Vai esi un- kā jūties kā MĀMIŅA?

9. mai 2010. 20:21

  Man divas meitiņas. Pamaz. Bet! Toties- kādas! Es lepojos, tak neuzskatu, ka man viņu izaugsmē ir pārāk liela loma. Gēni ir svarīgi, tomēr es neesmu TIK iedomīga, lai sev uzsistu uz pleca un teiktu- malacis. Audzināju viena, tagad laiki ir mainījušies un es neesmu viena. Vecākā meita mana ir .... Nākamnedēļ ceļos uz Ameriku, lai pabūtu darba konferencē. Jaunākā- raksta maģistra darbu LTU. Kāpēc es te- amigos niekojos? Tieši tā- niekojos. Man ir iepaticies PARUNĀT ar JUMS.

Atslegas vārdi: Civēki....0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Dzēsts profils 10. mai 2010. 21:24

jaaa esu un super....

Alla T. 10. mai 2010. 09:47

es arī lepojos par savu dēlu.palikām ar viņu divatā kad dēlam bija 1 gads.pirms trim mēnēšiem puiku adoptējām ar vīru.vīrs aizgāja.visādi man gāja,bet NEKAD neesmu nožēlojusi ka paņemu un audzinu savu dēlu.TAS IR MANS DĒLS.mīļš ,saprotošs.nekad nav bijuši niķi ja kautko nepirku(nav naudas) tagad dēlam 14 gadi- augums 1.m.80.es lepojos par savu dēlu un sevi

Ingrida X. 9. mai 2010. 23:42

Jā, tie puķuzirnīši izaug, kā Ilona saka, bet- tāpat jau paliek mūsu maziņie, kaut gudrāki, sevī stiprāki par mums, meklējošāki un- sev vairāk ticoši, bet- sīcīši. Manējie.

Dzēsts profils 9. mai 2010. 23:34

Esmu māmiņa ne tikai savām meitiņām, bet arī audžudēlam un prieks ir par bērniem liels! Vecākā meita šorīt pamodināja mani un mazo māsiņu no rīta ar ziedu pušķi māmiņdienā! Bučas un sveicieni no rīta, un tā kā mājas svētki,tad mazā princese brokastīs palūdza pankūkas,jo svētkos jāēdot garšīgais!   

Acīgā j. 9. mai 2010. 21:22

esmu. ..un ar to lepojos.. ..esmu jau paspējusi iekļūt OMĪTES godā...   .un ja dzīve būtu pārāk rožaina, tā kļūtu vienmuļa..
...tā, ka meitenes turamies...galvu augšā, smaidu sejā un uz priekšu...mēs esam pašas brīnišķīgākās,labākās un superīgākās...     

Medus M. 9. mai 2010. 21:19

  Reizēm aug ilgi. Tad skaties- izaugusi un runā gudrāk kā mamma. Pa kuru laiku? Tāds ir jautājums. Paldies. Lai jauks vakariņš- es uz pirti.

Dzēsts profils 9. mai 2010. 21:14

Esmu. Un izbaudu to   Vienu nesaprotu- pa kuru laiku puķuzirnīši izaug?  

Medus M. 9. mai 2010. 20:58

  Kam tad pašlaik ir ROŽAINI? Paldies. Turamies, būs jau labi. Bet nedrīkst nolaisties un tikai čīkstēt. Lai jauks vakars!

Silvija M. 9. mai 2010. 20:54

Man arī dažreiz patīk paniekoties un papļāpāt amigosā. Bet visumā esmu laimīga, jo man ir divi pieauguši dēli.Strādīgi, godīgi un ar skaidru skatu uz dzīvi.Man ir arī daži draugi, uz kuriem var paļauties un kam ticēt.Man ir darbs un laba ģimene, kaut esmu atraitne un ne jau viss ir rožaini.

Autorizācija

Ienākt