Kas virza cilvēkus, kad viņi uzsāk attiecības?

26. okt 2009. 22:08

Viņus virza vēlēšanās iegūt laimi un mīlestību! Tas automātiski nozīme, ka viņu apziņā laimes un mīlestības nav, ja reiz viņi vēlas to gūt attiecībās! Apziņa mīnus mīlestība, kas paliek? Bailes! Bailes virza cilvēkus! Patiesībā bailes virza cilvēkus attiecībās! Ne mīlestība, ne jūtas, ne laime! No kurienes tas var būt? Ja nav pat nojausmas, kas tas tāds ir! Bailes tikai un vienīgi! Bailes no vientulības! Pats lielākais sods cilvēkam ir vientulība. Nāves sods ir atcelts aiz humāniem apsvērumiem. Pats smagākais sods ir mūža ieslodzījums vieninieka kamerā! Pats briesmīgākais, kas var būt cilvēkam, ir palikt vienatnē ar savām domām! Es vienmēr saku: gribi iznīcināt cilvēku, atstāj to mierā, atstāj viņu sevis paša ziņā, un viņš pats sevi iznīcinās. Cilvēki patoloģiski baidās no vientulības, jo tās ir bailes. Viņi cenšas no tās aizbēgt visos iespējamos veidos, un visu laiku ar to sadurās, un visu laiku pie tās atgriežas. Bija vientulība vienatnē, tad būs vientulība divatā.
    Ja cilvēku virzītājs savstarpējās attiecībās ir bailes, tad  ļoti vienkārši: Jebkura darbība, kas veikta aiz bailēm, vienmēr novedīs pie negatīva rezultāta!
    Viss, kas tiek darīts aiz bailēm, ar bailēm arī beigsies. Centās cilvēks aizbēgt no vientulības, ar vientulību viņš arī pabeigs! Tas, no kā visvairāk cilvēks vēlas izbēgt, pie tā viņš arī nonāk! Tas, no kā baidās, tas ar viņu arī notiek! Pat tad, ja jūs šobrīd nesaprotat sacīto. Pat Bībelē sacīts: kurš šodien smejas, rīt raudās!Viss šajā pasaulē ir absolūti nosacīts. Nav nekā absolūta! Viss ir nosacīti! Nav nekā absolūta arī cilvēku attiecībās!!
Om shanti

Atslegas vārdi: Atiecības259

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Lauma v. 1. feb 2015. 19:31

Manuprāt - Savstarpējā komunikācija!

sarmite s. 21. jan 2010. 10:52

ja vientuliiba saak palikt nomaacossa, tad protams ir kas jaameklee...protams viss neies gludi kaa buusi domaas izplaanojis, bet savaadaak buus, ja ne labaak...vismaz kaadu laiku.liidz naakossajai vientuliibai....ja nebuusi atradis iisto laimi.

dina z. 17. jan 2010. 16:07

Liktenis, viss ir nolemts un ne vienmeer tas ir slikti.

Dzēsts profils 14. jan 2010. 15:40

Nepatika,negriba nodzīvot dzīvi vientuļniekam...............

inny .. 27. nov 2009. 23:16

domājams, ka tieksme pēc tuvības, mīļuma, sapratnes.. neviens negrib dzīvot vientuļnieka dzīvi... bet citreiz tiešām ir sajūta, ka esi viens pats šājā miljonu cilvēku pasaulītē.. kas apskaus, sažēlos, samīļos.. pateiks labu vārdu??

Dzēsts profils 29. okt 2009. 11:20

Tādēļ ari mīla izraisa visaugstāko prieka ekstāzi: to, ko mēs nozīmējam mīļotam cilvēkam, neviens viņam nav nozīmējis agrāk un ari nenozīmēs vēlāk. Tā rodas spēks, kas var pasauli pārveidot.
Vislielākais dzīves skaistums slēpjas cilvēku attiecībās (.Z. Mauriņa) Arī mīlestība ir emocija,bet domāju,ka tā varētu būt pēdējā,kas paliek...

Ewa S. 29. okt 2009. 10:21

..hmm ruājot par vientulību..nezinu vai visi bēg no tā..viss atkarīgs no ikdienas..kādā esi ierauts..es bieži meklēju vientulību..aizbraucu līdz jūrai un noskatos kā saule vientulībā noriet jūrā..es envis bēgu no domāma ar sevi..bet gan meklēju vietas un mirkļus lai pabūtu vientulībā ar sevi..lai sakopotu domas..un smeltos enerģiju...nedaudz nepiekrītu autoram....vientulība ir ieklausīšanās sevī..iesaku izbaudīt šad tad vientulību..un sakārtot domas..pirms atkal metamies dzīves virpulī,,,kur visi kautkur joņo un steidzas..kur visi pārņemti ar sadzīviskām lietām..un domām ko ēst..ko vilkt..kā saglabāt darbu utt..

miillSniegpulksteniite (. 27. okt 2009. 09:14

Dziņa...

Dzēsts profils 27. okt 2009. 07:18

1)Bet ja  cilveks apzina,s ka nespeej (pagaidam ) izjust milestiibu? ko tad? Jo ir ari tadi....

2) tu apgalvo, ka bailes virza attieciiba,s tas ir pilniigi preteeji tam, ko apgalvo lielaaka dalja cilveku, ka bailes arii atsvesina un  trauce veidot attieciibas.... Sanak, ka bailes ir gan  tas + gan - , kurs pievelk un atgruzh?:)

3) ja  cilveks nebaidas no vientulibas, tad...? kas tad? kaut gan , isteniba so rakstot, aizdomaajos par to, ka vienalga , lai ka mes veleetos, mums apkaart ir   cilveki, lai mes ari tos nepazistam, bet mums apkaart ikdiena, rigas centra  pat vinji ir - un ta jau laikam  tome rneskaitas vairak vientuliba...

4)" Viss šajā pasaulē ir absolūti nosacīts. Nav nekā absolūta! " ........ tatad nav ari " absoluti nosacits " nekas:))

Dzēsts profils 27. okt 2009. 01:15

Dziņa pēc dzimumdzīves! Punkts.

Autorizācija

Ienākt