luk ka

15. mai 2010. 01:18

Visa mana gadiem ilgaa amigos vesture ir izdzesta........ laikam mazliet bedigi... dzeja...visi pardzivojumi.  
Stipri jociga sajuta. Es laikam jutos vientulja...kaut gan neesmu itka..Arprats ka ta dzive ir izmainijusies... Jautajums bija - vai ir labak pienjemt lemumu,par kuru neesi pilnigi parliecinata,vai labak ir nogaidit lidz pilnigai parliecibai,kaut var gadities,ka jagaida bus ilgi? Un tatad - pec paris meneshu nogaidishanas un pec tam tomer ne lidz galam izdomata lemuma pienjemshanas ES veljoprojam nezinu,kas ir labak!!! Arprats! Kas izdarits, izdarits, jatiek gala ar sekam.... Tikai,ja kads vislaik piedava atgriesties pie bijusha.....patit atpakalj un sakt no gala.
Un tad gribas labak vispar but vienai.....miers!!! MIERS un klususms,visus lemumus pienjemt pashai un darit ko un ka gribas. No shada viedoklja skatoties - es tachu varu visu dzivi ta pavadit. Man nav bail no vientulibas,man patik,bet lidz zinamai vietai....robezjai. AAAh,ka man tas vards robezja apnicis. Gribu,lai viss butu balts vai melns.
Brizjiem jutos tik laimiga un briva!
Bezsakars....ja,esmu sagurusi shovakar,ir jaizguljas.

Kas jauns? Jauns...ja tas laikam ir jaunums,man tada sajuta,ka nevaru shobrid nevienu milet. Tikai sevi...nu..................kaut vai ta.

Patiesiba pardzivoju par to,ka nezinu,kur shads celjsh mani aizvedis. Kas bus talak? To es nekadigi nevaru paredzet...

Atslegas vārdi: putra0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 15. mai 2010. 02:03
Dzēsts profils 15. mai 2010. 01:48

Izbaudi vientulību ja vēlies, tajā ir savs šarms. Bet ātri vai vēlu tas apniks, un uz daudzām vērtībām spēsi paskatīties no cita redzes leņķa, tad arī spēsi novērtēt attiecību vajadzību.

Autorizācija

Ienākt