Cerības un to piepildījums...

26. jan 2010. 07:52

   Pasaulē var sastapt milzumdaudz ļaužu, kuri nepārtraukti žēlojas, ka citi viņus krāpj, ļaunprātīgi izmanto un pieviļ. Kāpēc? Tāpēc, ka viņi vēl nav sapratuši, ka cilvēki viņu uzticībai var atbildēt tikai saskaņā ar to, kādi viņi ir, saskaņā ar pieredzi, kādu viņi savā dzīvē ieguvuši, un mācībām, ko no šīs pieredzes saņēmuši. Šo jautājumu vajag pārdomāt un labi izpētīt. Un arī jūs, ja neprotat izvēlēties cilvēkus, kuriem vēlaties uzticēties, ar kuriem sadarboties vai prasīt padomus, nebrīnieties, ka pēc tam izjutīsiet vilšanos. Jūs jūtaties apkrāpts, nodots? Bet cilvēki  noteikti gribēja labu; viņi vienīgi rīkojās ar tādām īpašībām un iespējām, kādas viņiem bija, un, ja tās neatbilda tam, ko bijāt cerējis, tā nav viņu vaina. Jums vajadzēja būt tālredzīgākam un nelikt uz viņiem nepārdomātas cerības.

Atslegas vārdi: cerības7

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Alise .. 20. feb 2010. 20:18

...kamēr šie cilvēki, kuri žēlojas, nemainīs sevi , tikmēr 'viņi neko citu arī nesastaps...No šādiem cilvēkiem izvairos, jo viņi vairo negatīvismu.

Dzēsts profils 27. jan 2010. 08:57

dziļa doma,tikai diemžēl maz kas tik dziļi aizdomājas. Pati iemācijos un citus mācu līdzīgi aizdomāties!

Jaanis w. 26. jan 2010. 10:04

xex - vareedu izveerst normaalas debates par sho jautaajumu, jo man arii ir savs viedoklis shajaa zinjaa - nu kaut kas liidziigs Tavam teiktajam, bet ar dazhaam nianseem... bet nu taa negribaas kustinaat smadzenes tik agri no riita :DDD - jebkuraa zinjaa - ja arii sanaak aplauzties kaadreiz - par to iipashi nepaardziivoju - varbuut skanees mazliet diivaini, bet... - uztveru pozitiivi jebkaadu pieredzi - pat ja taa ir negatiiva...

Ilze B. 26. jan 2010. 08:20

No šāda skatu punkta uz to nebiju paraudzījusies.........ļoti pareizi!
Bet tā gribās,lai tā būtu........paļauties!

Dzēsts profils 26. jan 2010. 07:56

Tu zini ,ja mani uzmet, tad i vakars uz ezeru, maz neliksies

Autorizācija

Ienākt