Vistas gaļas galerts

June 10 2016 18:22



Vistu notīra,sadala lielākos gabalos,nomazgā,pārlej ar aukstu ūdeni,lai gaļa būtu tikko ......
http://www.videovirtuve.lv/pavargramata/uzkodas/vistas-galas-galerts.html

Keywords: recept4e0

Only authorized users can comment

Comments (3)

Blocked profile June 11 2016 16:14

nuja-tāda izskatās studentu neļķīte...kad acīs sašauj Zirņus

Blocked profile June 11 2016 13:51

Šitas ir notiesājams ar franču sinepēm   un pētersīļu salātiem  

Minka M. June 10 2016 18:29

Normāli nekur neliek klāt želatinu,
Želatīns ir caurspīdīgs, bezkrāsains un sausā veidā lūstošs olbaltumvielu maisījums bez garšas, kas ir iegūts no dažādu dzīvnieku kolagēna. To sauc arī par dzīvnieku līmi. Želatīns tiek izmantota kā cietviela pārtikā, zāļu un fotogrāfiju izstrādē un kosmētikas ražošanā. Želatīns ir neatgriezeniska kolagēna hidrolīzes forma.
Kāpec vispār galertiem/aukstām gaļām liek vēl tādus klāt?
Līme par maz..

Sign In

Login