smth about me :)

December 19 2011 21:29

Es esmu tipiska latviešu sieviete, bet savā dziļākajā būtībā - vienkārša, mīļa, jauka...
arī protams, cenšos nepieļaut  - ka man kāds dara pāri, tad es izvairos...jo katrs jau atbild par saviem darbiem/nedarbiem! Vairākums cilvēku uzskata ka esmu smuka, simpātiska, sievišķīga, atvērta...ir cilvēki - kuri man dara pāri, apmelo, saka vis kaut ko sliktu, ienīst vai necieš (bez iemesla - tpt vien)...bet tas lkm ir pašsaprotami - katram savi motīvi :)
Ja es kādu tiešām mīlu, tad mīlu pa īstam - man nav nekas pa vidam, mazliet, nedaudz utt. ... Vēl ir tāda nianse - ja man kāds cilvēks ļoti patīk  - tad esmu vai nu atvērta vai arī kautrīga - man tas ir raksturīgi tā (lkm vēsais latviešu temperaments D).
Bet, ja cilvēks man neko īpašu nenozīmē, tikai vēlos saglabāt draudzīgas attiecības (kā draugi) - tad izturos nedaudz atturīgi, bet draudzīgi un patstāvīgi kontaktēju ar attiecīgo cilvēku :)
Drīz gan es LV uz kādu laiciņu kkad pametīšu... jāaizbrauc uz UK! Tad tik sāksies...yess :))) Tad man neviens vairs varēs nejautāt, kas ir laime - tpt sapratīs pēc manis, manas būtības utt. Bet pagaidām ,,baudu,, LV skarbo dabu un cilvēkus D

Only authorized users can comment

Comments (5)

dior d. December 19 2011 23:48

daudzas neesmu mīlējusi....daudzus ne tik... :) tikai vienu....

nu tevi tad apsveicu - tad gan tev daudz sanācis :)

Blocked profile December 19 2011 23:43

Ja es kādu tiešām mīlu, tad mīlu pa īstam - man nav nekas pa vidam, mazliet, nedaudz utt. .. Protams,sievietes grib visas,tikai ne visiem viņas dod!!! Vai daudzus esi "Mīlējusi"?!    Man pie 100 sanāk...

Blocked profile December 19 2011 22:28

Vienkāršāk būtu bijis pateikt, ka beidzot '' norausies no ķēdes'', bez visas tās lirikas ievadā...

slikts c. December 19 2011 22:18

Ja domā,ka Tev viss pa īstam, kāpēc esi visam pa vidu?

Blocked profile December 19 2011 21:35

Skarbos cilvekus .....   ...kas Te kaada ..Kaktusu zeme vaij !? ...

Sign In

Login