Vislielākā cilvēku problēma ir – ilūzijas!!!

30. okt 2009. 22:32

Visiem cilvēkiem šķiet, ka viņus mīl, un tā ir pati lielākā kļūda! Ja tas tā būtu, tad strīdu un konfliktu nebūtu nemaz.Ja cilvēkā nav skaudības, tad tas ir svētais! Tā nemēdz būt!!!
Katram cilvēkam kāds patīk, kāds savukārt nepatīk. Tas ir normāli, jo neviens jau neprasa, lai jums visi patiktu, lai jūs visus mīlētu. Pat vienu cilvēku nevar ilgi mīlēt. Galvenais, lai jūs nevienu neienīstu!Ja tu kādu neieredzi ,tad tas nozīmē, ka tu sūti savu enerģiju šim cilvēkam, velti tam savu uzmanību.Ja tev saka, ka esi muļķis, tad tā ir tava apziņa, kas to prasa. Ja apvainojies, tad tu šaubies, vai tiešām tāds neesi. Ja tu zini, esi pārliecināts, ka neesi, tad tev tas šķiet vienkārši smieklīgi. Savukārt, ja tas liek šaubīties, tikai tad tu to uztver ar aizvainojumu.Tas ir arī humora pamatā – ka fakti neatbilst īstenībai, šķiet smieklīgi.Īsta aizsardzība – tā ir pilnīga sevis pieņemšana, pilnīga sevis mīlēšana. Tikai tad, ja cilvēks sevi nemīl, kādam kaut ko pasakot, tas reaģē ar aizvainojumu!!!Buda ir teicis: dzīve – tās ir ciešanas!
Om shanti

Atslegas vārdi: Iluzijas0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Jaukā T. 31. okt 2009. 11:24

Izskataas,ka esi pamatiigi uzseedies uz apzinas jautaajumiem,visu laiku citeejot gudraas graamatas,a kur tad ir TAVS viedoklis un TAVAS domas???
Neapvainojies,kaadam tad tas ir jaapasaka!

Ewa S. 31. okt 2009. 09:20

..nu nezinu..Ilūzijām un cerībām jābūt iznīcinātām?????autorr...pasmaidi..izej ārā..ir burvīgs laik un ceri..ceri ka tieši šodien ar Tevi notiks kas  jauks..liels spēks piemīt domām..sāc vadīt domas...cerība nav tas pats kas ilūzijas......Buda tomēr nebija Dievs,,,bet tikai cilvēks..un viņš spriedelēja..tāpat kā mēs te tagad..citi pieķērās viņam..kā ilūzijai..citi cerēja uz viņu...ticēsim sev..:)

Ewa S. 31. okt 2009. 09:16

...vienīgais teikums kuram 100% piekrītu šajā rakstā ir..----galvenais lai jūs nevienu neienīstat,,-----manā uztverē naids mūsos galina mūs pašus nost.bet runājot par pārējo..katram dzīve savādāka..katrs pats savādāks..un gan jau kāds arī kādu mīl visu mūžu un gan jau kakādam kam šķiet ka viņu mīl..arī kāds viņu mīl...pasmaidiest..:) citiem un sev..dzīve tiešām ir jaukāka nekā uz pirmo acu uzmentienu liekas..

Yogananda O. 31. okt 2009. 09:15

Pats briesmīgākais,saka joga, ir ilūzijas - jebkuras ilūzijas, vai tās būtu rozā, vai melnas, nav būtiski.Ilūzijas kā tādas ir šķēršļi, kas stāv starp cilvēku un realitāti, kurā viņš dzīvo. Tās traucē mums dzīvot! Visām cerībām un ilūzijām jātiek iznīcinātām.Nokauj sevī cerību! Jo tad nebūs vilšanās! Ja nav cerību,- nav uz ko cerēt, nav arī vilšanās, ka cerības nepiepildījās. Vilšanās – tas ir galvenais visu cilvēka slimību iemesls. Apmēram var teikt, ka tajā ķermeņa daļā notiks saslimšana, kurai atbilstošā dzīves sfērā bija vilšanās!
Om shanti

inga z. 31. okt 2009. 08:27

Pilnigas mulkibas!!!! Ka var dzivot bez iluzijam, sapniem,dusmam, ciesanam, milestibas, vilsanas un ar visam parejam jutam? Tas kurs uzskata ka dzive ir ciesanas laikam ir loti nelaimigs cilveks. Dzive ir skaistakais, kas mums dots! UN AR VISAM ILUZIJAM!!!!!

Dzēsts profils 31. okt 2009. 02:50

Nebūtu problēmu,nebūtu intresanti dzīvot!!! Ar katru pretimnācēju likties gultā...

Churchiks K. 31. okt 2009. 01:22

Zini...skaudiibuatmetu jau beerniiba......jutos augstaaks par to.....tagat nevaru nevienu ieniist......juutos augstaaks par to........agresivitaate ja arii ir ieksh maniim tad tikai praata radiitia iluuzija.....tas notiek jo nav ko dariit......treneeju izsteeli.....a taa sevis pienjemshana ir 1. gruutais solis pasaules apzinaashanai

Autorizācija

Ienākt