Kapēc sieviete raud?

December 11 2009 00:55

Mazs zēns kādu dienu jautāja savai mātei:
- Kapēc tu raudi?
- Tapēc, ka esmu sieviete.
- Es tāpat neko nesapratu!
Mamma apskāva zēnu un sacīja:
- Tu nekad to nesapratīsi...
Tad zēns jautāja tēvam:
- Kapēc mamma dažreiz raud bez redzama..iemesla?


- Tapēc, ka sievietes bieži raud bez iemesla,
atbildēja tēvs.
Zēns izauga, kļuva par staltu izskatīgu vīrieti, bet nevarēja pārstāt brīnīties: "Kapēc sievietes raud?"
Visbeidzot viņš jautāja Dievam:
- Kapēc sievietes raud?
Un Dievs atbildēja:
- Iedomājis sievieti, es vēlējos lai tā būtu ideāla.
- Es devu tai plecus tik spēcīgus, lai turētu visu pasauli, un tik maigus, lai pieturētu bērna galviņu.
Es devu tai garu tik spēcīgu, lai izturētu dzemdības un citas sāpes.
Es devu tai sparu tik spēcīgu, lai tad, kad citi krīt,  sieviete iet uz priekšu un nesūdzoties rūpējas par pakritušajiem, slimajiem un vājajiem.
Es devu tai maigumu mīlēt bērnus jebkuros apstākļos, pat ja tie dara sievietei pāri.
Es devu tai spēku atbalstīt vīru, neskatoties ne uz kādiem tā trūkumiem.
Es izveidoju to no ribas, lai viņa sargātu vīra sirdi.
Es devu tai gudrību, lai sieviete saprastu, ka labs vīrs nekad un nekādos apstākļos tīšām nedara pāri, bet dažreiz pārbauda tās drosmi un izlēmīgumu nostāties viņam blakām bez ilgas domāšanas.
Un visbeidzot, es devu tai asaras, un tiesības tās lietot kad un kur tas ir nepieciešams.
Un tev mans dēls, ir jāsaprot, ka sievietes skaistums nav nedz apģērbā nedz kosmētikā, pat ne frizūrā vai manikīrā. Skaistums ir sievietes acīs, kuras atver durvis uz sievietes sirdi - tās vietas, kur mīt mīlestība.

Only authorized users can comment

Comments (30)

Anatolijs S. February 20 2010 11:18

Vīrieši ar brīžiem raud.

janis v. January 4 2010 18:25

Ja es loti labi piekritu kad sievietes speks,izturiba un ciesanas ir pats lielakais uz pasaules.bet ja mak ieskatities sievietes acis un redzet tas sirts siltumu un maigumu kura ir piepildita ar milu neviss naidu tad to var uzskatit par virieti.Lai cik gadu nebutu sievietei,-vienmer vina bus burviga un daila!!!!!

Blocked profile December 28 2009 18:27

Kad raud mazss zēns,tad viņam saka:ko Tu raudi,puikas neraud,raud tikai meitenes.Bet Tu tak esi 'īsts vīrs,vai tev nav kauns raudāt?-Un puka apspiež asaras un neraud...Tā ir liela kļūda no pieaugušo puses.Raudāt var un vajag tik cik gribas,neatkarīgi vai puika vai meitene.Un ja redzat ka kāds raud,tas ir labi-viņš atbrīvojas un tad kļūst vieglāk.Viens no iemesliem,kādēļ sievietes ilgāk dzīvo ir tāds ka viņas biežāk raud,izraud sāpi un atbrīvojas.Vai jūs esat dabā ievērojuši kā viss atmostas un atdzīvojas pēc lietus...Nedomāju vis ka kāds būtu jāprovocē uz raudāšanu,nekādā ziņā,bet ja tas nāk dabiski tam vajag ļauties.Protams te neiet runa par depresīvo stāvokli kad šis process ieilgst vairākas dienas.Vēl ir arī prieka un aizkustinājuma asaras,vēlu jums vairāk tādu jaunajā gadā!

Linda S. December 15 2009 00:03

Aizkustinoši mīļi) paldies)

Kaspars K. December 14 2009 14:02

Texts aizraujosh ! dazreiz pasaki wienu wardu un winja jau raud   un pati nezin kape, un tomer tapec jau mes wirieshi milam winjas

Edda l. December 13 2009 23:34

Raudat ari Labi!!!

Māris x. December 13 2009 21:41

Katra sieviete sapņo par princi.Bet ,kad viņai jāatdodas vīram, kuru jau sāk uzskatīt par spalvainu mērkaķi.Kā lai neraud...?

Blocked profile December 13 2009 21:24

Smaga jutiga tema si ir par radasu un to uzdrikstesanos to ta saugt ....kurs gan nau dzive raudajis ....tas ir emocijas ..kas liek asaram par vaigiem ritet ka pupastik lielas ka sniegparslinas kas kritot iemidzas ....tadi mes bijam tadi mes esam un ari tadi paliksim
speja just un radat par to .

Blocked profile December 13 2009 18:11

Kāpēc sievietes raud? Tāpēc, ka dvēsele kliedz, jo mūsdienu sievietei uz pleciem ir uzkrauts diezgan daudz...nav vairs viduslaiki, kad sēdēja princese tornī un sukāja matus un gaidīja savu sapņu princi :).Tagad ir pašai jānokāpj no torņa un jāiekaro pasaule, lai pierādītu sev un tam, iespējams, tam """princim"", ka ir ko vērta un spējīga.
Bet dažreiz sieviete raud, jo sapņi nesakrīt ar realitāti...zudusi pirmā mīlesība un ar to saistā dzīve..jeb zudusi viņas jaunība un karjeras iespējas, kaut kas ir nokavēts..neizmantots...neizskaidrots...nepateiks....blakus ir ideāls vīrietis, vismīļākais bērniņš pasaulē..māja..,bet sapnī sieviete raud, jo apzinās, ka nekas vairs nebūs tā kā agrāk..

Aija S. December 13 2009 16:34

Arī vīrieši raud .....

AAAAAA L. December 13 2009 15:34

Labi teikts,bet nevajag pārspīlēt nau jau sieviete tāda raudule !

Blocked profile December 13 2009 14:38

tapeec ka ir sieviete.

Blocked profile December 13 2009 13:23

Sirsninu tricinoshi shie vardi

Daiga Z. December 13 2009 12:15

Lasu un gribas raudat.....

Burvīgā D. December 13 2009 10:55

Sievietēm trūkst maigu pieskārienu, glāsu, mīlestības. Tāpēc jau raud ka jūtas nemīlētas, nicinātas, izsmietas, pazemotas.

Blocked profile December 13 2009 01:02

jo mēs esam garīgas būtnes... asaras- dvēseles sāpju, prieka un mīlestības lietus....

Blocked profile December 13 2009 00:26

Sievietes ir loti emocionalas, tapec ari raud.....un ne ja tikai aiz sapem un izmisuma. Asaras saskrien, pat aiz parlieku  liela prieka....

Blocked profile December 12 2009 17:44

Sievietes neraud tāpat vien.Citiem tā tas varētu izskatīties, jo tiešām raudamais uznāk, kad sirds ir pilna.Un sirds tiek pilna ne jau no viena slikta gadījuma vai pāridarījuma vien.Bet tie ir krājušies, krājušies kā ūdens pilieni traukā.Līdz trauks ir pilns un tam ir jālīst ārā.Un tas var notikt reizēm pat pēc kāda nenozīmīga sīkuma, kas tajā brīdī ir sasāpinājis sirdi, bet pirms tam to ir bijis vesels lērums.Tāpēc citiem tas šķiet nesaprotami, kāpēc sieviete raud...

Blocked profile December 12 2009 17:08

Skaisti,bet vīriešie arī nav viegli,un viņi arī raud

Blocked profile December 12 2009 14:09

Skaisti vārdi!!!Paldies!
Zinu pavisam noteikti:sieviete NEKAD neraud tāpat vien...

Sign In

Login