Ieteikumi no gaismas un mīlestības skolotājiem.

16. dec 2009. 21:55

1.
Esiet mierīgi un labsirdīgi. Kad jūsos dominē piektās dimensijas enerģijas, tad cilvēks būdams kā Gaismas būtnes būtība vēlās būt harmonijā un līdzsvarā. Pamēģiniet saglabāt šo stāvokli, ja atrodaties trokšņainas pilsētas ielās vai saskarsmē ar cilvēkiem, kuri caur sevi rada negācijas, it īpaši ja tās skar arī jūs. Neatbildiet viņiem ar to pašu, bet saglabājiet mierīgumu un labsirdību.

2.
Visās saskarsmēs un ikdienas sadzīves situācijās
pamēģiniet saskatīt to pozitīvo, ko dod šī situācija. Skatieties uz visu no gaišās puses, tad ēnas puses jūsos nevarēs uzsūkties un jūs būsiet brīvi no situāciju negācijām.

3.
Nav jēgas pretoties straumei. Piektās dimensijas enerģijas ir bezgalīgās mīlestības enerģijas plūsma, kura sāks ieviest daudzas korekcijas, izmaiņas, pārmaiņas, lietu pārskatīšanu un pārkārtošanos . . . Ja jūs pretosieties pārmaiņu straumei – jūs aizbloķēsieties, izveidojot ierobežojumus, kuri traucēs jūsos ieplūst auglīgai un radošai Mīlestības enerģijai.

4.
Kad jūs
ar pateicību spēsiet
pieņemt jūsu dzīves gaidītās un negaidītās pārmaiņas, jūs ieraudzīsiet, kā procesi notiek paši par sevi un jūs tajos esat gandarīti, laimīgi un veiksmīgi.

5.
Esiet brīvi un atcerieties, ka jums nav jāveido Sevi un Savu tēlu tādu kādu to grib redzēt citi. Esiet pats par sevi. Esiet tas, kas jūs esiet. Esiet ar mīlestību pret sevi un citiem.

6.
Pieņemiet sevī spēju, ka
varat kaislīgi vēlēties un sapņot, taču
bez pieķeršanās. Jūsu ticība tam ko jūs dariet aktivizēs arī citu cilvēku rīcību un viņi galu galā spēs pieņemt arī jūsu „dīvaino” degsmi.

7.
Esiet atklāti un godīgi attiecībā pret sevi un citiem. Atpazīstiet sevī notiekošos procesus, lai arī cik nepievilcīgi tie dažkārt izrādīsies. Jo godīgāk varēsiet izturēties pret sevi, jo citi vieglāk spēs pieņemt Jūs un ar Jums notiekošos procesus.

8.
Esiet oriģināli un mēģiniet riskēt. Ar drosmi raugieties uz lietām, kurās jums nāksies riskēt, jo dzīve tāds teātris vien ir. Esiet gatavi Kustībai, Izmaiņai, Lietu pārveidošanai, jo tas atbilst piektajai dimensijai. Katra diena ir jauns piedzīvojums un to tā arī uztveriet -kā piedzīvojumu, ar ziņkāri radot mazus Skaistuma un Mīlestības mirkļus ik brīdi.

Atslegas vārdi: skolotāji0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Anta S. 10. feb 2010. 10:35

Ja iespējams: kas ir teksta autors vai vismaz avots? Paldies!

Anta S. 10. feb 2010. 10:33

Paldies par viedajiem padomiem! Piekrītu par 100%. Vienkārši un fundamentāli!!!
Gaišu starojumu šai dienai  

jaanis m. 16. dec 2009. 22:15

lieliski padomi  

Dzēsts profils 16. dec 2009. 21:57

Nu kurš tad to var izpildīt, ja pats Dievs neieliek Mīlestību sirdī :) ?

Autorizācija

Ienākt