Domas par svarīgiem vārdiem...

15. okt 2009. 11:30

Ir viens ietekmīgs vārds, kas teikuma beigās sacīts, apgriež visu otrādāk un ļauj cilvēkiem atmaigt. Vārds PIEDOD. Izdzirdot to, cilvēka sirds sāk sisties straujāk un asinis riņķo ātrāk. Cilvēka prātā nemitīgi šaudās domas, jo jādod atbilde – jā, piedodu, vai, nē, tas nav iespējams. Atbilde ne vienmēr ir pozitīva, tomēr notiek atktīva domāšana, un pārinodarījums kļūst mazāk sāpīgs. Vai tiešām viens vārds spēj mazināt pārinodarījumu? Bet tāda nu ir patiesība, jo vārds nav parasts, tam piemīt milzīga enerģija un spēks. Spēks, kurš spēj iedarboties uz cilvēkiem, liek tiem atmaigt, kļūt pielaidīgākiem. Varenais vārds. Kā milzu spēks pār cilvēku dzīvēm. Varenāks par cilvēka prātu. Man jāiet, Pie – DOD, MĪLU TEVI – PIE – DOD, nespēju tev palīdzēt – PIE – DOD, neprotu pretoties – PIE – DOD. PIEDOD PAVADA MANI VIENMĒR KĀ ĒNA. Nespēju glābties no tā. Uzticīgs un reizē bīstams vārds. Tas vienmēr atrodas teikuma beigās, lai spētu nomākt iepriekšteikto vārdu nozīmi. Nespēju saprast, PIE – DOD! Piedod skan tik lēni un visu laiku atbalsojas ausīs. PIEDOT, PIEDOD!!! Tu gribi dusmoties, teikt pretī kādu asu vārdu, taču nespēju. Piedod ir pārņēmis tavu prātu un liek pulsam sisties ātrāk, līdz beidzot tu padodies un atbildi: „NEKAS, būs labi!” PIEDOD – viens no varenākajiem, kas spēj ietekmēt cilvēka prātu.

Atslegas vārdi: vārdi4

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 11. nov 2009. 20:24

Piedot nozīmē atbrīvoties. Dusmas un krātais naids taču tikai nomāc, savukārt piedošana dod spēku dzīvot tālāk. :) (iesaku ieskatīties šajā grāmatā: Glens van Ekerens "12 vienkārši laimes noslēpumi")
Vārdi tiešām ir svarīgi, paldies par rakstu ;)

ilze s. 15. okt 2009. 21:38

Nē mīļie,ir vēl viens piedod,ka tev viens kāpj uz kājas vienā vietā un tīšām,un visu laika saka PIEDOD.

Dzēsts profils 15. okt 2009. 19:55

Iemācoties piedot, mainās visa pasaule. Lietas, kas agrāk likās traucējošas, ar laiku izzudīs, cilvēki, kas jums blakus traucēja mierīgi dzīvot, strādāt vai atpūsties pavisam nemanāmi pārtrauks to darīt. Kā? Pavisam vienkārši. Jūsu sirdī būs piedošana, bet piedošana ir brīvība. Un jūs vairs nevērtēsiet citus pēc savas vērtību skalas! Jūsu vērtību skala NAV vienīgā pareizā! Tāpat kā nepastāv labais un sliktais.

Dzēsts profils 15. okt 2009. 19:26

piedod reizēm ir cietums. tam otram. jo nevar jau izdusmoties. jāpiedod. pats jūtas vainīgs. vārdi- piedod, šausmīgs utt vien jau rada šūnās lēveni negatīvas enerģijas, kas pēc tam grauž, līdz nav vairs spēka mīlēt tā pat vien. viss ir vieni vārdu krātiņi. es vairs nelūgšos piedošanas...

Kaija K. 15. okt 2009. 16:47

jā, šim vārdam, neapšaubāmi, piemīt maģiskas spējas, taču nez kāpēc dažreiz to ir tik ļoti grūti pateikt otram....un tieši no tā rodas nesaprašānās, turpinās aizvainojumi, vairojas dusmas, pieaug sirdsapziņas mokas....tikai viens vārds.... un visas šīs negācijas varētu nebūt....

Autorizācija

Ienākt