Valentine, murgi brīvdiena vai mīlestību?

14. feb 2010. 15:43

Valentine, murgi brīvdiena vai mīlestību?

--------------------------------------------------------------------------------

Jā. Atnāca tajā pašā gada dienā. Ar faktu, rīt būs al lūk tas viss bija tur. Pēc gadiem un gadu saskaņā ietekmē mediju uzskatīt, ka neviens nevar aizmirst, ka diena.

Būtībā drāma strādā ap cilvēkiem, kas gaida Valentīna diena tikai, un kāpēc jums ir tikai, 100 veidi, kā pavest savu mīļoto vienu, utt Taču reālā showtime veiktspēju, ja neesat viens. Es joprojām domāju, vai tā ir komēdija vai traģēdija. Pamatjautājums ir zīme, ka diena vai ne? Kas, protams, nekavējoties un pamatojas sākt šo jautājumu ar partneri vai partneris nevar gaidīt, lai strādāt līdz drosmi un sākt, kas, protams, palielina risku, ka partneris spēlē pati taktika, un ka 15 no jaunradīto tiesību drāma, savītas ar apsūdzībām par uzmanības trūkums un saistību trūkums . Un tad ko darīt? Nu, nav risinājums. Zahuktala lieta, un tāpēc vienmēr ir patīkami ir plāns B. Tev jābūt gatavam dažkārt paziņojums tipa: "lai gan es personīgi pazīstat Valentīna nav svarīgi, ka būtu jauki pavadīt kopā." Piezīme: Valentīna diena šogad svētdien, lai Jūs nevarat izdarīt ar "sorry dear / dear bet aizņemts esmu. Man, protams, nav ieteicams noņemt izvēles pusdienas moms. Vai jūs izrādīties Molly mammas un vienmēr bitnija.Loš mājas Valentine's Day. Personīgi es domāju, ka labākais padarīt pretuzbrukums "Un ko jūs vēlētos darīt šodien? . Diplomātiskā tīras rokas, kamēr mīlestība. Ah jā-long mīlestību, kas ir patiešām problemātiski noteikt, vai jūs esat pietiekami ilgi kopā, vai romantisks attiecības, tas ir jūsu "kaut kas" visos savienojumus, lieta vai attiecības, kas varētu būt pat tā vērts, lai tos pieminētu un saprast kā kaut ko nopietni ... ne vienmēr ir skaidri noteikts. Jums var būt tikai viens labs dzimuma un ka nav vietas uz emocionālo banalitāte. Bet es zinu, ka abām pusēm? Diezgan delikāta lieta. Tagad otrā pusē stāsts kā preču zīmi, un ja tas ir laiks, lai atzīmētu sākumu ceremonija šajā nozīmīgajā dienā savienojums.

Vai mēs jau to saucam. Nesūtiet SMS. SMS sūtīšanas, kad vēlu dejt. Kad tu esi steigā. In Īsumā, kad zvanāt Ned. Zvanu atkal, kad otkuca pulksten ar 13-to 14-ti. var būt jauks žests, bet arī jāsaprot, kā obsessive behavior. Rīta zvans būtu jauki. Tagad, kur pavadīt daļu no oficiālās svinībās? Mums ir lejupslīde. Tā križajte restorāniem. Valentine's Day notikumi nenāk vērā, ķekars cilvēku, kas ir pretīgs žvaljaka rozā gaismas un vairāk neukusnijom mūzikas brrrr. Tagad ir kārtībā, un pērk dāvanas. Visām rokasgrāmatām un konsultatīvās iestādes, piemēram, žurnālus, vienmēr uzsvēra, ka daudz labāk nekā zvanīšana dāvanu iegādāties. Muļķības. Kas ir laiks par to? Nevar pateikt, cik daudz skābs cīsiņš personai, kurai jūs tikko roku savu mākslas darbu undefined kaut ko, ko viņi paši nav pārliecināti, ko služi.možda pēc tam drukāt krekls? Ļaujiet tai jābūt apvienot atkritumu grozu. Romantiskas message neviens vēlas valkāt, lai saņemtu to, vai zināt, ka viņš ir iegādājies par viņiem. Tas ir tikai jauka vieta, kur Jums ieteiks, kā tērēt neprātīgs naudas summas bez garantijas, ka viņi patiešām ir jāsaprot kā dāvana gadu desmitus. Un ko noteikti notiks, un tas ir nopietns lamatas, produktiem, piemēram, Valentīna diena nenodrošinās sirdī savu iekāres objektu, vai dzīvības Idille. Vai nav stulba. Lai piešķirtu nedaudz Valentine's Day pati. Es esmu. Kāpēc? Tā, ka es neesmu vīlies, ka man būs iegūt neko.

Beidzot Priecīgu Sv. Valentīna dienu jums visiem kas mīl un tiek mīlēts

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Ian F. 15. feb 2010. 04:24

I put this through google transtlate and got so bored reading this pile of dribble that I almost inspected the inside if my eyelids. I've had more fun watching grass grow.

Dzēsts profils 14. feb 2010. 22:23

you know, it makes absolutely no sense at all if you put it in translator. Even your english makes no sense when you put it in your translator. Maybe time to learn english yourself or find a better translating program??

Autorizācija

Ienākt