Kas ietekmē mūsu veselību?

17. feb 2010. 14:31


1) psihoemocionālais;
cilvēkos ir bailes no vārda krīze. Bailes bloķē rīcību! Lai cilvēks izdzīvotu šajā pārmaiņu laikā, viņam nepieciešama saikne ar dabu. Šobrīd pieejama informācija par kokiem, akmeņiem, dabas vletēm u.c., kas palīdz cilvēkam uzņemt iztērēto enerģiju.
2) ūdens;
cilvēks sastāv galvenokārt no šķidruma. Caur šķidrumu (sviedriem) izvadās no organisma toksīni un kaitīgās vielas. Ar gadiem cilvēks izžūst, tāpēc svarīgi ir diennaktī izdzert vismaz 2-3 litri "dzīva" ūdens, lai šūnas būtu veselas. Ūdens kvalitāte ir svarīga, lai organisms attīrītos un izvadītu no sevis kaitīgās vielas. Gāzēts ūdens ir kaitīgs dzeršanai! Ja tomēr pērkat gāzētu ūdeni, tad lūkojiet, lai gaišāks būtu pudeles vāciņš un minimāli gāzēts. Jo vairāk gāzes, jo zemāka ūdens kvalitāte!
3) ekoloģija;
ja cilvēka organismā trūkst kaļķis, tad tā vietā iekļūst st90 (stroncijs). Pat bērni dažkārt mammām saka: "Man sāp kājiņas!" Ja organismā trūkst K (kālijs), tad organismā iekļūst cēzijs 137. Tas savukārt iekļūst dzimumorgānos, kas vēlāk var radīt neauglību! Ftors, ko pievieno daudzām zobu pastām, izstumj no kauliem kalciju un cilvēkiem veidojas osteoporoze un kļūst trausli kauli. Ir taču zināmi gadījumi, kad mazi bērni nejauši nokrīt un salauž roku vai kāju.
4) ēdiens;
21.gs.problēma!!! Cilvēku organisms ir badā... Mūsdienu ēdiens vairs nesatur šūnu celtniecībai vajadzīgos fermentus un vitamīnus. Svarīgi ir barot organismu papildus ar bioloģiski aktīvajām vielām, lai tam būtu rezerves, enerģija un spēks. Veselīgākais ēdiens ir gatavots uz dzīvas uguns! ļoti svarīgi ir lietot dabiski nogatavojušos augļus un dārzeņus, kā arī dzert bērzu sulas pavasarī. Kāpēc cilvēki pēc ziemas perioda ir noguruši un apātiski? Tāpēc, ka ziemā pārtikuši no konservētas, pārstrādātas pārtikas, kurās nav vajadzīgo barības vielu. Nepieciešams pārtikā lietot zivju eļļu, lai izvairītos no sirds-asinsvadu saslimšanām. Veikalos pērkamā kukurūza gatavota no modificētiem graudiem, E412 ir sāls aizvietotājs, kurš ir ļoti'ļoti indīgs, bet tiek pievienots visām vegetām, čipsiem, cietajām desām. Vistas un cāļus būtu jāaizliedz lietot uzturā ar likumu, jo putnus nobaro ar hormonālu piebarojumu. Pudeļu un bundžu alum pievieno sieviešu hormonus, lai produkts ilgāk saglabātu savu garšu.
5) iedzimtība;
tikai 5% cilvēku var būt iedzimtība no vecākiem vai vecvecākiem. Mēs dzīvojam citā attīstības līmenī un pie citas pārtikas. Jāvērš uzmanība uz sadzīves un higiēnas preču kvalitāti un sastāvdaļām. Tas ir lielākais ļaunums, ar kuru cilvēki grauj savu veselību!
6) vīrusi, baktērijas utml.
pirms sākat meklēt slimības apkarotāju - tabletes, padomājiet, vai nenobendēsiet pēdējās dzīvās šūnas organismā, kurām jācīnās ar sekām? Antibiotikas tulkojumā nozīmē anti - pret, bio - dzīvs. Tātad kopā saliekot sanāk - pret dzīvo... Jūsu lēmums, jūsu veselība!
7) medikamenti;
nav tādu medikamentu, kuriem nebūtu kādu blakus parādību. Ibuprofēns, piem., izirdina locītavas! Bet cik cilvēku to lieto? Latvijas toksikoloģijas profesors ārstējot pacienti un dibinot slimības cēloni izpētījis, ka gaisa atsvaidzinātājā ir 23 cilvēka organismam indīgas vielas un tikai 2 nekaitīgas. Pasaulē valda farmokoloģijas mafija! Viņu bizness balstīts uz slimiem cilvēkiem un jo vairāk slimo, jo lielāka viņu peļņa. Tagad Tev ir iespēja aizdomāties, kurā pusē vēlies būt?
mazkustīgums;
kad cilvēkiem ir mazkustīgs dzīvesveids, muskuļi netiek nodarbināti un venozajām asinīm nav normālas cirkulācijas, kas rada sirds-asinsvadu problēmas. Tāpēc, pēc iespējas visur dodieties ar kājām! Transportu lietojiet tālākiem pārbraucieniem.
9) kaitīgie ieradumi;
smēķēšana, alkohols, narkotikas, saldumi. Bērnu sīrupos liek cukuru, lai cilvēka labsajūtas centru pabarotu un bērns itkā neklepotu. Jākontrolē saldumu lietošanas daudzumā pārtikā. Pēc iespējas vairāk jāizvēlas dabīgie saldumi, kuri atrodas ogās, augļos. Smēķētājiem dienā no pl.15-17 nepīpēt un organisms pats attīrīsies no kaitīgām vielām. Taču tas jādara regulāri un šajā laikā.
10) traumas;
narkozes, operācijas. Kad cilvēkam gadās lielo kaulu lūzumi, tad organisms novājinās, zūd imunitāte un tajā savairojas dažādi vīrusi un baktērijas. Atveseļošanās un rehabilitācijas laikā obligāti papildus jālieto inumitātes modelējošas bioloģiski aktīvās barības piedevas. Mediķu praksē nereti ir gadījumi, kad no dzīves aiziet salīdzinoši jauni cilvēki, kuru organisms nav izturējis vīrusu uzliesmojumus.
11) personīgās higiēnas preces, sadzīves ķīmija;
šie produkti tiešā veidā nonāk saskarē ar cilvēka ādu, caur kuru kaitīgās vielas pa taisno tālāk - asinīs. Pētiet šampūnu, dušas gēlu, ziepju, vannas putu, zobu pastu sastāvu, pirms atdodiet savu naudu par pirkumu. Kancerogēnā viela sodium lauril sulfāts (SLS) ir vēzi izraisoša un to pievieno ikvienam mazgāšanās līdzeklim, kā putojošo vielu. Tonna SLS vielas maksā tikai 50$!!! Bērnu zobu pastās pat tiek pievienota bremžu eļļa! Domājiet, par ko jūs maksājiet....
12) bioenerģētika;
ir zinātniski pierādīts, ka vīrieši enerģētiski barojas no sievietes. Ja sievietes ir nogurušas, pārstrādājušās, pienākumiem apkrautas, tā teikt - nekādas, tad viņas nevar dot enerģētiku vīrietim. Ko darīt? Ļaut sievietei "atgūties"aizejot uz skaistumkopšanas salonu, masāžu, pirtī. Vajadzīga enerģijas uzlādēšana! Jaunieši, lai kompensētu sev enerģiju klausās skaļu mūziku. Ļaujiet to viņiem! Tas ir nekaitīgākais veids, kā "pabarot" izsalkušo organismu.

Atslegas vārdi: vesalība0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

muks m. 6. mar 2010. 20:49

..par bioenerģiju   garām...  ņem sieviete sev un bērniem..
..nekaitīgākais veids... daba,jūra,mežs,sports.....   ( no klasikas )

Dzēsts profils 22. feb 2010. 13:35

По 1-му пункту, могу помочь урегулировать многие аспекты!  
А вообще конспекту - зачёт!

Dzēsts profils 18. feb 2010. 13:11

Parmeriba sausos produktos-pamata neieredz pat izpetes,vai kosmosa bijusie specialisti.Pamata Latvija neko nelietot-var but saindesanas gadijumi-piemers ABAVA.

opi k. 17. feb 2010. 18:06

Labs konspekts,bet ar to izpildi ne vienmēr gludi iet...

Gita i. 17. feb 2010. 16:03

...labi teikts!

Dzēsts profils 17. feb 2010. 15:15

Piekritu.      Gribetos jau protams dzivot nedaudz veseligak,bet ne vienmer tas sanak. Neguletas naktis,stress ( ar laiku iemacijos to kontrolet,bet sha vai taa...... ) .Tagad,shajos laikos un shaja vieta dzivojot vienkarshi esi spiests daudz vairak stradat un noskrieties.......ta nu tas ir. Tapec aizvien biezak,katras dienas neatnjemama dalja ne viena viena kafijas kruze,ar cigaretem tas pats. Mana gadijuma ta nu tas ir. Atpusties vislabak palidz muzika un tuvu cilveku sabiedriba.

Autorizācija

Ienākt