Pavasari gaidot?

March 15 2014 16:08

- Pavasari gadi?
- Kurš tad negaida, - grāvi grābdama atbildēju kaimiņam, kurš kādreiz laikam pēc kūkām smaržoja. Grāvis ielas malā, piestāja arī kāda kazu sieva, aizkavēja mani ilgu laiku, līdz noteicu - labu veiksmi ceļa uz Eiropu brišanā. Pirms dažām dienām nogreiderēja ielu un ne jau tikai akmeņus padarīja jūtamākus. Un tad iedomājos - pirms kāda laika man jautāja - ko esi darījusi valsts labā. Vai tad šis sīkums nav valsts labā? Grāvja zeme tak nepieder man, pagastam. Es izpļauju, izgrābju valsts zemi daudzas reizes bezsiega laikā.
Kas tai ES ir pašai? Pat armijas nav. Kas notiks nākamnedēļ, vai tad kāds zina? Eiropa ir pateikusi, kā cilvēkiem jārīkojas kara laikā? Gan jau pateica, ka no Cilinska jāatbrīvojas. Varbūt. Jo citus nemaz neinteresē tādi sīkumi kā notikumi Latvijā. Cilinskis grib dzīvot ar savu patriotismu, lai dzīvo. Par to labumu, ko paveikuši citi, kuru patriotisma izpausmes apmierināja prezidentus, klusē vai runā tikai labu. Kā jau pieņemts bērēs - par mirušo saki tikai labu vai klusē.
Sīkā L-ja pati neko nevar izdomāt, kur nu vēl darīt. Kādreiz darīja, kā lika Maskava, tagad - kā liek Brisele. Pirms pāris dienām nopirku kādu šprotu konservu bundžu ( tādu zivju pastēti neēdu kopš Talsu prakses laikiem, kad biju kaut kādā Rojas zivju cehā un redzēju, kā taisa pastēti). Tās šprotes bija gaišākas, negaršīgākas arī. Laikam jau "pieradinās" pie Briseles žāvējumu noteikumiem. Gan jau latvieši pieradīs iztikt bez kūpinātām vistām un speķa. Tie tak ir tik indīgi bijuši gadu simtgades, ka radījuši tādus gļēvus un visiem iztapošus latviešus. Modificētā kukurūza gan nav kaitīga cilvēkam, to ES atļauj, pašu pieredze vien norāda, ka nekas slikts, to lietojot, nenotiek. Ha

Keywords: tā ir559

Only authorized users can comment

Comments (12)

Blocked profile March 16 2014 13:41

brīvība nenozīmē visatļautību-kūpina uz balkona kad kaimiņi -nevis Tu...
...tad ko sakat!?-dūmi kož,   lien dzīvoklī -kaimiņš nerespektē tavas tiesības ostīt svaigu   gaisu, ka jāosta Viņa smirdīgos dūmus.
labāk-kūpināt pašiem.... lai kaimiņš-osta

savsem k. March 15 2014 21:28

Vājprātīgo nama "Latvija" pacienti ir labi nobarojušies - katru dienu viņiem dot maisiņu "Chappi"    

max m. March 15 2014 19:17

https://www.youtube.com/watch?v=S6UkXhHUTfM
shito klipu gribéju ielikt,cilvéki arii kûpinàt màk

max m. March 15 2014 19:11

Kûpinàt nemàk,tikai Latvijà,uh aizkéra..https://www.youtube.com/watch?v=S6UkXhHUTfM maz cûcin pa kluso arii màcés tanksh https://www.youtube.com/watch?v=LUS1jeTGc68 pat pilsétà uz balkona kûpini,neviens neliedz!
Latvieshu pàris klipus neieliku,jo sàka pa tuksho lieliities..nepatika.

Blocked profile March 15 2014 18:12

jāaaa, TUR neviens neparko nesūdzas

Blocked profile March 15 2014 18:11

nekas, max...pilsētnieki gaida uz Dieva žēlastību, kad mantos solītās Pēdas tās-dabūs, kā solīts.

max m. March 15 2014 17:46

Pilsétnieki tagad pat gaida rindà,lai dabûtu mazliet zemes, dàrzinam.Tiem,kuriem sava zeme,gréks bûtu vispàr sûdzéties.

Blocked profile March 15 2014 17:33

Pavasari gaidot sapirktas ļoti daudz sēkliņas...katru gadu kaut kas nepadodas..bet sēj jau cerībā...un ziema, šogad nebij, lapas varēja kasīt kaut janvārī-kurš nepaguva rudenī...

Blocked profile March 15 2014 17:27


jā, jā, iepērk tomātus, katram nav visrsū zīmīte-pārkrustī par savējiem...izplatītāja Firmu! bet kāda gan nozīme...arī Mūsējie ražo tieši tāpat...ja gribi savu-audzē pats un zini kas tur ir un kas nav likts klāt.

max m. March 15 2014 17:24

Eiropa ir zàvétas vistas, cûkas krûtina kûpinàta,desas..utt .Redzéju vàcu létajos veikalos..Samérà negarshiigas,kursh teica,ka aizliegts? Cita lieta,ka citiem kûpinàjumi nevisai..
Aizvakar pat, vél piketéja pie Briseles ékas,lai neatceltu muitas nodokli amerikas precém!Laistiijàs ar pienu,métàjàs ar sojas pupàm
Uz katra produkta ir uzrakstiits no kurienes tas nàcis,tà ir pasha pircéja izvéle.
Propaganda ir sagroziita Latvijà,kuri to groza?

Blocked profile March 15 2014 16:56

šausmas...frrrrr cik TEV briesmīga pasaule vien rādās...liekas, ka to īpaši Meklē

Sign In

Login