ko teiksiet par so-sansolis ka gimenes uzlabotajs?!!?

4. nov 2009. 09:24

kartejais interesantais rakst no TvNet!ir verts padomat par so un to un apsvert ka tomer  ir-sex ir nodalasms no milas vai nav?!?unvai tiesam sadas lietas ir piedodamas,mans uzskats,ka bez abu piekrisanas NE(varbut man nemoderni uzskati,kaut ir tik 25-nezinu,bet nav pienemams,ka kads gar manu dargumu grabstas un kur nu vel......!!!
nu palasiet un izvertejiet pasi!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Visus 10 gadus biju uzticīga vīram, nebija ne vēlmes, ne vajadzības viņu krāpt, bet vienā jaukā dienā sāka trakot hormoni. Katrs to nosauktu savādāk – pilnmēness, hormoni, dzīvnieku instinktīvā daba. Vienalga, bet man sagribējās sānsoli. Man ir pats labākais un saprotošākais vīrs pasaulē, bet man vajadzēja asumiņu – ka esmu interesanta un iekārojama vēl kādam, ka varu atļauties varbūt pat to ko nevarēju pirms kāzām. Iemeslu vairāk kā vajag, bet apzināti nolēmu riskēt.

Vienojāmies ar vīru, ka ņemu nedēļu atvaļinājumu no ģimenes un dodos strādāt uz citu pilsētu. Man darbs ir tāds, ka varu braukāt arī apkārt, ja ir nepieciešams. Līdz šim no tā vairījos, bet šoreiz nāca tieši laikā.

Tikko biju iekārtojusies šajā pilsētā viesnīcā, pirmais ko darīju saliku iepazīšanās sludinājumu dažādos portālos. Tekstā tā arī tieši minēju, ka vienai reizei. Šodien varu rakstīt doktora disertāciju par vīriešiem :) Bet ja nopietni, atbilžu bija vairumā. Pirmais jau bija vizuālais, ja man patika, tad arī gāju uz randiņu tā saucamo kafiju dzert. Ja patika, tad arī uzreiz vienojāmies par turpinājumu. Tā nedēļas laikā es paspēju gan kafejnīcā, gan mašīnā, gan viesnīcā, gan svešā dzīvoklī nodarboties ar seksu. Pat atļāvos tādu vaļību kā sekss trijatā – es un divi vīrieši. (Sievietes iesaku!, ja paveicas ar partneriem, bauda visai dzīvei...)
Domājat, kas sekos tālāk? Tālāk es atbraucu mājās kā svētā nevainība. Es zinu, ka vīrs nojauš ko es darīju, bet nezin sīkumus, taču tas kā mums uzlabojās ģimenes dzīve – man šķiet bija tā vērts. Esmu daudz mīļāka un iecietīgāka mamma, iekārojamāka sieva, jo palutinu diezgan bieži vīru, ar to, kas sen jau bija aizmirsies un arī mīlējāmies mēs kā kādreiz katru vakaru un pat vairākas reizes kādreiz. Pats labākais, ka iet jau trešais mēnesis kā atgriezos, medusmēnesis vēl nav beidzies un man ne reizes nav nācis prātā atkārtot vai vēlreiz laist pa kreisi. Es savu saņēmu.

Vai tāpēc esmu maita vai ielas meita? Apzināti gāju uz tikšanos tikai ar precētiem vai aizņemtiem (gadījās arī kāds brīvs), taču gribējās būt drošai, ka mani neatklās. Taču izrādījās, ka tieši ar brīvu vīrieti ir daudz patīkamāk, jo viņu uztrauc ne tikai pliki nodarboties ar seksu vai pažēloties par sievu. Pēc tā ko piedzīvoju nemaz nebūtu pārsteigta, ja arī manam vīram būs gadījies kāds sānsolis, bet ja tas nav regulāri un patstāvīgi, tad KAS TUR SLIKTS? Protams, ir jāiemācās no tā iegūt, lai negrauj ģimeni, bet mēs taču esam tikai cilvēki

Atslegas vārdi: sansolis0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (14)

Dzēsts profils 31. dec 2009. 08:55


Ja ir vēlešanās pēc asuma drāz kaktusu

Stulbums.Jēga tad palikt kopā ja ir vēlēšanās gulēt ar citiem. Bērnus var arī audzināt atsevišķi.

Inese I. 16. dec 2009. 19:56

Jebkurš sānsolis ir lielāka vai mazāka nodevība.

Dzēsts profils 2. dec 2009. 23:21

....metode paarbaudiita un atziita:).....jo kaa gan savaadaak var noskaidrot, ka sava sievinja (veel jo projaam) ir vislabaakaa?.....respektiivi-laiku pa laikam jaapaarliecinaas,ka pasaules kaartiiba nav mainiijusies:)

Minka M. 18. nov 2009. 10:12

ja tici un tiešām mīl..tad sānsolis tikai izmaina attiecibas....un nedomāju ka kādam ir ko jānosoda..bet ja ir mīl''s un labs vīrietis tad to nepiekrāps..un ir jābūt godīgam pašam pret sevi un pašai pret sevi....
Nezinu gan kā kāda jutīsies labi,,ja viņas vīrietis pašu piekrāps..un paziņos ka viņam vajadzēja asumiņu..................neatbalstu negodīgas spēlītes.............

Dzintars P. 18. nov 2009. 00:01

Man ir pats labākais un saprotošākais vīrs pasaulē, bet man vajadzēja asumiņu

Iemeslu vairāk kā vajag



šie divi- kaut kā neliekas kopā! Nenosodīšu, ne man tā vara.
Bet šai sievietei gan vēlētos pajautāt - kas tad pietrūka viņas vīrā, ja jau pats labākais. Drīzāk dāmīt par ātru izgāji pie vīra, neizbaudiji ko bija jāizbauda, tur arī slēpjas jautājuma atbilde - vai labi ir seks tikai pēc kāzām!

Lai arī cik man būtu mīļa sieva , bet uzzinot, ka viņa ir pārgulējusi ne tikai ar vienu, bet vairākiem un speciāli meklējusi. Tai pašā laikā mums ir bijušas tiešām labas attiecības, neēsam pašķīrušies. Tad viss krust pāri šām attiecībām būtu!

Jewelina *. 4. nov 2009. 23:28

Viens no divi - vai nu uzlabos attiecības, piešķils uguntiņu;  vai nu sagraus pa visam jau tā šūpojošās attiecības. Viss atkarīgs no tā, cik esam gatavi nodarīt tai savai pusītei pāri.

Līžuks A. 4. nov 2009. 22:25

Aigar OZK,es piekrītu tavam teiktajam,jo aizliegtais auglis vienmēr ir bijis saldāks,un kā skatīsies tam otram acīs ja esi bijis sānsolī

Dilaila L. 4. nov 2009. 12:57

Var jau to laulības intīmo pusi padarīt krāsaināku arī nelaižot pa kreisi, bet te nu atkal ir situācija, kad šai lietai ir nepieciešami divi un , ja nu viens no partneriem nu nekādi negrib ieklausīties otrā un viņam liekas, ka šajā sadarbībā viss ir kārtībā, tad nu ir tā kā ir....... un te nu var izstiepties vai sarauties,  pieļauju, ka tad ar laiku sāk iezagties domas galvā par sānsoli pa kreisi, protams atkal ir jautājums vai šis sānsolis var uzlabot radušos situāciju, iespējams, ka ir tieši pretējs efekts!

Ilona M. 4. nov 2009. 09:52

Nu nezinu gan,vai tādā veidā var uzlabot laulību.Var jau būt,ka katrā ģimenē ir citi varianti,kā atgūt to,lai abiem atkal būtu interezanti,var jau būt,ka tādā brīdī,kad uzzina,ka otram ir piekrišana no pretējā dzimuma,liek vairāk ieskatīties jau tik ļoti pierastajā cilvēkā un iemīlēt no jauna,bet tas tomēr ir ļoti riskants solis,jo,kā jau Tu pats saki-kāpēc ļaut kādam gramstīties gar to,kas ir mans?Kaut gan-ne jau par velti tās ir intīmas lietas,tādas,par ko gan parasti nemēdz atklāti runāt,un katram pārim šie paņēmieni,kā atsvaidzināt sajūtas var būt stipri atšķirīgi.Nu ko lai saka,varbūt arī tādi,ja tas abiem ir pieņemami.

Dzēsts profils 4. nov 2009. 09:48

galīgi garām tāds modelis. feja *grābstīšanās* faktu nespēja *sagremot*:))

Dzēsts profils 4. nov 2009. 09:46

Ja laulātie patiesi mīl viens otru tad sānsolis viņiem ir mazā nāve -tas nav noslēpjams nu nekādi.Rakstu nelasīju.....

Ewa S. 4. nov 2009. 09:44

..esmu pilnīgi pret ,,dubultām dzīvēm,, vai nu ir..vai nav..bet katrs izvēlas savu dzīves modeli un tā dzīvo...

Aigars O. 4. nov 2009. 09:37

bet domajams,ka to kopdzivi var padarit krasnaku ari bez laisanas pa kreisi apkart(varetu uzdod tai sievietei jautajumu:kad tad bus nakama reize un vel nakama-vai tik tas nepaliks par ieradumu un izveidosies automatiska atruna"Gimenes uzlabosanai"-sviests)!
tad jau dibinam "zviedru gimenites" un miers,ko tur slepties???

Churchiks K. 4. nov 2009. 09:29

90% iedziivotaaju par miilestiibu uzskata tos kjiimiskos procesus kuri norisinaas kad vinjiemn patiik otra persona..tas ilgst 2-3 gadus....un tad daudziem saakas piespiedu kopdziive utt.........

Autorizācija

Ienākt