Ja juus buutu valdiiba kaa juus riikoos lai izietu no kriizes situacijas

16. nov 2009. 22:33

Manupraat kaa jaamainaas visai valdiibai.Jo kaa vinji riikojas tas ir vaardiem neaprakstaami.Cilveeki skaita santiimus lai izdziivoti,tachu pilniiga preteeja situaacija ir saeimai.Tie vizmaz kaut ko jeedziigu sanem,bet kaa buus tautai vinjiem ne silts ne auksts.

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Medus M. 14. jan 2010. 15:15

Laikam liktu iziet visiem politiķiem , ierēdņiem u.t.t.psihiatra, psihologa pārbaudi. Kaut vai testu formā. Interesanti būtu nolasīt rezultātus. Tas varētu krietni vien atvieglot vēlētājiem izvēli nākamajās vēlēšanās. Varbūt pat būtu jāpieņem šāds likums. Cilvēktiesību pārkāpums? Un viņi respektē mūsu tiesības?

Ilona C. 27. nov 2009. 19:12

Pirmais tas ir samazinat nodokļu %uz 15!!!
Otrais atstat tās minimalās algas 180!
Neaizņemties no starptautiskā valūtas fonda!!!
Atbalstīt trūcīgos!
UN .......!

Andris M. 17. nov 2009. 11:10

Tas ir dikti delikāts un sarežģīts jautājums ...
Es konkrēti gribētu pamēģināt ieviest kriminālsodus par "neveiksmīgu" valsts vadīšanu. Pie tam iestrādāt tos Satversmē tādā veidā lai bez tautas nobalsošanas tos nevar atcelt.
- Paredzēt [...] gadus ieslodzījumā par iekšzemes kopprodukta kritumu ja tas lielāks par 3%;
- Paredzēt [...] gadus ieslodzījumā par ārējo kredītsaistību palielināšanos;
- Diskriminēt personas ar jebkad mūžā bijušu sodāmību - aizliegt tiem uz mūžu ieņemt jebkādus amatus valsts ierēdņu vai valsts pārvaldes struktūrās.

iespējams ka pēc šādām izmaiņām būtu nelielas vētras un man pašam vajadzētu stāties tiesas priekšā, tomēr esmu pārliecināts ka ja nāktos upurēties taisnīguma vārdā, šis upuris būtu tā vērts. Nākotne tomēr ir ļoti svarīga.

Dārzniece K. 17. nov 2009. 10:45

    100 liekēžus pirmām kārtām no Saeimas izdzītu ar tiesībām pie zemniekiem strādāt...UZ SAVA rēķina liktu atjaunot cukura rūpniecību tiem, kas lika savus parakstus par tās iznīcināšanu...Izlīdzinātu algas, sākot no ministru kabineta un pēc tam no to PADOMNIEKIEM...pasākumu varētu būt daudz, kuri jāsāk no BIEZĀ GALA...

Dzēsts profils 17. nov 2009. 05:49

Likvidētu Policiju,viņi tāpat neko nedara,tikai iepērkās "točkās",izmanto transportu personīgām vajadzībām,ja Tauta sadumposies,to var "nomierināt" Armija,kura neko nedara miera laikā. Sargies pats,tad sargās Dievs!
Sauktu pie atbildības tos,kuri aprunā Valdību,nomelno Latviju! Katram pašam sava maize jānopelna,jātaisa Bizness,Valdība tikai sadala to,ko Tauta iemaksājusi nodokļos un kārto attiecības ar ārvalstīm.Stingri sodīt tos,kas nerunā Valsts valodā publiski u.t.t.

Dzintars P. 17. nov 2009. 00:22

Kā šodien teica viens pazīstams cilvēks un ko jau sen arī biju izteicis! Kāpēc jauni politiķi nerodas un neiet apritē!
Visā pasaulē uzskats ka, politika ir netīra lieta, bet tomēr kustība notiek, bet Latvijas politiskā elite ir šai valstī politiku pataisījuši pat tādu, ka tādi vārdi kā ministru prezidents, ministrs, deputāts, politiķis augstākie,stiprākie un netīrākie lamu vārdi. Kurš tad domājošs cilvēks vēlēsies tāds būt!

Dzēsts profils 16. nov 2009. 22:52

1.Cilvēkiem ir vajadzīgas darba vietas!
2.Sakārtot Latvijas likumus.
3.Samazinātu algas visiem ministriem,  un štatu vienības, kuras ir nerentablas.
4.Par minustriem varētu būt tikai tie, kas ir mācījušies par  ekonomiku un kam ir svešvalodu prasmes.u.tt

Autorizācija

Ienākt