sods bērnam..

27. nov 2009. 23:14

kāds būtu piemērotākais sods dažāda vecuma bērniem?? citi vecāki bērnus sit un soda par katru sīkumu.. nereti redzam lietas, ka bērni sit viens otru dārziņā, kož, atņem mantas?? vai tādas lietas iemācās, ir gēnos, vai pret pašiem ir bijusi vērsta agresija?
redzēju parkā.. bērns stiepa lielu zaru.. tad jautājums, ar kādu priekšmetu bērnu mājās sit, ja viņš pats nes tādu sitamo?
nenoliegšu, ka pašai mājās aizdurvē mazs zariņš iesprausts.. jo citreiz ar vārdiem vien nevar sarunāt.. un ko darīt, lai tas zariņš nebūtu jāvelk laukā??

Atslegas vārdi: pārmācīšana un sods0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Dzēsts profils 13. jan 2010. 08:03

Lai līdz bērna pēršanai nenonāktu, jāmainās pašiem.

ina p. 3. dec 2009. 15:01

Domāju sākumā jāmēgina ar labu,jācenšās nepārkāpt pašai pāri saviem aizliegumiem,nevar vienā reizē sacīt ''jā'' otrā reizē ''nē''. Bērni ir viltīgi un apķērīgi vienreiz nokļūdīsies tad visu vērst par labu ļoti grūti. Ja galīgi nav valdāms,netur nervi,mēģināt bērnu stingri saņemt,iespaidīgi pateikt ''nē'',ja tas vēl nelīdz tad tiešām jāņem žagars,diemžēl.

inny .. 28. nov 2009. 10:03

Dzintars - teikšu, ka mani arī ir pēruši bērnībā, bet tiešām pamatoti, jo biju pārkāpusi aizliegumus un sods bija tieši laikā..

Churchiks - sods man būs tālā nākotnē, kad savas vieglās attieksmes dēļ pret bērnu izdarībām, mani bērni izaugs par huligāniem un zagļiem. katrs nepieļaujamais pārkāpums attiecīgi jāsoda, ja neiedarbojas vienkārša paskaidrošana.

Dzēsts profils 28. nov 2009. 06:51

Tad jau nātrīte būtu veselīgāka. Kaltēta ar ievieš bijību! Pārsvarā tieku galā ar vārdiem!

Churchiks K. 28. nov 2009. 02:35

sods.......????...taadaa gadiijumaa sodi sevi

Dzintars P. 28. nov 2009. 00:14

Jāmāk noiet pa to taku taisni nekāpjot ne pa labi, ne kreisi. Nesaprotu tos kas aizliedz pielietot pērienu. Un nesapratīšu tos kas fizisku spēku uzskata par galveno audzināšanas paņēmienu.
Savā apzinīgajā bērnu dzīvē pērienu esmu saņēmis pāris reizes, vienreiz gadījās saņemt pļauku un asins pa degunu nebija apturams - netīši, bet bija domāts. Vai tādēļ es nemīlu savus vecākus - šādus kā manējie ir jāpameklē zemes virsū! Viņi ir vislabākie! Vai tā bija vardarbība nē- jo šobrīd saprotu, ka tajos brīžos man nekādi vārdi nebūtu ietekmējuši!

Dzēsts profils 27. nov 2009. 23:53

kas par daudz tas par skaadi........peersana var negatiivi nogulsneeties beernam zemapzinjaa.........

Autorizācija

Ienākt