Kādas ir jūsu attiecības ar alkaholu?

21. mar 2010. 23:14

Vai jums garšo mājās darināts vīns? Vai jūs paši, kaut reizi dzīvē, esiet darinājuši vīnu? Tas ir interesants process. Un mājas vīns ir daudz kvalitatīvāks un vētrīgāks par bodēs pirktajiem, kad īsti nezini, ko nopērc un lieto. /Alkahola ietekme ir kaitīga veselībai./

Atslegas vārdi: Dzīve...12

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (12)

Indulis L. 24. mar 2010. 15:58

   Taisniba..Pieturos pie majas razojumiem.ATA!!!!!!!

sandra s. 22. mar 2010. 14:36

Man arī laikam nav gadījies baudīt kvalitatīvu mājas vīnu, jo jau pēc pirmajiem malkiem  galva kļūst dūmakaina... kaut kādi fūzeļi laikam palikuši...   manai gaumei mājas vīni ir  par saldiem. Otra galējība ir tie etiķveidīgie. Esmu pieredzējusi šausmas, kad pats brūvētājs, citādi jauks cilvēks, cienā un gaida uzslavas, bet... diemžēeeel...
nu, nē... tad jau drošāk laba kandža!:):):)

Ilze B. 22. mar 2010. 08:33

Man nevisai garšo,iespējams,ka labi sagatavotu neesmu garšojusi.

oome S. 22. mar 2010. 08:01

Es tik dzimteniti bruveju ,esmu meginajusi ari alu,bet ne pec sentevu receptes-sanaca ka kandza,bet varen gaza no kajam ....Majas vinu sad tad iedzeru,gards gan....

Dzēsts profils 22. mar 2010. 07:26

Gatavoju tikai ābolu vīnu.Garšīgs ir gan,tikai briesmīgi viltīgs.

Dzēsts profils 22. mar 2010. 01:51

mmmmmmmm mājas tas ir ar krāsu un smaržu buķeti ,tāds zemeņu vai ķiršu -gards gan ,pati nemāku ,a smeķējusi gan esmu  

alberts d. 22. mar 2010. 00:40

Nu kas var but labaks par pasha taisitu. Man jaiemacas to izgatavot no vinogam. Nu dzimtenìtdi ari nekada vaina-tikai meru nevajag zaudet

ilga L. 22. mar 2010. 00:36

Man  patīk ! Kāds  gan  mājas  vīns  var  būt - alkohols ...

Dzēsts profils 21. mar 2010. 23:54

Tas man pagaidām mīļākais kokteilis........

Dzēsts profils 21. mar 2010. 23:52

Man ar viņu nav nekādu attiecību.....................kad ienāk prātā vienkārši dzeru....

Dzēsts profils 21. mar 2010. 23:31

Protams, un vissaldākais un garšīgākais sanāk no vecām sacukurotām zaptēm, pusrūgušām sulām + mazliet svaigas sulas.

Dzēsts profils 21. mar 2010. 23:26

pati darinājusi gan nēsu ,bet esu dzērusi ļoti gardu mājas gatavotu melleņu vīnu....patiesi tādu nevis dzert ,bet baudīt.....

Autorizācija

Ienākt