Mēdz teikt, ka uzvarētājs dara to, ko zaudētājs negrib darīt?

March 27 2010 13:34

Ričards Bensons- "'Ej un dari."'. Dzīves mācības. Milijardieris, piedzīvojumu meklētājs, cīnītājs, optimists, pasaules apceļotājs- nekad nesaka- ES NEVARU, bet vienmēr mēģina paveikt šķietami neiespējamo. Un kā ir ar mūsu jaunatni? Dod viņiem darbu, lūdzies, lai strādā- nevaru, man brīvdienas...man sieva neļauj pa brīvajām dienām strādāt... u.t.t.! Un ne tikai jaunatne, arī vecākās paaudzes ļaudis IR paslinki.

Keywords: Darbs.12

Only authorized users can comment

Comments (8)

Medus M. March 30 2010 10:22

Ne jau velti šei atbildējuši ir ļooti maz respondentu. Ļooti maz ļaudīm interesē darbs un darīšana. Labāk pasniedziet man to, ko protu un vēlos, uz "'sudraba paplātes"', lai man nebūtu nekādas problēmas saņemt par padarīto darbu. Bet, vai padarīs un kā- nekas nav skaidrs! Tad jau manīs!    

Medus M. March 30 2010 10:15

Redzu, ka šeit daudz kas ir nesaprasts, pārprasts un galīgi garām . Piedodiet, ja es neskaidri esmu izteikusies. Mana pieredze ir tāda, ka mans vīrs- uzņēmējs celtniecībā- sistematski meklē cilvēkus, jauniešus, kurus vēlas ,labprātīgi, nodrošināt ar darbu. Bet! Lika pagaidīt- ne viņi grib, ne prot, ne vēlas strādāt. Nevēlas!!! Pateikšu vēl vairāk- mana meita bija aizbraukusi ceļojumā, uzticēja cilvēkiem izremontēt vannas istabu, līdzekļus nodrošināja ar uzviju. Bet, kad atbrauca mājās, darbs bija pusdarīts un ne īpaš labā kvaitātē. Ja nebijis mana vīra iejaukšaās un strādāšana jauniešu vietā, nekas nebūtu padarīts. Tā, ka NEVAJAG mērīt visus jauniešus ar savu bērnu mērauklu! Ne velti uzņēmējiem ir problēmas ar kvalitatīvu darbaspēku. Palasitt, paklausaties... Lai mums jauka diena!!!

Ingrida X. March 27 2010 21:50

Uzrakstītajā nepatīk tas, ka tajā - "Nevaru", akcentē jaunos.
Man laikam laimējies- apkārt ir daudz, ļoti daudz tādu, daudz jaunāku par mani, ka- man ir žēl, ka es nebiju tik uzņēmīga, tik sev ticoša tajā vecumā, vairāk- vienkārši ļāvos.
Un, man jāsaka līdzīgi Ilonai: nenormāli cienu savus bērnus, kā cilvēkus. Es jau pasen mācos no viņiem.Vismaz- cenšos.

Blocked profile March 27 2010 16:08

Visus nevar - nedrīkst, nolikt vienā svītriņā. Visi nekad nebūs vienādi. Tas no pieredzes- par savu dēlu. Zinu, ka nekad neprasīs "dod" un nebūs plānā galdiņa urbējs. Bet, ja kāds vēlas ko teikt par jauniešiem, tad vispirms te vajadzētu runāt par vecākiem- visa pamatā audzināšana, jo tikai tā veidojas cilvēks. Tikai pēc ģimenes cilvēku veido vide, apkārtējā pasaule.
Tie, kas saka "es nevaru", tie vienkārši ir vāji cilvēki. Un te nav runa par slimiem vai kropliem. Lai cik dīvaini nebūtu, tie parasti saka "es varu". Arī tas no pieredzes.

Medus M. March 27 2010 15:55

Stulbums nav tas labākais padomdvējs, Valdi Veider!

Blocked profile March 27 2010 15:44

nolaiza nabu vai?

Medus M. March 27 2010 14:38

Ja esam sevi un savus tuvākos nodrošinājuši ar labu dzīves kvalitāti, tad varam darīt jeb ko. Bet, mums nav nekādas tiesības turēt bērnus pusbadā, neizdarīt darbus, kurus esam apsolījuši izdarīt... Varētu noskaitīt vēl kādu pantiņu, bet pietiks. Ja darbs brēc pēc darītāja, ir JĀDARA! Nav ko žēloties, ka ir bezdarbs. Ir SLINKUMS, ŠAUSMĪGS SLINKUMS!

alberts k. March 27 2010 13:48

Tas ir labi ka ir cilveki kuri saka Esmu cakls un man viss ir iespejams Nu vienkarsi super Un pats visu sasniegt Nu vel labak
ES zinu tikai to ka to laiku ko pavadi kautkados SAVOS projektos sevi apliecinot Un nepavadi kopa ar cilvekiem kas tev ir mili un svarigi Tu vienkarsi vari izsvitrot no savas dzives ka vispar neesosus Un nav svarigi Tu esi slinks vai supercakls

Sign In

Login