Lielā ātrumā izpērk biļetes uz 'Dinamo' spēlēm

17. mar 2010. 22:21

Biļešu tirdzniecība uz Rīgas "Dinamo" divām mājas spēlēm Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ceturtdaļfinālā trešdien izraisīja lielu ažiotāžu un biļetes tika izpirktas dažu stundu laikā, novēroja portāls "Delfi".

Jau ziņots, ka KHL Gagarina kausa pirmās kārtas ceturtajā mačā Rīgas "Dinamo" svētdien ar 4:2 pieveica Rietumu konferences spēcīgāko klubu un pāra neapšaubāmo favorītu Sanktpēterburgas SKA, sensacionāli uzvarot visā sērijā ar 3-1.

Tagad KHL Gagarina kausa ceturtdaļfinālā jeb Rietumu konferences pusfinālā "Dinamo" tiksies ar Balašihas MVD, ko trenē Latvijas izlases treneru duets Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Šī sērija sāksies 19.martā, bet "Dinamo" pirmās divas mājas spēles "Arēnā Rīga" notiks 22. un 23.martā.

Trešdien pulksten 12 visās "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās sākās biļešu pārdošana, taču jau apmēram stundu pirms tam Rīgas centrā esošajās tirdzniecības vietās sāka veidoties rindas. Neilgi pirms pulksten 12 rindas bija vairāku metru garumā, bet pēc tirdzniecības sākuma rindu garums vēl strauji pieauga. Rindas veidojās galerijā "Centrs", kā arī tirdzniecības centros "Origo" un "Stockmann".

Liels interesentu pieplūdums bija arī "Biļešu Servisa" mājas lapā internetā. Dažas minūtes pirms tirdzniecības sākuma šajā mājaslapā parādījās paziņojums, ka "mājas lapas apmeklētāju skaits pārsniedz 5000 pieprasījumus sekundē" un "jūs tiekat automātiski ielikts gaidīšanas sarakstā".

Sākotnēji tirdzniecībā netika laistas stāvvietu biļetes, taču jau apmēram 30 minūtes pēc tirdzniecības sākuma tika piedāvātas arī stāvvietas, jo praktiski visas sēdvietas bija izpirktas. Apmēram stundu pēc tirdzniecības sākuma pulksten 13 internetā bija pieejamas vairs tikai dažas biļetes uz 22.marta spēli, bet 23.marta spēles biļetes vairs netika piedāvātas. Vēlāk arī vairs nebija pieejamas biļetes uz 22.marta spēli.

Tagad tirdzniecībā ir palikušas tikai biļetes sporta skolu audzēkņiem un "Dinamo Rīga" fanu kluba biedriem. Pārējie līdzjutēji var cerēt iegādāties biļetes spēļu dienās. Kā norāda "Biļešu serviss", 22. un 23.martā no pulksten 16 pārdošanā nonāks abonementu un sadarbības partneru neizpirktās rezervētās biļetes.

Jau pirms pulksten 13 pirmie biļešu piedāvājumi "no rokām" parādījās interneta portālos. Interneta portālā "ss.lv" parādījās četri piedāvājumi un biļešu cenas svārstījās no 10 līdz 30 latiem, atkarībā no sektora.

Atslegas vārdi: DINAMO R0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Dzēsts profils 17. mar 2010. 22:33

Ja viņi šitā turpinās spēlēt, tad biļetes izpirks uz visu sezonu        

Autorizācija

Ienākt