citu ceļu neredzu

10. nov 2009. 14:07

Latvijas Republika skaitās demokrātiska valsts, katram ir tiesības izteikt savu viedokli, aizstāvēt  to, izteikt spriedumu. Bet ir valstī arī tādas iestādes drošības policija un SAB, kuras neatrodas  sabiedrības pārraudzībā, līdz ar to tās pilda jeb kādu politisko pasūtījumu un aizbildinoties ar valsts noslēpumu neatbild par sevis radītajām sekām. Vērojot drošības policijas darbību 13 janvāri, arestējot cilvēkus neuzrādot nekādus dokumentus manī nomira ticība LATVIJAI kā demokrātiskai un tiesiskai valstij . Šobrīd, esmu nolēmis veidot akciju  13 novembrī  (pulksten 19.00), izgāz atkritumus pie Saeimas nama, lai savāc tautas kalpi manu attieksmi, jo citu darbu kā Latvijas pilsonis es deputātiem piedāvāt nevaru , citu darbu viņi nespēj veikt. Tiem kas vēlas piedalīties akcijā jārēķinās ar saeimas drošības dienesta pretestību un 15 diennakšu arestu . Ja esat gatavi piedalīties akcijā , obligāta prasība līdz ņemt pasi un būt skaidrā. Tas neļaus policijai jūs aizturēt. Šāda akcija pēc Latvijas likumdošanas ir klasificēta kā sīkais huligānisms un sodāms ar 25 Ls. naudas sodu. Nekādā gadījumā nepretojieties varas pārstāvjiem tas sasies viņiem rokas un neļaus brīvi rīkoties.
Pulcēšanās tiem kam nav bail 18.30 Doma laukumā  
Ar cieņu Uldis Rēķis 26447443 erenkes@inbox.lv

Atslegas vārdi: atkritumi0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Uldis R. 10. nov 2009. 15:20

http://www.delfi.lv/news/national/politics/pie-valsts-aizsardzibas-objektiem-turpmak.d?id=27947881kāpēc domā ka neko nevar panākt, manuprāt šis ir rezultāts. Un jautājums vai labāk ir kurnēt netā.
P.S akciju mērķis ir likt cilvēkiem domāt.

Jānis S. 10. nov 2009. 15:07

Bet ko tas Tev dos? Gandarījumu? Kādas būs sekas - plašākā skatījumā, nekādas. Viens nav cīnītājs un labas oratora dotības tevī ar nevar manīt (pie Finanšu ministrijas bez tava rieņa un telts, daudz cilvēku nemaniju). Tad kāda jēga to darīt?

Autorizācija

Ienākt