ko darit gadijuma ,ja atklaj ,ka virs tevi krapj ar citu sievieti?

August 15 2010 05:39

Man jau bija aizdomas ,bet tas apstiprinajas tikai vakar.Es vel neesmu ar vinu runajusi ,jo kad izteicu savas aizdomas vins tas noliedza. Man ir divi berni un  ir sajuta ,ka pamats izsists zem kajam. Varbut kads var palidzet ar padomu.Jau ieprieks paldies par atbildem.

Keywords: vīrs krapj0

Best answer

Blocked profile august 15 2010 08:31Her answers

būs grūti, saulīt  
sākumā visu mierīgi apdomā un nesteidzies ar lēmumu. izdomā, ko pati gribi - vai saglabāt ģimeni (piedot, tobiš), vai dzīvot kopā bērnu dēļ, vai sūtīt jamējo ratā. pats svarīgākais ir izrunāties. ko jamais domā, kāpēc tā ir noticis un vai grib ko labot.

zinu, ka parasti rekomendē ar čuguna pannu pa ausi un čemodānu aiz durvīm, bet nu es pārmaiņas pēc iesaku padomāt 2x. protams, nekas vairs nebūs tā, kā bija, bet no tā tomēr nemirst (zinu, skarbi).

izturību Tev.

This question is already closed. You can't answer.

Answers (10)

  1. 0
alberts d. august 15 2010 08:45 His answers

Ko Tev ieteikt-nezinu,savèjo nekräpu,kad biju brìvs tad gan jäklis biju,tä teica. Tev jau pashai vien büs jädzìvo,ko nolemsi tä arì büs pareizì...

  1. 0
Blocked profile august 15 2010 09:14 His answers

Tas ir bēdīgi,varētu mēģināt ar mīklas rullīti iedzīt tam nelietim prātu.

  1. 0
Blocked profile august 15 2010 09:21 Her answers

Emmucim prātīgs ieteikums, ja ir spēja ar vēsu galvu izdomāt un prast piedot. Es ar savu straujo dabu gan laikam gan ar to pannu iekrautu un čemodānu šim savāktu. Man tā krāpšana dienu un nakti priekšā vien rēgotos...

  1. 0
Blocked profile august 15 2010 10:14 Her answers

Viegli nebūs... turies...

  1. 0
Blocked profile august 15 2010 11:01 His answers

Tāda nu ir tā dzīve! Vienmēr kāds kļūdās un dara kautko nepareizi. Es domāju, ka šādi rīkoties nav vīrietim cienīgi un tas ir galīgais idiots, kas tā dara. Izjaukt ģimeni, pamest bērnus, vai sadalīt bērnus, jo redz katram jau esot tās tiesības.
Man pazīstamam cilvēkam bija šāda situācija,- tas ir murgs un nevis dzīve! Vīriešiem pēc aiziešanas ir tendence uz atgriezšanos.Sievietēm tas pats! Bet ticiet man,- cilvēki nemainās!
Es uz to skatijos no malas un tāpēc jau laikam vēl līdz šim neesmu precējies..
Katra situācija ir rūpīgi jāizvērtē un nekad neklausiet ko citi jums iesaka!

  1. 0
Blocked profile august 15 2010 11:09 Her answers

Neļauj sevi muļķot,es šķirtos.Tā ir mazā nāve jūsu attiecībās,bet ja gribi mocīties bērnu dēļ-tad viņiem to nevajag.

  1. 0
Blocked profile august 15 2010 11:38 Her answers

Tu esi smaga paarbaudiijuma prieksaa...galvenais nesteidzies...pareizi Emmucis raksta- izdomaa liidz galam...tikai neturpini dziivi beernu deelj- taa ir liela kljuuda, ko parasti dara, ja dziivo, tad dziivo kopaa sevis deelj, bez tam buutu jaazin cik tas nopietni ir vinjam...

  1. 0
Blocked profile august 15 2010 11:50 Her answers

man arī tā bija,es izšķīros un nenožēloju

  1. 0
Anatolijs S. august 15 2010 13:28 His answers

Padomus var dot dažādus BET lēmums pieder TEV.

  1. 0
Blocked profile august 15 2010 16:12 Her answers

Meli ir un paliek meli. Personīgi man nav pieņemams variants- kāds kādu ir krāpis, bet turpinām dzīvot kopā, lai tas apkrāptais varētu realizēt savas ambīcijas- justies stiprs un varens, jo , lūk- viņš ir bijis tik augstsirdīgs uh attaisnojis nelietību. Lai kādu iemeslu minētu Tavs vīrs- tā bija viņa apzināta izvēle- seksot ar sievieti, kura nav sieva. Jo jebkuras problēmas starp laulatajiem ir vienmēr iespēja turpat arī atrisināt- starp laulātajiem, neiesaistot trešo personu. Tapat neredzu neko tik vērtīgu, kas būtu šajā situācijā jācenšas glābt- ģimenes kā tādas nav, un, sorry, nebūs arī. Tie ir smagi maldi, ka sievas, kuras ir saņēmušās , savu personīgo iemeslu pēc- bailes palikt vienai, nespēja organizēt pašai savu dzīvi, iedomas, ka nu tik vīrs visu nožēlos, sapratīs savu alošanos un viss būs tā kā viņa gribēs- tātad norijušas apvainojumu , saņēmušās uz kaut kāda veidojuma saglabāšanu- ka viņas ir nu tik laimīgas un gudri darījušas..

Sign In

Login