Mani svētki.

18. nov 2009. 18:35

Man svētki ir tad, kad izdodās kādam cilvēkam iedot pašrealizāciju, palīdzēt to saņemt. Un šodien tas izdevās. Pie manis atnāca kāds paziņa, iepriekš piezvanot man, parunāties par dzīvi un tās sarežģījumiem. Viņš zināja mani no

viena pasākuma, kurā biju piedalījies, zināja, ka esmu uzticīgs Sahadža-Jogai un kā saka - "stāvu un krītu"  par to. Pastāstīja man savu garīgo pieredzi un atzina, ka ir izmisumā un pārdomās - pa kuru ceļu iet dzīvē. Kopīgi noskaitījām saīsināto pašrealizācijas protokolu pret Šrī Matadži foto (Lai sāktu nodarboties ar Sahadža-Jogu, Jums pret Shri Mataji foto ir jānoskaita Pašrealizācijas Protokols. Tā vienkāršots variants1)kreisā roka pret foto, labā uz sirds, 3 reizes sakām:Shri Mataji, es esmu Gars.2)labā roka uz kakla kreisā pusē, galva drusku pa labi, 3 reizesSakām: Shri Mataji, es esmu Tīrs un Nevainīgs. 3)Labā roka piespiesta pierei, galva drusku uz leju, 3 reizes sakām: Shri Mataji, es visiem visu piedodu. 4)Labai rokai izplešam pirkstus, plaukstas iekšpusi piespiežam galvai augšā, priekšējā daļā, kur maziem bērniem avotiņš. 7 reizes masējam galvu pa pulksteņrādītāja virzienu un lūdzam: Shri Mataji, dod lūdzu man Pašrealizāciju. Pēc tam noliekam abas rokas uz ceļgaliem , ar plaukstām uz augšu, vērojam Shri Mataji foto dažas minūtes. Ja ir sajūtas uz rokām,virs galvas (karstums, vēsums) mēs saņēmām Pašrealizāciju. )
un viņš to SAJUTA KĀ - milzīgu Mīlestību.
Cilvēkam nebija bijis viegls mūžs, bet Dievs piedod visu, lai kāds cilvēks nebūtu, lai ko nebūtu sastrādājis savā dzīvē, dēļ tumsības, nezināšanas jeb avidjas.
Dievišķā Mīlestība ir visu piedodoša.
Tagad šim cilvēkam dzīve ies uz augšu. Un arī pamazām visai Latvijai ies uz augšu dzīve.

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Churchiks K. 18. nov 2009. 21:01

Nu da

Inga S. 18. nov 2009. 20:28

Prieks par cilvēku, kurš atrod izeju, pats sevi

Autorizācija

Ienākt