Sekss pa telefonu - vairāk kaisles attiecībās?

March 31 2011 11:08

Jūsu partneris ir devies uz darbu un jūs vēlaties kaismīgu seksu pa telefonu, lai uzturētu augstu seksuālo spriedzi un seksīgas attiecības. Sekss pa telefonu un neķītras sarunas var būt patiešām uzbudinošas un ļoti erotiskas.
Lūk, jums daži padomi, kā seksu pa telefonu padarīt pat ļoti seksīgu.

•Pirmkārt, pārliecinieties, ka jūsu rīcībā ir vismaz 30 minūtes brīva laika. Ieslēdziet mobilo telefonu un aizslēdziet durvis! Raugiet, lai bērni ir iemiguši.
•Otrkārt, runājot pa telefonu, sīki un detalizēti aprakstiet visas savas seksuālās vēlmes. Runājiet par sajūtām, līdz pat smaržu niansēm, pieskārieniem un jūtām. Jo dzīvāku attēlu jūs uzbursiet, jo vairāk partneris sajutīs jūs savā ķermenī.
Piemēram, ja jūs uzburat fantāziju ainu pludmalē, attēlojiet bangu skaņas un kaiju kliegšanu. Uzburiet skatu kā smiltis vijas gar jūsu ķermeni un kā saule karsē jūsu kailo augumu, un kā tas viss jūs uzbudina.

Esiet erotiski un kauslīgi
Tā kā jūsu mīļotais nav jums blakus, jums jābūt erotiskākai un kaislīgākai, nekā parasti. Izspēlējiet dažas no tām fantāzijas iecerēm, ko nekad neesiet mēģinājuši reālajā dzīvē.

Esiet nerātna un mežonīga un jums viss izdosies.
Noskaņojieties uz to, ko saka jūsu partneris, uz viņa elpošanas ritmu. Izstāstiet, cik ļoti tas, ko dzirdat, jūs uzbudina.

Neaizmirsiet izstāstīt jūsu partnerim, cik ļoti uzbudināta esiet, izdvesiet erotiskās labsajūtas skaņas. Izbaudiet mirkli un ļaujiet jūsu partnerim to nojaust pēc jūsu skaņām un enerģijas.

Pārvariet savu kautrīgumu
Pagātnes audzināšanas iespaidā, daudzi no mums kautrējas no savas seksualitātes. Šī kauna sajūta liek mums justies neērti un liedz pilnībā izpaust mūsu seksualitāti skaņās un vaidos.

Kļūstiet pieaugusi un izaiciniet sevi, ja jums ir šis jūtu izvirdums, jūsu partneris uztvers jūsu enerģiju daudz spēcīgāk.

Izvēlieties vārdus, kas jūs uzbudina
Vārdu „penis” un „maksts” vietā izdomājiet kādus citus dzimumorgānus apzīmējošus vārdus. Dažām sievietēm, esot pilna uzbudinājuma stāvoklī, patīk, ja viņas sauc par padauzām vai „mana padauza”.

Tomēr pret šo sarunas formu jāizturas ar pietāti. Dažas sievietes varētu negatīvi reaģēt uz izteikti neķītrām sarunām. Lai gan, lielākajai daļai sieviešu patīk īstas kaislības un neķītrības.

Lielākā daļa vīriešu gultā ir pārāk bikli.
Sekss pa telefonu var būt lielisks veids kā jums būt tuvākiem, pat ja jūsu mīļotā persona ir simtiem jūdžu attālumā no jums.

No www.top-shop.lv

Keywords: Mīlestība34034, Dzīve38607, Attiecības38712

Only authorized users can comment

Comments (11)

Kaspars M. March 4 2015 21:27

sveikinas ka jums klajas kura velas ar mani sexu pa telefonu drosi raxtat ludzams tikai meitenem no 22-23 gadiem mans nr 28962277 zz

savsem k. March 31 2011 23:00

Un piespraudiet pie sienas plakātu - "tss - ienaidnieks noklausās ! ''  

Blocked profile March 31 2011 21:22

muļķības!! drīzāk pamatīgs telefona rēķins

Aivars K. March 31 2011 15:32

vot, vot, dārzniec.. es jau ar saku, lai tā valdība drusku vairāk savas niecīgās  *šūniņas* padarbna.. lai sableķo aizbraukušajiem  telefonseksa izdevumus.. un prezervatīvus lai izdala dzērājģimenēm..  tak būs mazāk problēmu..))

Blocked profile March 31 2011 14:14

Dārzniece K. March 31 2011 13:39

            Nedomāju, ka vairāk kaisles, bet savu reizi kā IELĀPS tāds seksa vieds varbūt noder........Esmu lasījusi, ka tie pāri, kuri dzīvo atšķirtībā (viens Latvijā, otrs, teiksim, Īrijā) piekopj telefonseksu...........Vajadzētu mūsu valdi'bai likt atmaksāt tēriņus par telefonsarunām..........

Blocked profile March 31 2011 12:44

Tipa- piezvani man- es tev izjāšu smadzenes! :D

Blocked profile March 31 2011 11:52

Varbūt to saukt vienkārši par smadzeņu drātēšanu.

slikts c. March 31 2011 11:21

Mēs ar draudzeni gan lietojam citu paņēmienu.Es viņai piezvanu,apjautājos vai viņa ir viena,vai ir brītiņš brīva laika. Tad viņa ieslēdz vibrozvanu un ievieto telefonu TUR.Un tad es zvanu,zvanu,zvanu...

oome S. March 31 2011 11:15

........uuuuuuuuuuuuu ja,Aivar....nemaz tik vaargs neiskaties...

Aivars K. March 31 2011 11:10

jēzus marija.. ja es kaut vienu rindkopu no šitā raksta censtos realizēt gultā, tad reanimācijas brigāde būtu jāsauc ārā un mani uz traumu punktu jānogādā..))

Sign In

Login