Slavenas Atbildes no Slavenu Cilveeku Muteem

6. nov 2009. 20:26

1. VINSTONS ČĒRČHILS. Nensija Astora bija amerikāņu socialīts, kas ieprecējās bagātajā Astoru ģimenē. Viņa bija pirmā sieviete pasaulē, kas kļuva par parlamenta locekli, kas padarīja viņas pazemojumu vēl jo saldāku. Reiz viņa bija ielūgta uz oficiālām pusdienām Čērčhilu rezidencē, bet, nelaimīgā kārtā, viņu ātri nokaitināja politiski nekorektais un iedzērušais Vinstons Čērčhils. Beigās viņa neizturēja un teica: "Vinston, ja tu būtu mans vīrs, es to kafiju, ko tu dzer, saindētu". Vinstons Čērčhils bez īpaša uztraukuma vēsi esot atbildējis: "Ja tu būtu mana sieva, Nensij, es to kafiju izdzertu".

KELVINS KŪLIDŽS. 30tais... Autors: Citizen Cope Visu laiku labākās atbildes
2. KELVINS KŪLIDŽS. 30tais ASV prezidents - salīdzinoši kluss cilvēks, plaši pazīstams ar savu lakonisko izteiksmes veidu, kaut gan vārdi, ko viņš izteica mēdza atstāt jūtamu iespaidu. Reiz kāda ļoti pazīstama un plaši atzīta operas dziedone bija ielūgta Baltajā Namā, bet acīmredzot šī pieredze prezidentam bija pietiekoši biedējoša un dziedātajas uzstāšanās bija, maigi izsakoties, neadekvāta. Kāds Baltā Nama darbinieks noliecās pie prezidenta un jautāja: "Ko Jūs domājiet par dziedātājas izpildījumu?" (Vārdu spēle angļu valodā "execution" - izpildījums, arī nāvessods), uz ko prezidents atbildējis: "Esmu tikai par!".

MAHATMA GANDIJS. Gandijs... Autors: Citizen Cope Visu laiku labākās atbildes
3. MAHATMA GANDIJS. Gandijs būdams inteliģents cilvēks kaujās izmantoja vardus, nevis dūres. Pēc slavas iegūšanas kampaņā par Koloniālās Indijas neatkarību, Gandijs devās ceļojumā uz Londonu. Briti bija ieinteresēti šaja dīvainajā cilvēkā, un ziņkārīgi viņu izprašņāja. Reiz kāds žurnālists Gandijam jautāja: "Ko Jūs domājiet par Rietumu civilizāciju". Gandijs mierīgā balsī atbildēja: "Es domāju, ka tā ir lieliska ideja".

  MUHAMEDS ALI. Lai gan... Autors: Citizen Cope Visu laiku labākās atbildes
4. MUHAMEDS ALI. Lai gan asprātīgā atbilde nepieder viņam, stāsts ir interesants un ieverības cienīgs. Reiz 1970tajos gados Ali lidoja ar Eastern Airlines. Stjuardese pārbaudīja pasažierus un ievēroja, ka Ali nav uzlicis drošības jostu. Pieklājīgi, viņa teica Ali, lai viņš piesprādzējas. Ali atbildēja: "Supermenam drošības jostu nevajadzēja". Stjuardese, savaldījusi dusmas, tikpat pieklājīgi atcirta: "Supermenam arī nevajadzēja lidmašīnu!"

OSKARS VAILDS. Plaši... Autors: Citizen Cope Visu laiku labākās atbildes
5. OSKARS VAILDS. Plaši pazīstams ar savu atjautību un inteliģenci lugās, bet arī reālajā dzīvē viņš diži neatpalika. Pec kādas izrādes viņš devās uz skatuves, kur viņu sagaidīja ar siltiem aplausiem un skatītāji meta uz skatuves ziedu klēpjus. Viens neapmierināts skatītājs meta sapuvušu kāpostu rakstniekam. Vailds pacēla dārzeni un mierīgi teica: "Paldies Tev, draugs! Katru reizi, kad paostīšu šo kāpostu, tas man atgādinās Tevi."

HENRIJS VARDS BĪČERS.... Autors: Citizen Cope Visu laiku labākās atbildes
6. HENRIJS VARDS BĪČERS. Abolicionists, kurš bija slavens ar to, ka teica to, ko domāja. Kad sākās Pilsoņu karš ASV, Bīčers apgalvoja, ka Apvienība sakaus Konfederāciju 60 dienās. Kādu dienu viņš devās uz Angliju, kur kara tēma bija ļoti aktuāla un šeit kāds britu džentelmenis, viņu aizvainot cerēdams, jautāja: "Kapēc jūs neiekaustījāt Konfederāciju 60 dienās, kā lielījāties?". Pāris sekundes aizdomājies, Bīčers atbildēja: "Jo šoreiz mēs cīnījāmies pret amerikāņiem, nevis angļiem".

VINSTONS ČĒRČHILS. Reiz... Autors: Citizen Cope Visu laiku labākās atbildes
7. VINSTONS ČĒRČHILS. Reiz kādā sanāksmē viens no dalībniekiem turēja garu runu, lēja ūdeni. Čērčhilam kļuva garlaicīgi un viņš sāka miegt acis un migt ciet. To ieraudzījis, orators saniknojās un uzbļāva Čērčhilam: "Vai tiešām jums ir jāaizmieg manas runas laikā!?" Čērčhils, pat necenzdamies atvainoties, miegaini atbildēja: "Nē, tas notiek brīvprātīgi."

ABRAHAMS LINKOLNS. Plaši... Autors: Citizen Cope Visu laiku labākās atbildes
8. ABRAHAMS LINKOLNS. Plaši pazīstams, kā reti neglīts cilvēks. Kadās debatēs agresīvais pretinieks nosauca Linkolnu par divseji. Šeit domāta divkosība, liekulība. Linkolns, pagriezies pret publiku, ar vieglu smīnu paziņoja: "Ja man būtu divas sejas, vai jūsuprāt es nēsātu šito?"

VINSTONS ČĒRČHILS.... Autors: Citizen Cope Visu laiku labākās atbildes
9. VINSTONS ČĒRČHILS. Kādās viesībās viņš atkal bija piedzēries un izrādīja savu takta izjūtas trūkumu. Kāda dāma to ievēroja un nesavaldījusies, uzkliedza Čērčhilam: "Vinston, Tu esi piedzēries!". Čērčhils, kura attapību alkohols, acīmredzot, neietekmēja, paskatījas uz kundzi un atteica: "Tev taisnība, Besij! Bet tu esi neglīta! Atšķirība ir tā, ka es rīt būšu skaidrā."

ĢENERĀLIS KOSGROUVS. Šim... Autors: Citizen Cope Visu laiku labākās atbildes
10. ĢENERĀLIS KOSGROUVS. Šim īpaši paskaidrojumi nav vajadzīgi. Velkam pamperus un lasam tālāk. Kādā intervijā ģenerālis stāstīja par vasaras nometni, kura bērniem māca kalnos kāpšanu, airēšanu un dažādas citas aktivitātes, tai skaitā - šaušanu. Žurnāliste, sašutumā jautājumu, pa jautājumam nonāca līdz tam, ka pateica: "Jūs tacu viņus aprīkojiet, lai kļūtu par profesionāliem slepkavām!". Ģenerālis pavīpsnāja un atbildēja: "Tu esi aprīkota, lai būtu prostitūta, bet tu taču ar to nenodarbojies."

Atslegas vārdi: Slavenibas2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Nikolajs B. 16. nov 2009. 06:49

nu vinstons konesna the best :)

Janis S. 10. nov 2009. 15:12

no googles mes wisi makam novilkt

Laura B. 7. nov 2009. 21:13

man tev jautajums!: tev neapnika to visu rakstit? :D

Dzēsts profils 6. nov 2009. 22:09

Interesanti palasīt:)))

Autorizācija

Ienākt