Par nacionālajām valstīm...

11. mar 2010. 21:53

Es esmu tautas nacionālists.
Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka es sevi pieskaitu pie tiem, kas mīl valstis- kuras veido šo nacionalitāšu tautieši. Piemēram Ebreji (Jūdi, "žīdi"- negatīvs šī vārda nosaukums)... . Pēc Otrā pasaules kara ar Apvienoto nāciju "mandātu" tika dibināta nacionāla valsts- Izraēla. Šī valsts bija "pēc" holokosta šausmu risinājums- Ebreju, Apsolītā zeme- zeme kura bija- piederēja Jūdiem kādreiz- Bībeles laikos. Toreiz šī zeme- apsolītā zeme tika paņemta ar varu- Palestīniešiem sadeva pa "zobiem" un daļu Palestīnas "nogrieza" un pateica- (to pateica visa pasaule)"Lūk, Ebreju apsolītā zeme", kuras mērķi bija apvienot pēc kara Ebrejus no visas pasaules- "brauciet mājās- tautieši"...
Šis "akts" bija "duāls". Šī akta rezultati joprojām ir karš, kurš nekad nav beidzies un nebeigsies vēl ... līdz pasaules galam. To zin visi gudri cilvēki.
...
Šodien klausijos R.Dzintara un "antifašista" kunga diskusiju- ierakstā kurš bija raidījuma "Krustpunkti" ietvaros (www.visulatvijai.lv). Paldies, protams Tomsona kungam, par viņa "kristīgo" (tiešā un pārnestā nozīmē) komentēšanu un jautājumiem! Nu lūk- R. Dzintars tā arī jautāja- teica: "tad Jūs esat par "tautu"(oponents bija no tautas, kura "paņēma" Palestīniešu zemes... ) tiesībām dzīvot savā teritorijā un realizēt tautas pastāvēšanas pamat funkciju?, vai esat par "okupāciju- gan tiešā, gan pārnestā nozīmē..." Oponents teica, ka viņš ir par TAUTĀM! Bet viņš arī bilda, ka mēs Latvieši nedrīkstam godināt mūsu karogu un Brīvības pieminekli, jo tas ir FAŠISTISKS.....??? Es esmu cilvēks, kuram nepatīk, ka Latvieši ir "idiotu" lomā savā zemē, jo Putins ar "raķetēm" gaida tikai kad tās raķetes varēs uzmest kādam(mums) uz galvas. Es esmu par krievu tiesībām! Es esmu par Ebreju tiesībām! Es esmu par Amerikāņu tiesībām! , bet- VIŅU ZEMĒS! Tā ir mana Latvijas pilsoņa pārliecība! Es zinu, ka ASV pilsoņi ir kā "dārgums" ASV! Kāpēc mēs esam "sūdi"? KĀPĒC!!! Kāpēc?

Atslegas vārdi: Latvija441, Krievi0, 16 marts0, Leģionāri5, Ebreji0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt