Ká pareizi sagatavot karstu INGVÉRA dzérienu-téju ?

February 26 2014 21:32

Búshu pateicíga,ja káds/a padalísies prasmé -ká pareizi ,cik ilgi,kádá secíbá sgatavot karsto INGVERA dzérienu...... Dzirdéju,ka ljoti labs profilaksei pret saukstéshanos....Shodien to sakniti nopirku....dereetu sagatavot...,kauns,bet nezinu-vai aukstá údení to sasmalcinátu likt....un vai vajag -lai ,,iestávás,,....???

February 26 2014 21:45

Ahaa,Max,paldies,ka par citronu atgádináji....

February 26 2014 21:46

hm...nu ja,SkaidrIt....dereetu Béthovenu paklausíties   

February 26 2014 21:47

Marika mani apcelj....

February 26 2014 21:49

Paldies,miiljo Inet !

February 26 2014 21:51

Laiminj,izsmeljoshi !

February 26 2014 23:40

Mácos,Jana,míljsh paldies!

February 26 2014 23:41

Mezházi-uz chetrám ká Tu ...nu toch nestáshos.

Keywords: nezinitis mácás0

Best answer

  1. 2
Blocked profile february 26 2014 21:44Her answers

Apeed taapat man garsho

This question is already closed. You can't answer.

Answers (11)

  1. 1
Skaidrīte G. february 26 2014 21:38 Her answers

Nezinu , kā gatavot , bet , par cik runa ir par ingveru , gribētu piebilst , ka brīnišķīgs ir ingvera roku krēms - smarža tik brīnišķīga ! Nopirku Body-shop , bet nu jau krēms iet uz beigām .  

  1. 1
max m. february 26 2014 21:41 His answers

Labàk jau gatavas ingvera skaidas ieber karstà zalajà téjà+citronu un medu
Tev bûs jàrivé..
Tieshi tikko iedzéru,profilaksei
vàriit nevajaga,paturi lai ievelkas..

  1. 1
Ineta L. february 26 2014 21:47 Her answers

Gatavoju līdzīgi kā max max, tikai bez zaļās tējas, vienk. karsts ūdens, ingvera saknes šķelītes+ citrons+ medus. Uz nakti nav ieteicams, jo ingvers ne tikai paplašina aisnsvadus, bet arī uzmundrina> nevarēs iemigt.

  1. 1
Blocked profile february 26 2014 21:48 Her answers

Nu tā- vienkāršais variants- -4 smalkas šķēlītes lielā krūzā sagriezt, 2-3 šķēles citrona (ja, tik daudz!), apliet ar verdošu, apklāt, padziest, pielikt riktīgu ēdamkaroti medus (tas tad, kad jau deguns tek vai klepus), bet vispār dzirdējusi, ka ingvers tomēr drusku jāpavāra. Bet tā, par cik citrons riktīgi klāt, vēl medus, nu ļoti stiprs dzēriens. Ja nav saknes, var izlīdzēties ar nelielu tejkaroti ingvera pulvera apliešanai.Tiešām palīdz.

  1. 1
jana l. february 26 2014 22:32 Her answers

Es te pievienojos vairākumam- uzvāru ūdeni, pa to laiku sarīvēju /ne vairāk pa tējkaroti/ ingvera sakni, ja slinkums rīvēt- sagriežu plānās šķēlītēs, apleju ar verdošo ūdeni, tad pielieku medu un citrona šķēlīti/es, ļauju mazliet ievilkties un tad dzeru. Man garšo. Ziemīgajā laikā /un ne tikai/ ingveru lieku klāt arī zupām, lai siltums kaulos.  

  1. 1
Leonora t. february 27 2014 08:20 Her answers

Metode gatavot visas tējas ir apmēram vienāds un ingvērs nav izņēmums.Vienīgais,ka to sarīvē svaigu.

  1. 1
jautrite b. february 27 2014 10:00 Her answers

negaršo man ingvērs-nav ne vainas arī tējai ar upenēm vai avenēm

  1. 1
Blocked profile february 27 2014 11:13 His answers
  1. 1
Maija V. february 27 2014 11:18 Her answers

Es apleju ar verdošu ūdeni ingveru,bet citronu un medu pielieku nedaudz vēlāk,lai nezustu vitamīni

  1. 1
Guna a. february 27 2014 13:06 Her answers

Skatos , viss jau smalki apstāstīts !   Vnk gribu piebilst , ka ingvers tandēmā ar zaļo tēju ir īpaši garšīgi un veselīgi ! Medus gan pievienojams tuč - tuč vēlāk , ne karstā tējā ..., citrons - karstā ! tad šamajam atraisās smaržas un garšas buķete !   

  1. 0
Kurzemniece E. february 26 2014 21:57 Her answers

nostāties uz kājām un sākt rīkoties

Sign In

Login