Viens vakars klubiņā

28. okt 2009. 10:15

Biju vienu vakaru pēc ilga laika iegriezusies vienā Vecrīgas deju klubiņā........nu moins, sajutos kā tādā vergu tirgošanas vietā, jums vajadzēja redzēt tos vīriešus kuri laikam tiešām jutās kā uz tirgotavu atnākuši..................lēnām staigā katrai sievietei piecas reizes apkārt un ne jau starojošām acīm , bet ar attieksmi "esmu pasaules naba un tagad iekarojiet mani", ar skatienu nomēra, nosver un galvenais tas viss notiek nu tik atklāti un nekaunīgi.......tā biju pārsmējusies par šīm "vīriešu riestu dejām", brīnums kā vēl nelika muti atvērt un zobus nepārbaudīja!!! Varbūt, ka es pārspīlēju.......?

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (25)

jaanis m. 19. nov 2009. 16:17

Dilaila L. 11. nov 2009. 11:29

Kāds pareizais vai nepareizais klubiņš......klubiņš kā klubiņš, it kā tāds kur cilvēki iet padejot!!! Uz kādiem tad Tu ej, padalies pieredzē?

Juris F. 11. nov 2009. 11:26

nu ja tas ir pareizais klubins tad ko vel gribi. es uz tadiem neeju .

Dilaila L. 28. okt 2009. 15:02

Ir vajadzīga gan tāda vientulīga paklaiņošana, gan arī paballēšanās un atrast vietas kur paklaiņot pie dabas krūts ir elementāri, bet atrast vietas kur paballēties ir problemātiski!
Es visu atceros Cad!!!:))))

TheCad T. 28. okt 2009. 14:18

Njaa, bet Dilaila Laila mēs jau vienreiz runājām par tiem klubiņiem,
tā ka skaties pati, no tevis viss ir atkarīgs/
Bet Dace, gribās takš paballēties, un iedzert kaut ko, bet
bet tā tava alternatīva, šajā gadījumā netur līdzi/

Dace G. 28. okt 2009. 13:10

Trakas lietas notiek tajā klubiņā - es uz tādiem neeju - zinu tikai pēc nostāstiem. Tagad skaidri zinu, ka klubiņa apmeklēšana ir liek laika nosišana - tad jau labāk paklaiņot vienalga kaut kur......

Dilaila L. 28. okt 2009. 12:57

Tur jau tā lieta, ka zinot to prinču līmeni šajā klubiņā mani izbrīnītu, ja tās "tantītes" kā Tu Cad saki gribētu saistības uz mūžu ar šādiem prinčiem, pavisam loģiski, ka tur var iegūt tikai vienas nakts saistības, ja protams ir šāda vēlēšanās un nepieciešamība!
Klau, a to visu kopā nu nekādi nav iespējams sadabūt, tikai vai nu dzēkiņi, vai nu mūzika, vai arī atmosfēra? Diezgan grūta izvēle!!! Apmēram tā kā agrākos laikos pērkot bestselleri "Vējiem līdzi" klāt obligāti bija jāiegādājās V.I.Ļenina grāmata!

TheCad T. 28. okt 2009. 12:20

Dilaila Laila, tāpēc ar izvairos no sabiedriskajiem- laikam lepns esmu palicis :D
Bet bet bet, ja alternatīva, tad kurā virzienā, hmm, sexīgi džekiņi, vai kvalitatīva mūzika, vai laba atmosfēra, vai vai vai...........?

TheCad T. 28. okt 2009. 12:15

Esmu bijis 1-reiz tik tur, un tad arī darbdienas naktī, it kā, nesalīdzināms ar Eiropas izklaides industriju, klubiem, un ar tādu kā provinciālisma piegaršu, bet ko var gribēt, nav jau s** un lielpilsēta, ir s** un mazpilsēta/
Bet bet bet, pārzinot ķermeņu valodu biju izbrīnīts, ka tajā klubiņā, vairums tantītes grib gultas priekus, var jau būt, ka tie prinči baltajos zirgos, vai 10-jos tramvajos,
tādi švaki tur apgrozās/

Dilaila L. 28. okt 2009. 12:13

Cad.....Tev ir pēdējais laiks izbaudīt šī emocijas piestūķētā autobusā un kādas vēl komikācijas iespējas tur paveras !!!! :))))))))))

Dilaila L. 28. okt 2009. 12:11

Njā, bet tāpat kā televizoram ir tāda podziņa off, kas dod iespēju varbūt pirms gulētiešanas neskatīties šo negāciju izvirdumu ziņu raidījumos...............pastāv iespēja arī neiet uz šādu klubu! Tā kā pārāk bieži šādas izklaides vietas neapmeklēju, tā īsti tās citas vietas arī neesmu apzinājusi, vai ir alternatīva šim Kakafonam?

TheCad T. 28. okt 2009. 12:09

Njaa, ar sabiedrisko braukt izvairos, vismaz skaidrā esot/

Dzēsts profils 28. okt 2009. 12:04

Kakafoni..tiešam būtu pareizais šī kluba nosaukums...!!!!!!!!!!

Dilaila L. 28. okt 2009. 11:54

Tik tiešām Kornēlij, tur pat padejot normāli nevar, jūties kā tādā piestūķētā autobusā kurš kursē no centra uz Imantu un vēl tā smaku kakafonija .................... uh ir ko turēt!!!!

Dzēsts profils 28. okt 2009. 11:51

patika bija pēdiņās....satuvinātu....debilisms
Es atnāku atpūsties nevis "satuvināties",Cad
Un runajo t par tiem prinčiem baltajos zirgos-resniem vēderiem,zelta gredzeniem...vai pardzerušies studentini,pluss vēl tā piepīpots,ka nosmakt varēja

TheCad T. 28. okt 2009. 11:45

Ow Kornēlij, esi gan tu kārumniece, ja jau tev patika,
hmm, p-filma varbūt tāpēc, lai satuvinātu tautu,
bet es tā īsti nesapratu, ja jau tev patika, kas tad vainas klubiņam?

Dilaila L. 28. okt 2009. 11:44

Es jau domāju, ka man vienai varbūt kaut  kādas paranojiskas sajūtas rodas......fuuuu laikam tomēr nē!
Vēl jau ir cirks arī ar skaistā dzimuma pārstāvēm kuras stāv maliņā gaidot tā priņča baltā zirgā uzaicinājumu uz deju.......un tad nu pienāk tāds drusku par daudz uz krūts uzņēmis princīts un mēģina uzlūgt uz deju to vidējo no "trijām" daiļavām, jo vienas vietā viņam jau tiešām rādās trīs un šī nabaga sieviete mēģina arī tikt līdz šim princītim pēc viņa domām "skaistajā, straujajā un visādi citādi estētiski baudāmā dejā"! Baigs skats!

Dzēsts profils 28. okt 2009. 11:39

Man "patika",ka pirms promiešanas lielajā tv ekrāna tika ieslegta pornofilma ,un kanals "LNT''..o tas bija "kroņa nummurs

Dilaila L. 28. okt 2009. 11:36

Mīlīši, kā jūs tik trāpīgi uzminējāt šā izcilā klubiņa nosaukumu.....................visi laikam šajā tirgotavā esiet viesojušies!!!

Dzēsts profils 28. okt 2009. 11:33

Mani izbrāķēja???Nju nju es neesmu prece,un izbrāķet nevar...es runaju par atmosfēru,nevis bikšu nēsātajiem,kam galva ir tikai vien aun starp kājām...viņu izbrāķejums man ir pagodinajums.Ne pazobam,

Autorizācija

Ienākt