smukiem un bagātiem atļauts viss?

9. mar 2010. 15:59

   Dzīvē notiek tā, ka tie neglītākie un pieticīgākie naudas ziņā nekad nebūs tik vīzdegunīgi kā likteņa izlutinātie. Atbrauc uz satikšanos ar vienu sievieti un pēc neilga laika jau ienāk Jelgavas k/n ar citu sievieti uz koncertu. Kaut labvakaru būtu pateicis. Neesmu naiva un sapratu, ka gribās tās otrās  sievietes priekšā izlikties tīram un baltam.
  Par šā portāla lepnāko vīrieti ir runa.

Atslegas vārdi: smukiem un bagātiem.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Aivars K. 10. mar 2010. 09:27

vot, Anatolij, no Tavas mutes Dieva ausī .. lai tak paliek tā sieviete bagāta..varbūt tad viņai tādu blogus čomi veltīs..ppp

Anatolijs S. 9. mar 2010. 19:22

Būsi bagāta,viņš tevi nepazina.

Aivars K. 9. mar 2010. 16:49

protama lieta, ka šarmants *biezais* var un **varēs** daudz vairāk iespēt kā prasts ampelmanis ar to, kas bikšelēs un vēderā..ko lai piebilst pie šīs **sāpes**..teikšu vien to, ka ne jau bez iemesla dzēš rakstus un komentārus, kur pieminēta *zoss* vai *aita*..))

Dārzniece K. 9. mar 2010. 16:21

       Domāju, ka tas ir vienkārši ideāli, ja Daba cilvēkam iedevusi visu - izskatu, prātu un vēl turību. Kaut gan pie turības tiek caur prātu.
    
     Šis raksts gan izklausšas pēc NELAIMĪGAS SMILSKTĒŠANAS, ko, kā parasts uztic interneta tīklam. Pēc tādas kā APELĒSANAS PIE SIRDSAPZIŅAS...Izlasīs tas skaistulis, varbūt apžēlosies un mainīs savas domas attiecībā uz izvēli... Ja iepazīstās ar cilvēku internetā, tad būtu naivi cerēt, ka viņš izsklāstīs visu savu CV ... Acīmredzot, izpalika tas KLIKŠĶIS tikšanās reizē un ar to arī izskaidrojama vīrieša rīcība. Jā, pasveicināt gan varēja, varbūt tad nebūtu tādu rakstu .......

Dzēsts profils 9. mar 2010. 16:05

Ja viņš visas var apkalpot,tad tik var priecāties.Neviena nepaliks bešā!

Dzēsts profils 9. mar 2010. 16:04

..un ko es jums vislaik cenšos iestāstīt? šais mobilajos laikos viņiem tikšanās pa dienu sazin cik, kamēr jūs domājat, ka tāda viena vienīgā. atnāk uz satikšanos. pūš pīlītes, ka neprecējies un tad vienā jaukā dienā cēli soļo garām ar sievu elkonī un tevi pat neredz. a te vispār nav ko runāt. vienkārši pašām jāuzmanās.

Autorizācija

Ienākt