Viss pašu rokās :))

24. apr 2010. 14:03

Jauna diena, jaunas iespējas... Viss pašu rokās :))
Kādam, kas man ir svarīgs,
kādam, kam es, ceru ka, esmu svarīga  ...

Kad Tevi iedvesmo kāds liels mērķis vai kāds neparasts projekts, visas Tavas domas pēkšņi atraisās, Tavs prāts vairs nepazīst robežu; Tava apziņa paplašinās visos virzienos, un Tu atrodies jaunā, lielā un brīnišķā pasaulē. Snaudošie spēki, spējas un talanti atdzīvojas, un Tu atklāj, ka esi kļuvis daudz varenāks, nekā jebkad esi uzdrīkstējies pat sapņot.

Vairākums cilvēku dzīvo - fiziski, intelektuāli vai morāli - visai ierobežotā sava potenciāla lokā. Ikvienā no mums rodams vitalitātes un enerģijas avots, no kura pasmelt spēku, par ko pat neesam sapņojuši.
/Viljams Džeimss/

Viss pašu rokās...:)))

Atslegas vārdi: Iespēju robežas...0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Viviana V. 25. apr 2010. 15:26

Piekrītu, ka cilvēkam ir arī psihe...
Bet ne tikai -

Cilvēkam ir daudz, kas vairāk par psihi! Apziņa, Zemapsiņa, Intuīcija, Sajūtas, Emocijas... u.t.t.Galu galā morāle un amorāle, katram mums piemīt tikpat lielā mērā, kā psihe !

Mīlējuši (uzsvars uz galotnes), tad tās ir seklas emocijas. Īsta mīlestība iet cauri mūžībai, to nevar apdzēst, tā neskauž, tā nelielās, tā vienkārši ir !  

Dzēsts profils 24. apr 2010. 23:58

Ja sieviete un vīrietis viens otru mīlējuši un savu mīlas laimi pārdzīvojuši,tad taču kaut kas paliek pāri? Dzīvā būtne nav tikai ar gremošanas,vairošanās un elpošanas orgāniem vien,tai ir arī psihe... /Manvels Rohass./

Viviana V. 24. apr 2010. 15:28

Ir domas un pārdomas, katram savs...

ir pieņemamas lietas un atziņas, tieši tā pat ar citu izteiktām domām...

Koments: Gudrais, palūdz tēju, pie sarunas par konkrēto tēmu! Protams, tēja jau ir sagatavota un kūp uz galda. Gudrais, saņēmis atļauju, ielej tēju krūzītē! Krūzīte pilna, tomēr Gudrais turpina liet, nu jau pāri malām, arī tasīte piepildījusies ar tēju, tomēr Gudrais turpina liet! Tēja līs jau uz galda un lēnām uz skaista paklāja. Mājas Saimnieks satraucies iekliedzas: "Gudrais, krūze, jau ir pilna un tēja līst pāri. Pietiek liet tēju krūzē!" Gudrais noliek tējas kannu, pasmaida un jautā: "Saki, Saimniek, kādēļ teici, ka pietiek? Tu to zināji, jo Tevī ir nospraustas robežas, kādas esi ielicis Tu pats savā prātā! Tad nu, lūk, līdzīgi ir ar Tavu potenciālu un prātu, kam neļauj darboties! Tu pats esi uzlicis ierobežojumus, neviens cits!!!"...

Ingrida X. 24. apr 2010. 15:17

Un- ja to kodolu no tā visa, ko gribēji pateikt, TU PATEIKTU PATI??
Dzēs, ja aizvaioju.

Autorizācija

Ienākt