Tavs pirmais skūpsts.

27. nov 2009. 00:43


          Vai tu atceries savu pirmo skūpstu?

Mēs visi to vēlamies un gaidām. Mēs ilgojamies pēc tā. Kad tas notiek, mēs to tūlīt sajūtam. Mēs ilgojamies izkust šajā svētlaimē. Kas tas ir? - Ideālais skūpsts. Tāpēc pirmais skūpsts var būt izšķirošais pagrieziena punkts visai tālākajai attiecību attīstībai.

Cik svarīga ir skūpstīšanās?

Nekas jaunu attiecību sākumā nespēj radīt tik lielu vilšanos kā gaidītā brīnišķīgā skūpsta vietā saņemta neveikla, siekalaina buča. Pirmais skūpsts ir izšķirošais pagrieziena punkts, kas var noteikt toni visai tālākajai attiecību attīstībai.

"Lēmums sniegt pirmo skūpstu ir visizšķirošākais brīdis ikvienā mīlas stāstā. Divu cilvēku attiecībās tas rada izmaiņas, kas ir pat vēl daudz nozīmīgākas par galīgo atdošanos, jo šajā skūpstā jau ir šī atdošanās," rakstīja ievērojamu personību biogrāfs vācietis Emīls Ludvigs (1881-1948).

Kas ir ideāls skūpsts?

Attiecību eksperti un cilvēki, kas meklē savu otro pusīti, aprakstot ideālo skūpstu, uzsver trīs galvenās lietas:

   1. “Ideāla skūpstīšanās māksla ir lēna un pakāpeniska iesaistīšanās aizvien intensīvākā darbībā. Katram posmam šajā procesā ir pašam savs mērķis. Tās nav sporta sacensības par to, kurš pirmais sasniegs nākamo līmeni - ideāls skūpsts attīstās lēni.”

   2. “Skūpstam jābūt maigam un nepiespiestam. Varbūt silts apskāviens, noglāstot viņa/viņas seju un rokas. Pat maigais apskāviena tvēriens akcentē skūpstu.”

   3. “Nekas neuzbudina mani tik ļoti kā maigs un lēns skūpsts, kas ir tik viegls, ka viņa lūpas tik tikko var sajust. Tad viņš ar roku noglāsta manu seju, pieskaras manam vaigam un skūpstoties, tur to plaukstā. Tas ir vislabākais.”

Kā sabojāt ideālu skūpstu

Dažiem cilvēkiem skūpsts izdodas labāk tad, ja viņi zina, ko nevajadzētu darīt. Attiecību eksperti sniedz mums sarakstu ar ieteikumiem, no kā skūpstoties vajadzētu izvairīties:

   1. Slapji, siekalaini skūpsti, pēc kuriem gribas noslaucīt muti piedurknē.
   2. Nesmalkjūtīgs iebrukums partnera mutē, atstājot viņu gandrīz bez elpas.
   3. Sasprēgājušas lūpas.
   4. Pārāk daudz mēles un pārāk daudz mēles pirmā skūpsta laikā.
   5. Smakojoša elpa.
   6. Bezkaislīga buča.
   7. Skaļa šmaukstināšana.

Kāds ir ideālā skūpsta noslēpums?

Ideāla skūpsta noslēpums ir kas vairāk par tīru tehniku, jo skūpsts nav tikai divu cilvēku lūpu satikšanās. Ideālais skūpsts izdodas tad, ja skūpstīšanās māku izdodas likt lietā īstajā brīdī. Viss atkarīgs no tā, vai tu esi kopā ar īsto cilvēku īstajā laikā un vai jums izdodas izraisīt šo savstarpējo jūtu ķīmiju.

Atslegas vārdi: pirmais skūpsts.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Edgars V. 29. nov 2009. 12:40

Es gan atceros savu pirmo skustu....vel toreiz...talajos...bernudarza laikos....pec tam visu dienu...staigaju....izskausets...

karlis F. 28. nov 2009. 00:13

Izklausaas  jau valdzinoshi... un BURVIGI ,bet vai visi to ievero?? deru savu pipar riekstu  pret jauno Lexus ka tas taa NAV.

Frēzija v. 27. nov 2009. 16:25

Mandy Moora, to pašu teikt varu arī es. Bet par skūpstu vispār kā tādu, piekrītu zemāk teiktajam, ja ar īsto cilvēku, tad galva var sareibt kā Ilzei.  

Ideāla skūpsta noslēpums ir kas vairāk par tīru tehniku, jo skūpsts nav tikai divu cilvēku lūpu satikšanās. Ideālais skūpsts izdodas tad, ja skūpstīšanās māku izdodas likt lietā īstajā brīdī. Viss atkarīgs no tā, vai tu esi kopā ar īsto cilvēku īstajā laikā un vai jums izdodas izraisīt šo savstarpējo jūtu ķīmiju.

Dzēsts profils 27. nov 2009. 09:36

pirmo nožēloju. nē, vnk bija tikai izmēģinājums kā tas ir. svešinieks un patiesībā nebija pat simpātiju pret viņu, bet biju jauna un dumja. pirmais apzinīgais skūpst, tāpēc, ka to gribās abiem un tas gaidīts, tas gan bija kaut kas! biju karaliene, jo māciju puisim skūpstīties. man patika. mazliet neveikli, bet strāvo tādas" ŗozā brilles":D un tad jau tīksmes tirpiņas skraida...

Ilze B. 27. nov 2009. 08:25

Pēc pirmā skūpsta man sagriezās galva un gandrīz nokritu,viņam tas izraisīja smaidu
(laikam saprata,ka pirmais)...

q w. 27. nov 2009. 01:30

20 gados kaut kādā bārā.

Autorizācija

Ienākt