Virtualais cats un flirtesana???vai tomer kautkas trukst?

20. feb 2010. 05:36

Sveicinati!
Ja tew majas sez tava milota sieviete,tad kapec tev vel jatiecas pec catosanas un vel saszvanisanas ar sievietem kuras pat isti nepazisti?Tew liekas ka tas ir jautri un tikai joks ar kadu sarakstities un saszvanities,bet taja pasa laika tava milota sez majas ar mazuli un gaida tevi majas,lai ir ar ko vismaz parunat,pajokot,kopa pasmieties nevis tikai dalit gultu....Tu atnac pec darba majas un nemaz neruna ar mani ka man justies?
Tu aizmirsi savu telefonu virtuve uz galda,tomer intrese kas labs ir tava telefona.....mmmmm jaukas izinas no kadas sievietes,saruna par tiksanos un uz jautajumu-Vai tew ir draudzene?-tu atbidi ne naw!
Jutoas slikti eivelku dzilu elpu un smagi nopusos!
Tu pamosties un skaties uz mani ar savam meligajam acim un jauta-Kas noticis?
Es atbidu-nekas ipass,tikai izlasiju parass sms tava telefona....
Sakas strids par to kapec baz degunu tur kur nevajag,un ta tacu ir tikai tava masica un nekas vairak....Tu gribi mani pataisit par mulki,vai tiesam doma ka es pat lasit nemaku?
Ta jau naw pirma reize ka celties mani piemulkot!

Jautajums Vai Virietim Tiesam ir jamelo par lietam ko gribas darit,ja jau es tev esmu apnikusi tad lauj man iet un neteresim vins otram laiku!

Atslegas vārdi: mmmmm0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (14)

Elita g. 6. nov 2010. 10:11

visa pamataa ir ciena vienam pret otru....vina censas saprast kapeec vins taa dara...vins savukaart neciena vinu,vienkaarsi kraapj un melo,un nesaskata tajaa neko taadu....Manupraat ir jaapaarvar sevi un no taadaam attieciibaam jaaatsakaas..taa ir sevis izniekosana,nervu bendeesana..tas nav taa veerts!Tas ir skumji,,ka mees taa izturamies viens pret otru

rolands j. 16. mar 2010. 05:54

tiesi ta melo daudz bet ir lietas kur jabut konkretam kautvaj sevis pascienas del kada jega muldet.. nesaprotu visi tacu esam sapratigas butnes
kak gavarica nem mazgov i takije naxu.. ne nuzni

olegs v. 20. feb 2010. 20:44

Tieši tā Jānis aaaaaa,tieši tā.Un ne par kādu gīmenes laušanu netika domāts.Protams ka varēja būt arī savādāk.Bet tapēc jau ir jāizrunājas.Un tad jau kļūs skaidrs,kas un kā. Bet Fejai - nu kā maza meitene .Lai arī esam puslīdz anonīmi,bet jābūt mazliet pieklājīgākiem,vai ne.

Dzēsts profils 20. feb 2010. 14:32

ej ieskrieties, oļeg. ja mīl, tas vēl nenozīmē, ka sievietei jāpacieš tāda kretīna atklāta ņirgāšanās. tas jau jūsu sapnis - padarīt sievieti par jūtu verdzeni un pašiem drāzties pa labi un kreisi. zemiskie radījumi.

Dzēsts profils 20. feb 2010. 12:02

Necenšos nevienu ataisnot un nevienu aizskart, bet man ir nujau paliela dzīves pieredze tāpēc varu nedaudz padalīties. Aprcējos neapdomīgi jauns, līdzarto bez kādas pierezes un nepaspējis iztrakoties. Tāpec loģiski sākās, kā saka Leonīds NEAPDOMĪGAS BLĒŅOŠANĀS. Tas tad likās galīgi nevainīgi un pats par sevi saprotami, bet nemirkli neienāca prātā, ka es varētu pamest ģimeni. Tādad zināmā mērā nevainīgi. Bīstanāk būtu tagad kad bērni ir lieli un parsvarā gīmenes šajā laikā satur kopā vairāk ieradums un hipotekārie kredīti. Ja tagad kādam kāja paslīdētu tas varētu būt liktenīgi, jo prāts večiem rodas pēc četrdesmit. Tagad varat norakt....

Minka s. 20. feb 2010. 10:39

Tā ir - NEAPDOMĪGA  BLĒŅOŠANĀS...

Ze B. 20. feb 2010. 09:08

Oļegam   -par pacietību !

olegs v. 20. feb 2010. 08:58

Redzi Feja,ja tev ir kādas jūtas pret otru,tad mēģināsi saprast viņa rīcības iemeslus.Bet ja tas otrs cilvēks ir tikai tā,tad jautājumu nav.Bet kas tad vainīgs.Un tas jau ir interesants jautājums

Dzēsts profils 20. feb 2010. 08:48

neviens jūs pie tādām dāmām-briesmonēm netur, oļeg. bet, ja reiz jums ir kārtīga un uzticīga sieviete mājās, tad lūdzu arī attiecīgi izturēties.

olegs v. 20. feb 2010. 08:33

Feja,ar dāmām ir tas pats.Tikai puiši to neklāj vaļā.Bet ja cilvēks nevēlas saprast otra cilvēka rīcības motīvus,nemaz viņam godu nedara.

Dzēsts profils 20. feb 2010. 08:21

kas tur joptvai sarežģīts, oļeg? tas, ka jūs esat mēsli? tas, ka esat nekaunīgi mērgļi? kāpēc sievietēm tādus idiotus būtu jāsaprot? zinu to jūtu dolbano īstenību. tā ka nedirs!

olegs v. 20. feb 2010. 07:46

Te tā situācija ir ļoti sarežģīta.Un uzreiz atbildēt nevar neviens.Bet ja gribi uzzināt kāpēc,tad Tev jāizrunā tā lieta.Mierīgi,bez liekām emocijām.Cenšoties saprast kas un kāpēc.Un īstenība var izrādīties mazliet citāda,nekā liekas sākumā.

oome S. 20. feb 2010. 07:20

Ta ir ta lielaka kluda,palikt kopa ,ja nav neka kopiga,ka tikai berns....To sapratis tikai pec gadiem.Bet viriesi ir mednieki,atskiriba tikai taja ,kaa katrs to prot noslept. Ar mes biezi vien nesaprotam,ka jaukie viriesi visbiezak ir aiznemtie....Bet tik loti gribas kadam ticet....

Dzēsts profils 20. feb 2010. 05:47

...meli - tā ir neuzticēšanās. Bet apnikusi Tu viņam varbūt neesi. Viņam vienkārši gribas 'visu paspēt'  

Autorizācija

Ienākt