Dodat priekšroku veikalā pirktam vai mājās gatavotam šašlikam? Kāpēc?

June 23 2010 15:24

nja!

Keywords: mmmm...0

You have to Sign In to answer this question.

Answers (7)

  1. 0
Blocked profile june 23 2010 15:26 Her answers

mājās gatavotam, protams. kāpēc? a Tu izlasi to, kas sīkiem burtiņiem rakstīts uz veikala šašlika iepakojuma

  1. 0
Blocked profile june 23 2010 15:26 His answers

agrāk jau mājās gatavotam. bet pēdejos gadus gatavam pirktam. arī to var "pa fikso" mazliet uzlabot. bet tas, spainīšos, arī tā nav slikts. vajag tik tomātu un zilos sīpolus piepirkt klāt.
mangālu vajag aizvējā stutēt, stiprs vējš nopūš karstumu, tad tāds pusjēls sanāk.

  1. 0
oome S. june 23 2010 15:30 Her answers

Man sanak loti gards,veikala tadu nenopirkt.... ja,ja ta ir...

  1. 0
Indra M. june 23 2010 17:01 Her answers

Dodu priekšroku mājās gatavotam - tur zinu kāda gaļa un kas vēl tur klāt,pie tam var variēt Līdz šim neviens nav sūdzējies - moš,baidās???   

  1. 0
Blocked profile june 23 2010 18:08 His answers

Pašu brūvētiem aliem.

  1. 0
Blocked profile june 23 2010 19:13 His answers

veikala sasliks szin no kadas galas gatavots un garsa brrr nekam neder. to ko gatavoju es  visiem patik

  1. 0
Blocked profile june 24 2010 01:17 His answers

Es ārzemju ēdienus nepērku,negatavoju un neēdu,mūsu kuņģi pie tā nav pieraduši,var dabūt tīrīt zarnas(pļūtīt)!!!  

Sign In

Login