kapēc cilvēki uzsprāgst ja kāds nedomā līdzīgi?

12. nov 2009. 15:15

Blogi15:12

Jūsu komentārs ir izdzēsts ierakstam "meet your meat" blogā Elizabete aapsis

nujau elizabetei sanāk diskutēt vienai..pašai ar sevi..ko vēl varu tev piebilzt..es respektēju tavu viedokli..kaut gan man ir citas domas..un manis pēc neēd gaļu..izglāb visas govis...dari visu kas tevi dara laimīgu...mani dara laimīgu neaizdomāties par to kā tā karbonāde nonāk man uz šķīvja..bet zinu ka man garšo tāda sulīga apcepta gaļas šķēle..mēs esam dažādi un viedokļi ir dažādi..bet tas nenozīmē ka kāds no mums ir sūds :)
Iemesls

    * Lamuvārdi, rupjības, apvainojumi

tu vnk esi mudila---------------vai tiešām esmu mudila tikaitapēc ka ēdu gaļu???????un piekrītu..sūds ir rupjība..vajadzēja rakstīt kaka :) visiem atvainojos

Atslegas vārdi: domu nesaderība0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (49)

Dzēsts P. 15. jūn 2010. 19:53

Ewa, sveika! Tieši kā Tu raksti- ēdiet ko katrs vēlas. Pats šausmīgākais ir tad, kad cilvēks ideālu vārdā nomāc savas vēlmes un tad kož citādajiem, krīt kājā- sak, es upurēju savu dzīvi lai kļūtu labāks, a tu, draņķis atļaujies būt laimīgs darot nepareizas lietas! ...Neviens jau nespiež neko upurēt! Galvenais pienākums cilvēkambūtlaimīgam šeit un tagad! Un mēs visi to mācamies! Muļķis mācās no savām kļūdām, gudrais no svešām... Bet savu pieredzi nevienam mutē neiebāzīsi, ja cilvēks neņem pretī. Jāprot pieņemt sevi un tad jau citus pieņemt būs viegli  

Joh a. 13. nov 2009. 14:02

Šodien palasīju:)! Jā, jums vakar te karsti gājis

Ewa S. 13. nov 2009. 09:14

nu moins...palasīju Mandy kom.//un vēlreiz pārleicinājos šeit mītošie veģetārieši cilvēkus salīdzina ar govīm..ir ok...man vairs komentu nav...redzu šis viss bezjēdzīgi kamēr cilvēki tiks pielīdzināti lopiem....smaidu..jo diena būs jauka..rīts ir jauks un ceru ka visiem ir smaids uz lūpām..da vienalga ko viņš ēdis brokastīs,.vai griķu plāceņus vai vistu girosu(kuri man ļoti garšo )..:)..smaidiet mīļie..vairāk dāvājiet viens otram smaidu

Ewa S. 13. nov 2009. 09:05

..labrītiņ..:)..redzu ka esat visi dūšīgi pastrādājuši..paldies par viedokļiem..uzskatu dialogs izdevies jo tik daudz komentāru..nesaspringstiet mīļie dārzeņu ēdāji :))..cilvēka vērtība no tā ko ēd vai neēd nemainās...:)..visu to šā vai tā izkakājam...novēlu visiem jauku dienu...un ēdiet to ko katrs vēlaties..un neuztraucieties

Dzēstss P. 12. nov 2009. 19:37

Ak,Elizabet-bet nu diktam precīzi-brutāls sievišķis Tā mūsu Ewa ira!:DDD

Dzēsts profils 12. nov 2009. 19:35

ewa, tu kļūdies, domājot, ka nevienu Elizabetes video neiespaido, lai mainītu savu dzīvi. tev tā ir tikai izklaide- uzbāzt savu- cik gaļa ir debešķīga un ka tik nokaut kādu zvēru. reti komentēju tos video jo neko vairāk kā- cilvēki ir pretīgi savā Pārcilvēciskumā nevaru. es negribu būt slepkava. ne tieši, ne netieši. tie video atgādina cik daudz netaisnību ir pret dzīvniekiem. ja masveidā sāktu kaut bērnus skolā, jo bērnu gaļa garšīgāka redz(ķīniešiem vismaz ļoti garšoja, labāk kā parastā, ko pasniedza kādā restorānā) tu nesaceltos pret to? bet jā, dzīvnieki jau ir tikai lai kalpotu.. viņiem ne smadzeņu, ne dvēseļu.. tās jau tikai cilvēkiem. nav gan. tagad eju uz to, lai būtu vegāne, pateicoties Elizabetei, jo tiešām jūtos laimīgāka ēdot bez sirdsapziņas pārmetumiem. jau gana daudzus gadus gaļu praktiski neēdu, bet, bija ka 1-3 reizes gadā aiz prertīguma saēdos kādus dubproduktus. aiz pretīguma pret sevi. psiholoģiska attīrīšanās savā veidā, jo cilvēki man liek justies kā gaļai, kas pērkama un pārdodama. visi skatieni un domas cauri izurbjas un nejūtos atšķirīga ne no tās vistas, ne cūkas, ko liec uz sava galda.
p.s tavi komentāri neizskatās pēc diskusijas, bet uzbrukuma, tur jau ir problēma.

Dzēsts profils 12. nov 2009. 18:33

ewa, tu nestreso. vot feja (kopš elizabete savus vidzikus sāka rādīt) vairs lielveikalā gaļas plauktam tuvoties nespēj.
bet ģimenes vīrieši ta kaut kā jābaro. tak nopirku stroķi un prom uz purvu pīles medīt, zaķiem cilpas lieku, uz copi ar večiem vālēju. a zin, kur tā fiška? šitos drīkst ēst, jo šamie auguši dabiskā vidē. un drīz jau man būs zaķenes kažoks. vo

Nikolajs B. 12. nov 2009. 17:32

psc,ewa. es neēdu gaļu gadiem un ikdienā ar to pie neviena speciāli neesju klāt un virsū nebāžu un varu sēdēt pie viena galda ar veci,kas rij savu vistu, un ko es esmu ievērojusi,tad pirmie kaut ko sāk dirst virsū tieši gaļēdāji. es pat izvairos par to runāt.
  bet man nav vienaldzīgas šīs lietas globālā mērogā un tieši tāpēc'izmantoju iespēju popularizēt nevardarbīgu attieksmi pret dzīvniekiem tieši šādā veidā. jo te katrs cilvēks var izvēlēties - lasīt,nelasīt,skatīties vidiku,neskatīties. izteikt komentārus,neizteikt.
tā nav viedokļa uzspiešana,jo vienreiz uzklikojot - tu jau vari aizmirst,ka kaut kas tāds vispār ir bijis. es jau tev teicu - es tavu viedokli sapratu - neskaties,neraksti. negribu neko no tavas "gudrības" dzirdēt.
  atvaino - bet tu esi diezgan brutāls,barbarisks sievišķis. lai tev labi noiet šajā dživē.

Dzintars P. 12. nov 2009. 17:30

Tā ir katra cilvēka ego "es domāju, daru vispareizāk par citiem"....
Vārds "sūds" nav rupjība tā pat kā "drāžamais" - zīmuļa drāžamais.
Savādāk ja tie vārdi tiek sasaukti kopā ar kādu personu. Piem: tu esi s*** - tas ir apvainojoši, bet salikums "tu taisi sūdus" nu nav, nav apvainojoši......

Dzēstss P. 12. nov 2009. 17:24

Jums pārējiem te nekas nav atļauts-šī ir Ewas dienenīte!:)))
Netraumējiet gaļēdāju!;p

Dilaila L. 12. nov 2009. 17:00

Es pa ielu ar plakātu arī nestaigāju ka nēedu gaļu, vienkārši ja blogā parādās šāda tēma es izsaku savu viedokli un tāpēc te top zināms tas, ka neēdu gaļu un arī mans viedoklis par to! Un nevienam es šašliku no rokām ārā rāvusi nēesmu, bet pateikt, ka es neatbalstu dzīvnieku nogalināšanu apēšanas nolūkos tas taču man ir atļauts šajā diskusijā!!!

Ewa S. 12. nov 2009. 16:52

protams ka atcerēšos..ar draugiem pie vakariņa galda padiskutēsim..man ir draudzene kura arī neēd gaļu un to es uzzināju pēc daudziem gadiem..viņa nevienam to neafišēja..un es to cienu...bet man garšo gaļa..un ar savām garšu kārpiņām nespēju cīnīties :)...un es nevienam vistas stilbiņu mutē negrūdīšu...katrs izvēlas ko uzskata ar sev pieņemamu :)..

Dilaila L. 12. nov 2009. 16:49

Neviens neko nevienam neuzspiež, šāda veida informācija tiek veidota, lai cilvēks tikai aizdomātos vai tas priekš viņa ir vajadzīgs un tas ir arī viss!
Zini, ja es kādam kaut ko un vēl pie tam virtuāli spētu uzspiest, tad būtu Dievs!
Jauku ar Tev Ewa šo vakaru, bet domāju, ka Tu ēdot to ko Tu tur cepsi šovakar ar tiem kartupeļiem noteikti atcerēsies šo sarunu un tas jau ir daudz! :)))

Ewa S. 12. nov 2009. 16:44

esmu pavisam mierīga...un beidzot tev pieleca..ka nevajag ar zobiem un nagiem kautko uzspiest...jauku jums vakaru..un vairāk smaidu :)

Dilaila L. 12. nov 2009. 16:41

Labi Ewa esi mierīga un atslabsti, ēd ko tu gribi un kā Tu gribi! :)))

Dilaila L. 12. nov 2009. 16:38

Pūķi nekaitini sievietes,ka netrāpies te zem karstas rokas!
Pats jau arī esi šajā pašā tusā iekšā!

Ewa S. 12. nov 2009. 16:35

man ceļas roka..bet esmu pietiekoši attīstīta hehe lai neteiktu to skaļi..man bails  ka kādai no jums nepiemetas slikta dūša..bet ja vēlies varu reepti uzrakstīt...tik vāja es neesmu :))..es vnk respektēju jūs...bet tādas kā jūs to nepamanāt..jo neesmu govs  :)

Dzēstss P. 12. nov 2009. 16:34

Pūķis Cēli paklanās un aiziet....
Atvainojos,ka iebāzu degunu vietējā mēroga vecmeitu tusā!;ppp

Dilaila L. 12. nov 2009. 16:33

Ewa vai tiešām Tev vairs neceļas roka pat uzrakstīt, kas tad Tev tajā krāsnī būs sacepts kopā ar tiem kartupeļiem? :)))

Ewa S. 12. nov 2009. 16:33

nu Elizabete to ka tas kas tev neglauda pa spalvai tas ir tavs ienaidnieks..to jau es sapratu kādu laiku ātrāk...nu neesammēs gaļēdāji sliktāki par jums..neesam.... :)un arī es neesmu sliktāka par tevi...

Autorizācija

Ienākt