vai tiešām 21.gadsimtā biezi un daudz vāra ievārījumus?

July 7 2012 22:35

manuprāt kādu burciņu,ko panašķoties jau var,bet ogas var saldēt-būs vairāk vitamīnu.Ideja no Apollo,kur iesaka vārīt zemenes ār ērkšogām.

July 8 2012 10:08

par sevi-95% saldēju-nu un ja sagribas,tad var ātro zapti arī ziemā savārīt.Un saldētava atsevišķinemaz nesanāk tik dārgi,vēl iesaku pirkt mazo saldētavu,ja vajag-2,tad ,kad viena tukša-var atslēgt-mazāk elektrības tērējas

Keywords: ievārījumi0

Best answer

  1. 1
tamara m. july 7 2012 23:24Her answers

Vāru un saldēju.Vāru tāpēc ka pirktajos ievārījumos liek cukura aizvietotāju un es to ļoti iemācījusies atkost,kur nu vēl cietes lai būtu biezāks un daudz vēl visādu preteklību.

This question is already closed. You can't answer.

Answers (17)

  1. 0
Blocked profile july 7 2012 22:38 Her answers

Nu vāra gan. Tas atkarīgs vairāk no tā, kas kuram garšo.
Pati tikko zemeņu ievārījumu izvārīju.Bet tos kopā salikumus var veidot, ja gribas kaut ko jaunu. Man labāk patīk īstā zemeņu garša.

  1. 0
Blocked profile july 7 2012 22:41 His answers

vāru, bet nedaudz, jo kaut kā neēdas..beigās dabuonu limonādēs izlietot.

  1. 0
Elvital A. july 7 2012 22:43 Her answers

vāra gan vēl mazdrusciņ sev par prieku, bet veikalā var nopirkt Pūres vāriitās un pat 'loti gardas un ne visai dārgas .....

  1. 0
Maija V. july 7 2012 22:50 Her answers

Es arī vāru un saldētavā arī sasaldēju

  1. 0
Blocked profile july 7 2012 22:52 Her answers

Tā mode sākās jau stipri senāk. Kad ne tikai ievārījumus jauca,bet pat jau pašas ogas sakrustoja,piem. Upenes ar ērkšķogām. Ir jau visādi hibrīdi. Tikai ES it kā grib un atļauj tās zaptes,bet tai pat laikā tomēr pieprasa tīras šķirnes ogas un pret hibrīdiem jau gatavo regulas.

  1. 0
Blocked profile july 7 2012 22:54 Her answers

Vāru meža avenes un upenes ziemai, noder kad slims,pārējo saldēju gan ogas, sēnes, garšaugus un daudz ko citu...

  1. 0
Kurzemniece E. july 7 2012 23:20 Her answers

Ko tad Pūrē dara?

  1. 0
valija o. july 8 2012 00:08 Her answers

Visas ir jasavara,ja tadas ir zel posta laist,bus ko ziema ciema kukuliti no laukiem iedot ,jo tadu netrukst.

  1. 0
Sanita B. july 8 2012 00:56 Her answers

Ja pa lēto dabonam zemenes, tiek blenderētas bez vārīšanas vai kompotos. Ievārījumi mūsmājās nav īpaši cieņā. Viss tiek patērēts dzērienos. Bet saldētavā man nepietiek vietas.  

  1. 0
Gunars s. july 8 2012 06:48 His answers

  Cik jauki ziemas vidū atvērt zemeņu burciņu ,pievienot auzu biezpūtrai,vai pat saldējumam!  Ir jāvāra,tas ir to vērts!

  1. 0
Ineta L. july 8 2012 08:20 Her answers

Kādreiz pie pankūkām(retu reizi) gribas kadu ievārījumu, vai ziemā pie tējas- labi der upeņu želeja. Šogad pirmais ievārījums-rabarberu-zemeņu. Saldēt arī labi, bet saldētava nav bezizmēra.

  1. 0
Blocked profile july 8 2012 08:32 Her answers

Jā vāra gan tā tradīcija vienmēr turpināsies...pašu gatavots vienmēr garšīgāks.....

  1. 0
Sandris X. july 8 2012 09:12 His answers

Vāra gan , lauku radiņi vienmēr uzšķiņķo kādu burciņu !

  1. 0
Blocked profile july 8 2012 10:59 Her answers

...tik cik vajag un mazliet vairāk... ja nu uznāk!...kāre!
Pēc pieredzes....

  1. 0
Blocked profile july 8 2012 12:06 His answers

Laukos vāra,pilsētnieki laikam vairāk pērk veikalos.

  1. 0
Romis E. july 8 2012 18:35 His answers

Vai tad tagad no šī lētā cukura var ievārījumu izvārīt?!  

  1. 0
Parum S. july 8 2012 19:58 His answers

Tikai tie, kas netic Pūres apgalvojumam, ka pie viņiem nopērkamais ir lētāks, garšīgāks un daudz dabīgāks...

Sign In

Login