labums kam???

August 2 2012 19:57

varbut kads ar liekaku pieredzi var iedot padomu.!!!dzivoju ar savu dzeku jau 5 gadus..un tagad tikai sapratu ka visi majinieki mani uzskata par problemu...problemas man visvairak sanak ar vina masu..vina uzskata ka vina ir MATE TEREZE...ka visiem vinu jaklausa un jadara ka vina to liek..tagad es ar vinu esmu sastridejusies...pa siem 5 gadiem es vienmer esmu piekapusies pie ik katra strida ar vinu.....BET CIK NU VAR!!!vienmer sanaku vainiiga es...pat ja daru kaut ko katriigi tad izdaru slikti..ja nedaru tad arii slikti....vislielakais trumpis bija tam ka vina man pateica-ja es daudz lekasos vinai auguma vina man atnems manu bernu....es vnk vairak nezinu ko dariit..jo tai asinssucejai es nevelos atstat bernu un kur nu vel lai vina man vinu atnem

Keywords: sadziive0

Best answer

  1. 2
Valdis V. august 2 2012 20:17His answers

lācene dzemdē reizi trijos gados, audzina tik vienu vasaru. bet to vasaru kaujas līdz pēdējam.
nevajag dzīvot kopā ar vecākiem, kaut būdā bez elektrības, bet tālāk no lācenes. pabīdi savu puiku uz personiskāku lietu, pasaki, ka tu gribi pati savus kastroļus un pannas - pati savus.

This question is already closed. You can't answer.

Answers (10)

  1. 0
Ledija J. august 2 2012 21:07 Her answers

Nem bernu un bedz prom.Jasaka ,ka tadi cilveki ,ka  vina ir energovampiri.Un bernu nevar gluzi tapat atnemt,vienigi ,ja mate dzer vai nerupejas.Ta ir tada iebiedesana.Bet savu pascienu ir jaaizstav.Un ,ko tad tava otra pusite? Kluse un neaizstav Tevi? Ja tas ta ir,kas tad vins par virieti?

  1. 0
Sanita B. august 2 2012 21:27 Her answers

Pirmkārt, ar Māti Terēzi saprot pavisam ko citu. Šinī kontekstā neiekļaujas, bet tas nu tā...Bērnu Tev nevar atņemt tik vienkārši, turklāt, jāsaka, attāla radiniece. Izklausies psiholoģiski ietekmēta, iespējams, pa 5 gadiem kompleksā iedzīvojusies. Tavam džekam nekādas teikšanas nav? Viņam Tevi jāaizstāv, jo Tu esi ienācēja ģimenē. Bet vislabāk, protams, ja Jūs visi 3 ietu prom un dzīvotu atsevišķi.

  1. 0
Blocked profile august 2 2012 23:04 Her answers

Vinja gadijuma nav vecmeita-tadas parast uzvedas taa dzive :@
Lai Tavejais parad ka i mugurkauls.ieminies ka velies dzivot atsevishk ka gimene..tad redzesi kads ir Tavs milotais..

  1. 0
Blocked profile august 2 2012 23:14 Her answers

  1. 0
Blocked profile august 3 2012 00:46 His answers

Sveicinata!Es Tava vieta obligati grieztos barintiesa.Izskaidrotu situaciju,lai trumpjus nesavac ta scerva-piedod,ka nosaucu ta vina masu.Ja nav iemesla bernu atnamt,tad esi drosa.Dari visu ta,ka mammai butu jadara.Es Tava vieta,meginatu iet dzivot atseviski.

  1. 0
Blocked profile august 3 2012 10:14 Her answers

.. ģimene ģimenē...
Un galu galā, Tavs bērns ir tās turpinājums!

  1. 0
Aija S. august 3 2012 10:33 Her answers

Par savu dzīvi esi atbildīga pati, katram ir tiesības dzīvot tā kā viņš vēlas. Ej prom no turienes jo ātrāk jo labāk.

  1. 0
Blocked profile august 3 2012 10:45 His answers

Vai puišu trūkst,kam savu dzīvi bendēt.

  1. 0
Ineta L. august 3 2012 10:51 Her answers

Ja esi ienākusi svešā mājā, tad ir jāpieņem tās noteikumi vai arī, ja esi gana stipra personība ar mugurkaulu, jāizstrādā savi. Bērna atņemšana izkalusās pajocīgi. Ja neesi cilvēks, kas radis dzīvot uz cita rēķina (nespējīga sevi pati un bērnu apgādāt) vai slimo ar kādām atkarībām vai psihiskām saslimšanām, neesi pret bērnu vardarbīga, pienācīgi par viņu rūpējies, tad tādiem draudiem nav pamata.

  1. 0
Blocked profile august 4 2012 16:52 Her answers

Hmm, māte Terēze , cik nu par viņu ir lasits- nodarbojās ar pavisam ko citu , nevis komandēšanu un emocionālo teroru.
Logiski, ja 5 gadus Tu esi tikai piekapusies kāda prasībam, tad tagad- ja nu pēkšni izdomāji- ka tā vairs negribi- visi ir mazliet soka- abet kā tad ta, kas notiek.. Un skandals ir normala reakcija tāda gadījuma- jo ir jāatjauno iepriekšējā lietu  kārtībā.
Bērna atņemšana ir visai diskutabls jautajums , jo to nelemj drauga ( vīra) māsa, bet gan- tas ir tiesā risinams jautajums.. Kur nepietiks tikai ar emocijām, bet katrs teikums būs dokumentali jāpierāda. Abām pusēm - gan prasītajam , gan - atbildētājam. Ja esi normala, adekvāta māte- un ne tikai savos vertējumos vien, bet ir arī objektīvi pieradijumi tam- tad nav ko īpasi uztraukties .

Sign In

Login