Par vienatnību......!!!

20. okt 2009. 07:34

Ja tu pazīsti savu vienatnību un iemīlies kādā cilvēciņā, kurš nepazīst savu vienatnību, tad šī mīlestība būs strupceļš. Tā beigsies ātrāk nekā tu vari iedomāties, jo šī cilvēciņš pieprasīs attiecības. Cilvēks, kurš ir vientuļš, pieprasa attiecības. „Aizpildi tukšumu, es esmu vientuļš. Esi daļa no manis...Bet cilvēks, kurš ir viens pats, zina, ka ne viņš var aizpildīt kāda cita cilvēka tukšumu, ne cits cilvēks var aizpildīt viņa tukšumu.Jūs varat satikties, bet jūs paliksiet divas vienatnības.Un tas ir skaisti, ka divas vienatnības, divi indivīdi var satikties. Bet šo satikšanos nevar reducēt līdz attiecību līmenim, tā paliks satikšanās. Tā vienmēr būs nepārtraukta maiņa, kustība, jo otrs cilvēks mainās un tu mainies. Tu neesi statisks – lai gan tieši to cilvēki gaida.!!!!
Om shanti

Atslegas vārdi: Vienatnība0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Jaukā T. 21. okt 2009. 19:49

PS:  ja otrs cilveeks "pieprasa attieciibas" (kaa Tu mini textaa),tad kaa minimums tas noziimee,ka Tu tam otram cilveekam esi svariigs!!!
Ja otrs cilveeks respektee SAVU vienatniibu-vinsh NEKAD nepretendees uz Taveejo,jo saprot,ka taa ir ielaushanaas privaataa telpaa.....bet tikai jautaajums KAA mees saprotam otra cilveeka izteicienus,veelmes un vai necenshamies otru pieliidzinaat sev un saviem uzskatiem.....
OM

Jaukā T. 21. okt 2009. 19:19

Vai cik skaisti Dace Juus pateicaat...... tikai sho kungu neinteresee dziives saplosiitaas zvaigznes,bet gan spiidoshas,gaishas,neaptraipiitas,NE problemaatiskaas.....kam tad ir vajadziigas "maakonu driskas"? :-D

VIENATNIIBA ir briinishkiiga lieta....tajaa gadiijumaa,kad cilveeks ir atradis SEVI un NEBEEG no dziives realitaates.......jo tad dziive maaca skarbi!!!
OM TAT SAT

Dace G. 20. okt 2009. 12:51

Nemeklē savu zvaigzni skaidrās un zvaigžņotās debesīs! Tajās ir daudz zvaigžņu. Izej mākoņu un vēju pilnā naktī! Paraugies! Un lūk, zvaigzne, kas vērsies Tev pretī no saplosītajām mākoņu driskām, būs Tava!

Autorizācija

Ienākt