Par grāmatu "Trešā Atmoda"

28. apr 2010. 10:41

  TREŠĀ ATMODA
       Modris Ziemiņš Trešā atmoda. Pazīstamas, nepazīstamas un jau aizmirstas sejas.Subjektīvas piezīmes uz laikrakstu malām. Autora izdevums. Rīgā, 1998. Brošēta 246 lappuses.
       Grāmatnīcās pieprasīta, labprāt pirkta un lasīta grāmata. Mums katram vajadzīga kaut vai tādēļ, lai pārliecinātos un zinātu, kas ir kas Latvijas šodienas polītikā. Grāmatas autors, dzīvē daudz pieredzējis un zinošs publicists sakārtojis un sakopojis faktus, publikācijas daudzu gadu gaŗumā. Vai Parex naudasmaisi iejaucas Latvijas polītikā? Kas ir Kargins, kā viņš rīkojies? To izlasot, katrs pats nonāks pie visai satraucošiem secinājumiem. Vai Godmanis pelna mūsu uzticību? Kā vērtēt mūsu zaļo kustības aktivitātes? Kā Induli Emsi? Par Albertu Kaulu, Aleksandru Laventu, par Latvijas polītiķu lielo vienprātību reketa karaļa Ivana Haritonova godīgumā un daudz ko citu, pārdomu un zināšanu vērtu, var izlasīt šajā godprātīgi uzrakstītajā grāmatā.
       Žēl, ka mums Modris Ziemiņš viens. Desmits šādu taisnīgu, patriotisku žurnālistu spētu pagriezt lietas citādi, nekā to šodien dara visai apšaubāmi, neskaidri polītiski spēki un svešinieki, kas sagrābuši Latvijas valsts ekonomiku un bagātības.

Atslegas vārdi: grāmatas248

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt