Noskatījos PĒDĒJO no filmu veidiem par 2012.gadu!!!!Kas uzņemta šajā gadā!

16. nov 2009. 04:59

Iesaku pieveerst uzmaniibu tam ka filma kuru es noskatiijos ir ar Dzhonu Kjuusaku galvenajaa lomaa.....(nesajauciet)
Gribeeju izsklaastiit savus iespaidus un viedokli!
1.Gribu uzsvērt ka nav alojušies tie kas teica ka filmai labi specefekti! TAA TIESHAAM IR
2.Filma ir smagi balstiita uz tehnokraatiju un propogandee to ka Amerikaanji kaarteejo reizi ir tie kas glaabs Pasaules iedziivotaajus! Filmai ir tie pashi banaalie tekkstinji un pakaartojums aktierspeelee - taatad....galvenie varonji ir parasti cilveeki kuri tiek ievilkti Pasaules glaabshanas procesaa un sameeraa tieshi!
3.Filma ir smagi zinaatniska - taatad nekaa nereaala, cilveeki ir vaaja lupata, paljaujas tikai uz mashiinaam, uz muusdienu tehnologijaam, no ezoteeriskaa, mistiskaa, magjiskaa staasta Te neredzeesiet ne KO!
4. No religijaam kaa es nopratu paliks tikai BUDISMS...tikai Budisma skolnieku tur redzeeju(viens no sameeraaa galveniem varonjiem izscelsies beigaas)! Vatikaans noiet pa burbuli!
5. Visaa tiek vainota Saule....Muusu miiljaa labaa dziivibas deveeja ....tas, atklaati teikshu man ljoti nepatika...redz uz Saules notiek spraadzieni un to ietekmee muusu Mamma Zeme nolemj pakaartot savu garozu kaa rezultaata te ir pilniigs Kaput!
6. Glaabshanas plaans ir shaads - ir izveidoti 3 Noasa shkjirsti kas atrodas HIMALAJOS(man te uznaaca smiekli) un pavisam netaalu no Eversta(eh kas tur 8000 m) Un GALVENAIS visi elpo tur augshaa taa itkaa vinji buutu tepat Latvijas zemiene speleejushi futboolu un nu atpuushas - taatad netiek njemts veeraa fakts ka tur tiek nogaadaati cilveeki bez ieprieksheejaas Kalnu pieredzes...vajadzeeja saakties kalnu slimiibai utt...taa nekaa nav!
7. Ļoti nepatika fakts ka Cilveeki paredzeeja visu liidz peeedeejam siikumam izsklaitlojot ar datooru...vinji izreekinaaja kad viss notiks un kaa viss norisinaasies BEIGAAS sanaaca ka vinji paredzeeja gandriiz neko un tad ATKAL visu paredzeeja..nu taa to ir to nav karoch!......
8.LIETA KAS MANI IZBESIIJA VISVAIRAAK - es neesmu rasists man patiiik melnaaadanie(kaa cilveeki vispaar)......HIMALAJI nogrima(zinaatnieki muusdienaas maximaalo cunami augstumu pielauj liidz 6000m)....un par Pasaules griestiem tiks uzskatiit DienvidAfrikas krasts.......man uzreiz radaas jautaajums......kaa taa .....Kontinets kas peec pashu Zinaatnieku viedokla bija reiz Okeaans....paceelaas uz 500m augstaak.....Briidiii kad visi paareejie kontinenti.....nogrima......Tas pilniigi un galiigi nekam neder.........tad sanaak ka Zeme ir itkaa sasveerusies uz vienu pusi un Afrika ir kaa puns uz galvas....kaa rezultaataa Zeme izeit no orbiitas un aiziet prom no Saules sisteemas.....un ar visiem 3im Noasa Shkjirstiem cilveeki var iet rigtiigaa PEECPUSEE.... taatad.....filmnu ir veerts skatiities tikai specefektu deelj ....ti kas iet UZ kinoteaatri NENOZHEELOS.......

P.S.....protams es vareeju visu filams izsklaastu un viedokli ievietoot trijos teikumos....bet man gribeejaas uz riita pusi ar liipstoshaam ciet aciim ..... parakstiit!

Atslegas vārdi: filmas92

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 3. jan 2010. 22:17

Nu, manuprāt tā ir filma, kur saturs ir radīts spefecektu pēc, ne specefekti saturam... Nianse, bet tomēr nozīmīgi...
A par kontinentu braukāšanu - Himalaji tur ir tikai tāpēc, ka Indija iebrauca Āzijā un uzcēla lielu krumpu sadursmes vietā. Tā, ka kalni paceļas nevis no apakšas, bet tiek uzspiesti augšā no malām (piemēram, saspied ādu/segu/jebko plakanu un plastisku starp pirkstiem, tur izveidosies kroka). Bet vai tieši Dienvidāfrika paliek, un vai tik ātri - tas jau ir filmas veidotāju fantāzijas lidojums.
Un vai tiešām domā, ka Amerikas veidotā filmā pasauli izglābs, piemēram, kaut kādi tur franči vai poļi? Protams, ka nē!

Kristine S. 27. nov 2009. 19:38

Biju! Piekrītu mūžīgajam Ķīnietiem par specefektiem - bija vareni, melnādainā rase uzvar - iespējams oda prezidentam, krievu - miljonāri ģenētiski mutanti un viņu mīļākās viscaur polsterētas. Uzzināju daudz ko jaunu -  Himalajos amerikāņi jūtas kā mājās un arī lidmašīnas nezaudē savu spožumu lidojot pāri vulkāniem, no ASV līdz Ķīnai apm 1h lidojums.
Teorētiskais pamatojums - Pēdējos gados popularitāti ieguvusi teorija par zemes assu nobīdi t.i. reizi (kā nu kuram autoram) 9999 gados zeme "apmet kūleni" un atbrīvojas no tās drazas, kas uz viņas visu ekoloģiju salaiduši grīstē un sākas viss no jauna. Šī jau būšot Ntā reize!

Churchiks K. 22. nov 2009. 22:56

nu ja abij 7 bet darbojaas tikai 3

nagi a. 22. nov 2009. 22:00

Es redzēju filmu kinoteātrī. Droši vien tāpēc redzēju 7 šķirstus   Labi specefekti. UN VISS...

Klaida B. 20. nov 2009. 20:05

diez kas nav. labi, ka laikus attapos un pirmajā reizē līdz galam neizlasīju. nepatīk iet uz filmu, kuras sižetu jau iepriekš kāds ir izklāstījis.
no otras puses (tagad, kad pati noskatījos) - viss uzrakstītais ir taisnība. tur var iet dēļ specefektiem, bet nezinu vai to dēļ ir vērts sēdēt kinītī un garlaikoties, kamēr kārtējo reizi priekšplānā ir "uzpeldējis" amerikāniskais patriotisms (jāpiebilst, ka filma ir diezgan pagara...). mazliet pajēli.

Dzēsts profils 16. nov 2009. 08:29

Sviests,tātad nav ko laiku velti tērēt.

Autorizācija

Ienākt