Apaļīgo formu vilinājums

3. mar 2010. 15:39

Seksīgums ir iedzimta cilvēka īpašība, kas iekodēta gēnos un ko pastiprina pārliecinātība par sevi un to, kā cilvēks uztver apkārtējos. Tas nekādā ziņā nav saistīts ar celulītu, resnumu, tievumu, strijām vai matu garumu. Diemžēl bieži apaļīgās sievietes dzīvo milzīgos kompleksos jau no bērnības, iegrožojot un paslēpjot to, ar ko viņas varētu lepoties, tā iznīcinot sevī seksualitāti un mākslīgi mainot savu personību. Līdzīgi kā reizēm uzvedas gara auguma meitenes, kas jau pamatskolā staigā ar līku muguru, it kā cenšoties savu augumu „saīsināt”, arī sievišķīgo formu dāmas bieži vien slēpjas negaumīgos apģērbos, vērš skatu uz leju un uzskata, ka viņām nav tiesību būt seksīgām. Diemžēl, tā tikai pastiprinot apkārtējo stereotipus par apaļīgo dāmu nepievilcību.

Mīļās, atcerieties darīt visu saskaņā ar savu ķermeni un labo gaumi. Tāpat kā man ar savu bumbierveida seju nav ieteicams šķirt celiņu pa vidu, Viktorijai Bekhemai jāliek silikona implanti, lai tiktu pie sievišķīgām krūtīm, jums jāizvēlas apģērbs, kas piestāv jūsu auguma aprisēm. Un tas nav nekāds kauns!

Atslegas vārdi: Apaļīgo formu vilinājums0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dace G. 6. mar 2010. 07:53

  Vīriešu domas varētu būt šādas: Izskatīga, gracioza,mīļa, trenētu, slaidu augumu, muzikāla, labi dejo, labi gatavo, staigā uz pirkstgaliem, ja mīļotais aizmidzis, pat automehāniķa tērpā izskats neatvairāma. Trīs reizes varat minēt, kas tā ir?
  Protams, sievišķīga sieviete - katra vīrieša sapnis.
  Sieviete - dieviete,
  Sieviete - velns.
  Vīrietis bez sievietes - maziņš un melns.
Formai nav nozīmes - galvenais ir saturs. Daudziem vīriešiem patīk gudras, sirsnīgas, elegantas sievietes - par gaumi ārējo formu ziņā nestrīdas- citam patīk sievišķīgās, citam puiciskās uzbūves dāmas - pats galvenais ir dvēseļu un dzīves uzskatu kopība.

Alla T. 3. mar 2010. 19:45

savas domas izteica Dāmas.virieši, kur esiet? ko teiksiet Jūs?

Dzēsts profils 3. mar 2010. 19:28

Galvenais- lai patiktu sev un labi justos!  
Vīriešiem gan tas esot gaumes jautājums, bet nez kāpēc retais dos priekšroku kārnai, nevis sievišķīgi formīgai apalītei (krieviem ir tāds apzīmējums- "žeņščina v teļe"un  "krovj da moloko")   !
Un cik bieži viņi saka: Sieviete bez apaļumiem kā roze bez smaržas, kā zupa bez sāls...!!!

Dzēsts profils 3. mar 2010. 16:53

Man tātu nav!

Dzēsts profils 3. mar 2010. 15:50

Hmm, kas ir kompleksi????  

Ilze B. 3. mar 2010. 15:46

Nu jā.......viss pareizi........nost ar kompleksiem!

Autorizācija

Ienākt