Klau, sanāca nejauši nomušīt bebru, vai būs pareizi tagadiņ to pienācīgi izvadīt kremējot uz pannas?

December 14 2013 13:45

Keywords: kremēšana0

Best answer

  1. 1
Maija V. december 14 2013 13:50Her answers

Tikai neaizmirsti izņem dziedzerus un izkaltēt,var noderēt,ja nespēks uznāk

This question is already closed. You can't answer.

Answers (10)

  1. 0
max m. december 14 2013 13:54 His answers

Bebrs it kà esot laps kûpinàt..it sevishki aste esot garda Skatos..jau esi nolicis to bebrii!   
kas tas par ziimolu www,bildes apaksh labéja stûrii?

  1. 0
Blocked profile december 14 2013 14:08 Her answers

siļķe kažokā   ādu noplēs...!!!

  1. 0
Blocked profile december 14 2013 14:35 His answers

Ja veel nesmird tad jaa!Bet dziedzerus-spirtaa!UH,KAS PAR MONTU!

  1. 0
Blocked profile december 14 2013 14:52 Her answers

kremēt..nozīmē dedzināt uz uguns..Nea..nebūs labi.

  1. 0
alberts d. december 14 2013 15:18 His answers

nu traks vai uz pannas apšmorē utt bet kremē tās atlikušās daļas a škuru sievai šūbai...

  1. 0
Atis K. december 14 2013 16:01 His answers

Gaļa tuva teļa gaļai pēc garšas.

  1. 0
Blocked profile december 14 2013 19:08 His answers

Nekūpini! Gaļu nomērcē vieglā etiķūdenī 1-2dienas.Tad nospied un šmorē, vai samal un cep kotletes(bez cūkgaļas).Dziedzerus 70grad. spirtā(abus 1litr.burk.).Pēc nedēļas, tumšibrūno šķidr. no rīta tukš. dūšā 1ēdamkaroti. Visvairāk : sakārto nervu sistēmu,asinsriti, iekš. un ārējos iekaisumus, onkoloģija, prostata un ta....,bet, tas, par ko daudzi domā, ir pēdējais. Pārbaudīts. Man tādas ,,nejaušības,, gadā 20-25gab.

  1. 0
Leonora t. december 15 2013 07:17 Her answers

Saka jau ka tas ir ēdams,vienīgi gaļas krāsa mulsina,tumšā.

  1. 0
Ledija J. december 15 2013 21:00 Her answers

Ak tu malu medniek!

Sign In

Login