Stils it visā!

9. nov 2009. 13:11

Stils it visā!
Kā saka: „Krīzes laikā miskaste jānes pašam, lai kaimiņš redzētu, ka tev vēl kaut kas ir”, tad nu, lūk, nesot atkritumus var izmantot ne tikai visiem zināmos melnos maisus, bet vēl vairāk šokēt kaimiņu parādot, ka tu to dari ar stilu.

Šādu ideju atbalsta arī dizaineri no „Wieden + Kennedy” viņi gan apgalvo, ka šis izgudrojums sagādās nedaudz vairāk prieka tiem nelaimīgajiem, kam šis maisiņš būs jāvelk ārā no miskastes.

Atslegas vārdi: daba un tu...0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 9. nov 2009. 13:39

bet vai šī maisiņa ražošana nekļūst par lieku resursu patērētāju? lai uzražotu vienu krāsainu maisiņu nepieciešams vairāk visādu ķīmiju un tur nederēs otrreiz pārstrādātie materiāli. cik ekoloģisks ir šis "stils"? musars paliek musars un to, kas velk to musarmaisu laukā vairāk iepriecinās sašķiroti atkritumi ne tas maiss, kurā iestūķēts viss. somija lieliski praktizē atkritumu šķirošanu un ieviesuši bioloģiskos atkritumu maisiņus. viss ir tīrs un sakopts, jo paši cilvēki to dara, domājot kā saglabāt vidi, kurā dzīvo, nevis kārtējo modes kliedzienu. arī aksesuāru modē ir pārstrādāti materiāli- kafijpaku somiņas, avīžu somiņas, konfekšpapīru, pat saldēto dārzeņu iepakojumi nonāk visu reddzes lokā- uz somām, maciņiem utt.

Ewa S. 9. nov 2009. 13:13

laba ideja :)..iepriecināt citus..

Autorizācija

Ienākt