Šādas-tādas pārdomas!

6. jan 2010. 06:51

Plkst.ir 2:45(naktī),sēžu pie kompjūtera un nolēmu kaut ko uzraxtīt!Tagad tādi laiki,ka retums cilvēku,kuri mīlētu PATIESI,nevis dēļ "vigodas"!Nespēj cilvēki novērtēt patieso jūtu daiļumu!Kā nekā 21.gs.un finansionālais stāvoklis tagad attiecībās spēlē lielu lomu(galveno),varbūt kāds man nepiekritīs-tādēļ arī raxtu,ka reti kurš patiesi mīl!Saprotama lieta-finanses-it īpaši krīzes laikos!Bet īstenībā šī krīze ir arīdzan attiecību pārbaude-cik ģimenes ir izšķīrušās pa šo gadu?A nākamais gads būs vēl grūtāx!Kad sirdī nav neviena cilvēka ir ļoti čābīga sajūta-TUKŠUMS!Pat ienaidniekam ko tādu nenovēlētu!Kapēc tāds tukšums?Atbilde vienkārša-nevēlās ar mani veidot attiecības(kapēc-nezinu),it kā simpātisks,var teikt-IDEĀLS,bet VIENTUĻŠ!Es ticu īstai un tīrai mīlestībai,esmu nelabojams romantiķis-tāds esmu,neko nepadarīt!Mani pameta pirmo reizi dēļ finansēm(man nebija sava auto-normāls iemesls?),otro reizi-aizgāja pie cita(tā dara,ja mīl?)Jautājumu daudz,bet neviens nevar sniegt atbildes!Divas reizes esmu mīlējis,abas reizes sirds tika sasista mazos gabaliņos!Kā tagad atrast īsto un vienīgo?Kur ņemt spēkus,lai varētu uzticēties?Esmu daudz savādāx nekā mani vienaudži,bet esmu viens!Gribu būt mīlētam-mīlestības vārdā būšu pirmais un vienīgais,kurš no debesīm nonesīs zvaigzniBet daiļā dzimuma pārstāvēm 21.gs.nav daudz laika,lai iepazītu cilvēka dvēseli-galvenais iepazīt maka saturu-žēl ka tāda ir realitāte!Paldies par man atvēlēto laiku,ceru,ka kaut kas patika!Ja patika,tad lūdzu nokomentē-vēlos pārliecināties,ka ne velti esmu raxtījis!

Atslegas vārdi: Dzīve38594

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Dzēsts profils 7. jan 2010. 14:19

Esi dzirdējis teicienu: viena pagale nekad nedeg........vai tiešām auto trūkums bija pie vainas, ar ko tas otrs bija labāks ....... neviens mēs neesam ideāli, it sevišķi tie kas domā, ka tādi ir .......kas meklē, tas atrod......lai veicas!

Benita L. 7. jan 2010. 00:45

Vecit vairak paskritikas!Nekad nedoma par to,ka esi simpatisks vai gandriz ideals!Tu sava vecuma negaidi vairs tiru milestibu!Labak esi reals romantikis.Jebkurs grib but milets,bet galvenais,ka tu maki kadu milet negaidot pret,tad varbut viss notiks...

savsem k. 6. jan 2010. 21:49

Varbūt tu gribi , lai tavas draudzenes pielāgojas tavam raksturam , bet pats palikt tāds pats "romantiķis ".

Ilze B. 6. jan 2010. 11:22

Vislabāk pateica Ilona.Varbūt noliec šo problēmu nedaudz maliņā un koncentrējies uz ko citu,jo tik ļoti cerot un gaidot nekas nenotiks vai nu atkal kļūdīsies...
Tā atnāks arī pie Tevis - nešaubies.

Nellija O. 6. jan 2010. 09:23

Visos laikos nauda un manta ir spēlējusi savu lomu, netikai 21.gs. Visos laikos ir arī cilvēki kuru sirdi un dvēseli saista nauda un manta un tādi kuri priekšroku dod mīlestībai. Līdz šim Tev vienkārši nav paveicies, cerības atmest nevajag.

Dzēsts profils 6. jan 2010. 08:34

- Nepiekrītu savā ziņā, ka nebūtu cilvekam laika iepazīt otru. Visdrīzāk tev ir problēmas ar savas dvēseles pasniegšanu, pārāk dziļi viņa tev acīmredzot.

- Nauda un auto ir vajadzīgi. Esi kādreiz domājis, ja nu meitene paliek stāvoklī, ko tu bez naudas darīsi?

- Ja no tevis meitene aizgaja pie cita, padomā kapēc nepalika.

Ja tu meklē savu īsto piedomā pie šo un to. Ja meklē vienas nakts meiteni, neredzu problēmu tev.

jete j. 6. jan 2010. 08:26

Sveiks, Ideālais Vientuļniek! Mīlestība atnāk, kad to vismazāk gaidi! Gan jau arī tavējā kaut kur ir. Esi optimists, domā pozitīvi, un tad jau viss būs!

Ilona M. 6. jan 2010. 08:24

Kad ieskaties kādā meitenē,pavēro,kādas viņai ir prioritātes.Vai tas esi Tu pats,vai tas,kas Tev naudas makā.To jau ļoti ātri var saprast.Un tad arī laicīgi zināsi,vērt vaļā savu sirdi,vai pataupīt kādai citai.Dzīvē daudz kam jāiziet cauri,līdz atrod to,kura ir tā īstā un vienīgā.Varbūt tas,kas Tev bija dots,bija vajadzīgs tieši tāpēc,lai Tu iepazītu pats sevi,lai iemācītos arī cilvēkus novērtēt-dzīves skolai.Nu izdari secinājumus un dzīvo tālāk.:)

Dzēsts profils 6. jan 2010. 08:19

Nu re, Velnam jau nevajag daudz Visu tu vari, tikai mīlestību pazaudē un tad vis būs ok. Būs darbi, ka laika nekam citam neatliks, izklaides kurās adrenalīns vētras taisīs, būs jautrība un labas sajūtas. Būs tikšanās un šķiršanās. Daudz runās par mīlestību, tikai viņas pašas klāt nebūs. Līdz vispār izzudīs no sirdīm, kā dūmi izkūpēs. Un tad ja kāds to atcerēsies, tad teiks ka tās ir pasakas. Tad tas kurš ir melns, rīvēs rokas un plaukšķinās. un teiks- izdevās. Jo palika tikai tas ko var nopirkt, paņemt, iedot. Bet ne tas kas ir mūžīgs.Kautko jau tu ne velti, te esi rakstījis, jo lietas jau notiek. Taču šaubos, vai meklēt to mūžīgo, var te. Un tomēr Svētību tev meklējumos, atrast to kas tev tiešām sirdi pielietu ne ar romantiku, bet gan ar patiesu, drošu un uzticamu mīlestību.

Dace J. 6. jan 2010. 08:14

Svieks!Gribu pateikt lai tik ļoti nesaskumsti.Nav jau visur vainīgas tikai finases,bet arī tas kā mēs to paši pieņemam.Es pati arī esmu divreiz precējusies un tagad vienalga esmu kopā ar citu vīrieti.Dzīvē ir gājis visādi,gan materiāli labi gan slikti,bet šķīršanās iemesli nebija nauda,bet gan savstarpējās attiecības.Kad izšķīros no vīra[kopā nodzīvojām 10 gadus,ir trīs bērni],man arī iestājās izmisums.Vai tiešām visu dzīvi nodzīvošu viena,turklāt ar trim bērniem.Piekrīti,mana situācija bija sliktāka.Bet vēlāk jau samierinājos ar to.Un tieši tad kad esi visam atmetis ar roku,tas notiek.Tagad esmu beidzot laimīga.Mums ir arī kopēja meitiņa.Domā viegli šijos laikos,turklāt vīrs pat alimentus nemaksā,bet es ne reizi nēesmu iedomājusies ka varētu viņu pamest naudas dēļ.Tāpēc es domāju ka jums vienkārši neveicās ar attiecībām un ja viņām noteicošā bija nauda ,lai iet pie bagātiem kam tev viņas!Bet nevajag domāt ka visas ir vienādas.Nāks laiks un tu redzēsi ka vis būs kārtībā.Neskumsti bet dzīvo tālāk.Lai tev veicās!  

Autorizācija

Ienākt