Kas rakstīts partnera sejas vaibstos?

14. nov 2009. 18:03

Vai tiesa, ka vīrieša vai sievietes sejas vaibsti liecina par to, vai ir saderība seksuālā ziņā ?
Jā, tā ir tiesa. Pēc sejas vaibstiem un galvas formas var nolasīt visnotaļ ticamu informāciju par esoša vai jaunā gultasbiedra seksualitāti.

Galva

Vidēja lieluma ovālas galvas īpašnieks vai īpašniece ir lielisks partneris visās jomās, ieskaitot seksu. Šie cilvēki jūt smalkākās un intīmākās izteiktās un neizteiktās vēlmes. Viņiem piemīt smalkjūtība un seksuālo jūtu noturīgums. Nepatīkami pārsteigumi nav sagaidāmi atšķirībā no tiem, kam galvas forma atgādina olu ar smailāko galu uz augšu.  

Olgalvji gan mēdz būt jūtās nenoturīgi. Turklāt viņi mēdz nemitīgi būt neapmierināti ar saviem sekspartneriem. Iespējams, ka viņi neko šai sakarā nesaka, bet katrā izdevīgā brīdī uzliks ragus.

Mazu apaļu galvu īpašnieki ir pārāk racionāli ne tikai dzīvē, bet arī gultā un tas pēc kāda laika var sākt stipri kaitināt un galu galā apnikt. Redzēt kailu aprēķinu arī seksā ir stipri nogurdinošs pasākums.

Mati tāpat kā galvaskauss tiek aplūkoti pirmkārt. Tiesa mūsdienās patieso sieviešu un nereti arī vīriešu matu krāsu grūti noteikt. Kā ne kā mūsdienu matu krāsu izgatavošanas tehnoloģijas ir tālu tikušas.  Bet, ja tomēr jums ir izdevies atklāt dabas doto matu krāsu, tad ņemiet vērā: agrais sirmums sievietēm liecina par bagātu seksuālo fantāziju un vēlmi to realizēt; vīriešiem tendence uz īslaicīgiem ārlaulības sakariem bez saistībām.

Brunetes ir seksuāli atraisītākas un greizsirdīgākas, bruneti ir neuzticīgi. Blondīnes un gaišmaši seksuāli viegkprātīgi, toties ar maigākiem raksturiem. Rudmaši ir seksuāli rosīgi, bet atriebīgi, ja pieķer partneri neuzticībā.

Ja mati sprogojas pie deniņiem vai pāri pierei krīt nepaklausīga matu šķipsna, tas liecina par vēlmi realizēt netradicionālas lietas seksā. Ja mati ir cieti – cilvēks apveltīts ar lielu seksuālo spēku. Ja mati mīksti un zīdaini – radoša erotiskā fantāzija, bet pavāja potence.
Gari mati sievietēm liecina par augstāku seksualitāti  nekā tām, kas iemīļojušas īsus matu griezumus.

Acis

Tās, protams, ir dvēseles spogulis, bet vai arī seksualitātes? Acis var daudz ko pavēstītpar savu īpašnieku vai īpašnieci. Tiesa acu krāsa neko neliecina, bet gan forma.
Saldkaislai, erotiski vētrainu fantāziju cienošai būtnei kā likums ir vairāk vai mazāk izbolītas acis. Tiesa bolači gultā ir laiski un grib, lai viņus visu laiku glāsta, izklaidē un apmierina. Esot melīgi un varot bez mazākiem sirdsapziņas pārmetumiem aizšļūkt pa kreisi.
Plaši atplestas acis liecina par līdzīgu, tiesa, šerpāku raksturu.

Dziļas nelielas actiņas ir ļaudīm, kas ir seksa kāri, bet veikli to slēpj. Viņi seksuāli atraisās  tikai tad, ja pilnībā uzticas partnerim. Viņi ir uzstājīgi un neatlaidīgi. Ja viņiem iepatīkas sekss ar partneri, no viņiem grūti tikt vaļā, ja partnerim rodas tāda vēlēšanās.

Cilvēki ar klejojošu skatieni pilnīgi nav uzticami. Ir spējīgi neuzticības gadījumā talantīgi melot un izlikties,ka nekas nav noticis. Viņiem galvenais ir pašu bauda.

Vidēja lieluma acis, kas raugās tieši liecina par noturīgām jūtām un vēlmēm. Pietiekami bagātu seksuālo fantāziju un nepiedošanu neuzticības gadījumā.  

Uzacis
Saaugušas uzacis ir stipri izteiktiem greizsiržiem Gultā ietiepīgi var darīt ko tādu, kas partnerim nepatīk.

Gaišas uzacis mēdzot būt vieglprāšiem seksa jomā, kam tīk vairāki partneri vienlaicīgi.

Mute un lūpas
Lielas mutes un biezu lūpu īpašnieki ir neremdināmi  saldkaisli erotomāni.
Maza mute ar vidēja biezuma lūpām liecina par izteiktu seksuālu atturību. Viņi allaž izkalkulē sekas un izvairās no nepatikšanām.

Izteikts seksuālais temperaments piemīt tiem, kam apakšlūpa ir krietni lielāka par virslūpu. Viņi nekautrējas no sava seksīguma un klaji to demonstrē. Dievina erotiskas izklaides, ir juteklīgi un nepastāvīgi.

Kādu diagnozi izstādīt savam gultasbiedram jūs varat lemt paši, jo lielāko tiesu ļaužu galvas formas liecina par vienu, acu – par citu, bet lūpu – apgāž visu iepriekšējo.
/Apollo/

Atslegas vārdi: sejas2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

inny .. 14. nov 2009. 20:08

daļēji varētu būt taisnība.. tas ir tas pats, ka sejas mīmikā  izlasīt cilvēka šībrīža emocijas un nostāju attiecībā pret dažādiem jautājumiem.

Dzēsts profils 14. nov 2009. 18:42

Churchiks Kitajec- man nu arī šķiet- pilnīgi nevajadzīgi... :DDDD
Bet laikam jau ir ļautiņi, kuriem to vajag :DDD

Churchiks K. 14. nov 2009. 18:14

Shitais viss ir .......................................nevajdziigi

Autorizācija

Ienākt