Vai Tu gaidi un ceri ka "manna nokritīs no debesīm" un iekritīs Tev rociņās , vai arī centies kaut ko darīt ?

January 23 2013 15:28

Best answer

  1. 2
Elvital A. january 23 2013 15:42Her answers

sen zinu, ka man nav lemta tā manna kura no debesiim kriit ...pašai ar savu raksturu, zināšanām un apņemšanos ir jādabūn ko sirds kāro ... (tik pēdējā laikā pārāk bieži pa knaģiem liktens sit, vai pietiks spēka to visu savāriito apēst?!?) ...

This question is already closed. You can't answer.

Answers (10)

  1. 1
Blocked profile january 23 2013 15:52 Her answers

Cenšos darīt tā lai tā manna kādreiz trāpītu arī manās roviņās...   

  1. 1
Gita i. january 23 2013 17:53 Her answers

Gaidu un ceru!...un arī daru

  1. 1
Frēzija v. january 23 2013 20:15 Her answers

Man nekas nenāk bez piepūles ..... nesūdzos, tas pieder pie dzīves, bet ja nokrīt .... es parasti nokavēju ..... atturos no piesavināšanās, nav alkatības manā krātuvītē.

  1. 0
Gunars s. january 23 2013 15:50 His answers

         Nekas nav jādara. Man klēpis pilns,bet vēders to nevēlas     Droši vien būs jādalās,bet žēl!

  1. 0
stingers b. january 23 2013 17:56 His answers

Veru muti vaļā, lai krīt tieši zobainajā spraugā - rokās. nebūs higienisķi...

  1. 0
Alise .. january 23 2013 18:32 Her answers

..man labāk garšo karbonādes

  1. 0
Blocked profile january 23 2013 19:34 Her answers

Pēdējās tādas - interesantās ziņas par debesmannu- nāk no Senās Ēģiptes... kur tas labums faraoniem un augstajiem priesteriem  gāzies uz galvas.. it kā... Sanak dikti ilga gaidīšana, labāk jau - pati iešu un darīšu ko lietas labā.

  1. 0
Blocked profile january 23 2013 21:30 Her answers

...jānoliecas un jāpaceļ - tik daudz taču var no savas puses

  1. 0
savsem k. january 24 2013 00:10 His answers

Cenšos kaut ko darīt - turu rokās šķīvi un gaidu  

  1. 0
Vilks V. january 24 2013 15:07 His answers


Sastāvdaļas

    1 glāze dzērveņu
    1/2 glāze cukura
    1/2 glāze mannas
    1 litrs ūdens

Pagatavošana: 20 min.

Dzērvenes vāra nelielā karstā ūdens daudzumā. Dzērvenes saspiež. Izkāš, pievieno cukuru. Kad sāk vārīties, ber lēnām klāt mannu. Maisot vāra kādas 10 minūtes. Strauji atdzesējot aukstā ūdens peldē, sakuļ ar mikseri, kamēr masa paliek gaiša un stingra.
Jo ilgāk puto,jo labāks!
www.receptes.lv/receptes/uzputenis/

Sign In

Login