Oficiants :))

21. apr 2010. 18:43

Sēžot restorāna es pamanīju ka oficiantam krekla kabatā ielikta karote, dīvaini padomāju es un turpināju ēst. Tad es pamanīju ka katram oficiantam kabatā ir pa karotei. Mana zinkārība nelika man mieru un tad es pasaucu oficiantu un paprasīju, kam tad domāta tā karote. Oficiants atbildēja ka restorāna vadība ir nolīgusi zināmu daudziem firmu Artur Andersen (AA) lai veiktu izpēti viņu darbības jomā. Kā rezultātā (AA) konstatēja ka vidēji katru stundu apmeklētājiem krīt vidēji 3 karotes, līdz ar ko laika ekonomijas nolūkos lai neskrietu uz virtuvi tiek ietaupīts 70% laika.
Hm padomāju es un sāku ēst tālāk, bet ieskatoties oficiantā es pamanīju ka katram oficiantam no bikšu priekšas karājās strikītis, tad manas zinkārības rezultātā es atkal piesaucu oficiantu un vaicāju kam domāts tas.
Šīs atbildēja ka tas ir tās pašas zināmās firmas izgudrojums, un kad oficiants iet tualetē tas ļauj ietaupīt 70% no pavadītā tualetē laikā, ka šīs strikis ir domāts lai izvilktu no biksēm to ko jūs padomājāt, līdz ar ko oficiantam nav jāmazgā rokas un tas ātri vien ir atkal darbaspējīgs.
Hm padomāju es? , bet kā tad jums izdodas to jūsu daiktu dabūt atpakaļ biksēs bez roku palīdzības?
Nu nezinu kā dara pārējie bet es personīgi izmantoju karoti - atbildēja oficiants .

Atslegas vārdi: smieklam0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Diāna O. 21. apr 2010. 21:42

  

Dzēsts profils 21. apr 2010. 19:22

Autorizācija

Ienākt