Uz Titānika vairs neesam

October 9 2013 09:11

- Domā pozitīvi, pozitīvais piesaista pozitīvo. Domāju, kā pozitīvi aiziet nozagt vīnogas pamestās mājas dārzā, jo tās jāpieliek vīna bundulim, kam rūgšanas problēmas. Gan jau pozitīvi domā arī valsts ekonomikas ministrs, laikam pat vārdā nenosaucot kuģi Titāniks. Mēs gan esam uz tā kuģa, tas jau ir apgāzies. Kaut teica,ka glābšanas laivas pietiks visiem, tā nebūt nav. Valdības vīri jau prot solīt, runāt. Tikai ne godīgi, atklāti. Neesmu nekada eiroskeptiķe, jo tas jau gadiem zināms - kā augšas nolems, tās būs. Vai tikai nepastāv jautājums - cik ilgi apakšas pieļaus, ka ir tā, kā apakšas nevēlas? Peldam. Kā nu kurš prot. Daži dzīvo pagātnē, nepārtraukti svin pagātnes svētkus, pat neapzinādamies, ka paši vien pieļāvuši nonākšanu uz "Titānika". Kurš ir pateicis, kas ir aisbergs? Ja man pazūd lats, tad pēc laika to atrodu. Ja neatrodu, tad to ir atradis kāds cits un nopircis vismaz kukuli maizes. Vai arī - tas lats man ir vienkārši nozagts. Kur ir... palikusi tā lielā nauda, kas pazudusi ne tikai Latvijai? Visā pasaulē nauda vienkārši pazūd. Aizdevējiem gan ir, ko aizdot. Nauda ir tikai virtuāla lieta? Tad jau man arī kāds varētu iedot kādu lieku simtnieku, lai dažas reizes gadā varētu aizbraukt uz Rīgu. Vismaz pašvaldība, kurai Rīga maksājot, man neko nedod. Visādas nesakārtotas lietas. nav jau ko brīnīties, tās karjeras kāpnes kāds apgāzis. laikam jau vējš, kas dažkārt pūš uz nebēdu. Karjeras kāpņu augšējos pakāpienus sasniedz ne jau labākais karjerists, bet tas, kas visātrāk skrien. Tikai no katra paša ir atkarīgs, kāda būs ikdiena. Jā, tas, kas paliks dzīvs pēc kuģa nogrimšanas, vēl kādu laiku dzīvos, arī bez naudas. nauda jau nav dzīvē galvenais. Var pārtikt arī no plika patriotisma, kas arī nav galvenais. Man šodien galvenais - nozagt vīnogas. Tās tāpat drīz sapūs. Māja pamesta kā ne tikai viena šajā valstī. Valsts vispār ir? Vai tikai Titāniks pagaidām? Cik ilgi var grimt?

Keywords: tā ir559

Only authorized users can comment

Comments (10)

Blocked profile October 9 2013 23:47

hmmm   tas Titāniks sekli nogrimis... ja vairs negrimst ...

Moon M. October 9 2013 15:19

........kāpnes ne tikai varbūt......KARJERĀ .................

Aivars K. October 9 2013 15:18

par manām kāpnēm vismazāk te kādam būtu jāuztraucas..nekad tās pats neesmu salauzis ..un nevienam citam arī nekad neesmu atļāvis  to izdarīt..))

Moon M. October 9 2013 14:56

Aivar !!!-izlasīju Tavu ierakstu šim blogam,un zini man tagad ir vēlēšanās atbildēt tieši Tev...!!!
Nu tad tagad Tu pats neļauj gāzties ne tikai karjeras kāpnēm-un nogrimt tai laivelei,bet
iekrampējies ar visām četrām un glāb,kas vēl glābjams !!!
M.M.

Dārzniece K. October 9 2013 14:48

              Pitiks, jau ka kādu gurķi, kartupeli un burkānu izaudzēs. Par sīpolu un salātu nerunājot...................Ar vaidēšanu un vainīgo meklēšanu, kurš nu tās karjeras trepes aizzāģējis, necik tālu netikt...........  
    

Blocked profile October 9 2013 14:11

Nedramatizē, aizej salasi tas vīnogas un vēl labak ieaudzē kadu stādiņu arī savām vajadzībām. Pati es ierakstījusi "Tikai no katra paša ir atkarīgs, kāda būs ikdiena"... viss ir tavas rokās

Aivars K. October 9 2013 13:10

kāds apgāzis karjeras kāpnes.. tad neļauj tās apgāzt.. turies ar abām rokām un kājām klāt.. un galvu arī,protams..)) vienmēr pie visa  vainīgs ***kāds***.. ))  vai nav pārāk daudz to, kuri ļaujas  sevi nostumt malā?.. tad lai arī grimst pīļu dīķī vecā zvejnieku laivelē.. kaut ūdens tik līdz ceļiem..))).. *varoņa* nāvē būs miris vismaz..))

max m. October 9 2013 12:53

Bija domats,kad izmirs vecie briezi-tad arii viss izmainiisies.Bet notika citàdi.Tagadejie briediishi, kuri ir driizàk jauni,jau paspéjushi iegrauzt tajà indes àbolà!Interesanti..,kà vini to atradushi,géni,iedzimtiiba?

NoName G. October 9 2013 10:25

Uz Titānika neesam, bez zem gan esam.  

Sandris X. October 9 2013 10:17

Nozodz gan tās vīnogas , varbūt līdzēs pie pozitīvisma tikt !    

Sign In

Login