Ar kādu ēdienu asociējas Latvijas virtuve?

November 25 2015 20:44

Keywords: ēdiens.0

Best answer

  1. 4
IlonCis I. november 25 2015 20:51Her answers

"Oficiālā" (vispārējā) izpratnē, protams, pelēkie zirņi un štovēti kāposti (ne kopā, tie ir divi dažādi ēdieni ), bet, kad man pašai ilgstoši nācās būt prom no Latvijas, tad neko man tik ļoti nekārojās kā ĪSTU rupjmaizi un ĪSTU  biezpienu. Tie tad arī ir mani "personīgie" Latvijas ēdieni.   

This question is already closed. You can't answer.

Answers (12)

  1. 2
Blocked profile november 25 2015 20:49 Her answers

Pelēkie zirņi ar speķi +kefīrs

  1. 2
Blocked profile november 25 2015 20:56 His answers

ari Pelēkie zirņi ar speķi +kefīrs...

  1. 2
Minka M. november 25 2015 21:03 Her answers

Kartupeli ar siļķi,un rūgušpienu,
/vecos laikos raudzēja no piena/
Kas katram tuvāks,

  1. 1
Homo S. november 25 2015 20:47 His answers

Ar SKĀBPUTRU

  1. 1
Valija Y. november 25 2015 21:22 Her answers

Augstākās klases ar pieskaņu ---ļoti garšīgi,ļoti ļoti smuki,          ļoti daudz...un ļoti gārgi ...vietēja...

  1. 0
savsem k. november 25 2015 21:38 His answers

Virtuve man asociējās ar telpu , kurā gatavo ēst   .

  1. 0
Kurzemniece E. november 25 2015 23:33 Her answers

AR SKĀBPUTRU UN PELĒKIEM ZIRŅIEM

  1. 0
IEVA I. november 25 2015 23:36 Her answers

Ar tādu kādu gatavo Latvijas virtuvē ....

  1. 0
Atis K. november 26 2015 08:30 His answers

Kartupeļu biezputra ar kūpināta speķa mērci.   

  1. 0
Blocked profile november 26 2015 10:36 Her answers

aukstās zupas ienākušas modē....bet nav svarīga kombinācija-galvenais-no vietējās Ēdenes izejvielām...ne melones, ne banāni-te neaug dabiskos apatākļos...jāgaida globālā sasilšana...kad zeme pagrozīsies uz otriem sāniem-miegā!

  1. 0
janis g. november 26 2015 14:32 His answers

  

  1. 0
Blocked profile november 26 2015 18:29 Her answers

Pelēkiem zirņiem ar speķa vai gaļas mērci, sklandraušiem, skābputru, bukstiņbiezputru, štovētiem kāpostiem ar kūpinātu gaļu, vai desiņām..

Sign In

Login