Kļūt finasiāli izglītotam un bagātam

29. mai 2010. 17:47

Mūsdienās krīze skar tos, kas nav finansiāli izglītoti. Visa nopelnītā nauda nekavējoties tiek iztērēta un ekonomikas lejupslīdes brīdī cilvēki paliek bez iztikas līdzekļiem. Tas ir tādēļ, ka cilvēki baidās par savu naudu. Baidās to investēt, baidās to pazaudēt ieguldot ilglaicīgos projektos – labāk iztērēt. Kad nav naudas, nav arī bailes par tās zaudēšanu. Iztērētā nauda taču ir nesusi kādu labumu, ir iegādāta kāda prece vai pakalpojums... Lielākoties, tās ir absolūti nevajadzīgas lietas – dārgas mašīnas, villas, kuras īstenībā nemaz nevar atļauties.

Kāpēc bagāti cilvēki kļūst aizvien bagātāki? Tāpēc, ka viņi savu naudu neiztērē tūlīt pēc tās iegūšanas. Viņi domā tālredzīgi. Viņi investē, riskē ar savu naudu. Un tas nes peļņu – neiedomājamu peļņu. Un dārgas mašīnas viņi iegādājas tikai tad, kad tās tiešām var atļauties.

Lai izvairītos no krīzes problēmām, nepieciešama finansiāla izglītība. Piekrītu Robertam T. Kijosaki, kurš savās grāmatās ne vienu vien reizi piemin to, ka skolās un pat ekonomikas augstskolās nemāca kā kļūt bagātam - tur māca kā citus padarīt bagātus. Ar tādu izglītību nevar kļūt bagāts. Bagāts var kļūt tikai iemācoties kļūt bagātam. Iemācoties kā nauda strādā Tavā labā, nevis otrādi.

Piedāvāju iespēju vienlaikus gūt vispusīgu finansiālu izglītību jautājumos kā nauda strādā Tavā labā un veidot savu biznesu, izmantojot iegūtās zināšanas, izplatot ļoti noderīgu un vērtīgu izglītības produktu – studijas Starptautiskajā Investīciju un Finanšu skolā. Studijas skolā ir vairākās valodās, tai skaitā – angļu, vācu, krievu, franču u.c.

http://freelifenow.ru
http://elmars.isifedu.com

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

Elmārs R. 2. jūn 2010. 19:03

Ko nozīmē gludi un nav problēmu? Ne vienmēr naudas ir tik daudz, lai varētu atļauties to, ko gribas. Bet tā nav problēma. Tas ir sākums smadzeņu darbībai, lai atrastu veidu kā tikt pie kārotā. Un, manuprāt, jāsāk ir tieši ar izglītību. Ja zināsi KĀ nopelnīt, tad arī nopelnīsi ;)

ina p. 2. jūn 2010. 18:59

Vai pašam dzīvē viss ar finansēm iet tik gludi,problēmu nav?

oskars f. 29. mai 2010. 21:35

  

Moon M. 29. mai 2010. 19:55

.....tas par ko Tu runā ir finansiālā neatkarība  un ............neatkarīgā uzņemējdarbība.
Veiksies tikai tiem cilvēkiem,kuri jau būs paši iemācījušies strādāt un pelnīt,jo varēs to pašu iemācīt savai organizācijai.
Bet ja pats esi teorētiķis nu tad,vecīt,.........sorry...!!!
P.S.-Palasi Džimu Ronu.

Elmārs R. 29. mai 2010. 18:14

Tas labi, ka Tu, Pēterīt, nedzīvo uz kredīta. Bet ja domā, ka man iet sūdīgi un es mocos, tad Tu rūgti maldies.

Man smiekli sanāca par bērniņ... :D man ir 38 gadi :D

Dzēsts profils 29. mai 2010. 18:07

es nedzivoju uz kredita,un kas esi tu kijosaki man ir skaidrs,neperk neviens tavu preci finansist,sudigi tev iet tapec jau te mocies bernin

Elmārs R. 29. mai 2010. 18:00

Pēterīt, jebkurš bizness ir tīkls. Palasi Kijosaki!

Elmārs R. 29. mai 2010. 17:59

Naudu sākumkapitālam var nopelnīt (tas ir vislabākais variants), ietaupīt (ilgstošāks variants), aizņemties (ātrs variants, bet ir pretrunā ar veiksmīga biznesa pamatlikumiem)

Īstenībā 95% pasaules iedzīvotāju ir finansiāli neizglītoti. Jo visi tik dzīvo uz kredīta, iztērē visu, ko nopelna. Cik ir to cilvēku Tavā paziņu lokā, kas investē, ietaupa, veido biznesu?

Visi, protams, nekļūs par finasistiem, un tas arī nav nepieciešams, bet zināt kā nauda taisa naudu ir ļoti vērtīgi pašam - tīri ekonomiski :)

Dzēsts profils 29. mai 2010. 17:55

samaksat par tam kasetem,tu gribi to no mums

olegs v. 29. mai 2010. 17:54

Elmār,labāk pasaki kur iegūt tādu naudu studijām.Un kā iegūt sākumkapitālu.Tas pirmkārt.Otrkārt - nu neticās ka ap 90% valsts iedzīvotāju ir mazliet ....... Treškārt.Ja visi paliks par finansistiem,kas tad strādās?

Elmārs R. 29. mai 2010. 17:54

Protams, biznesā ir nepieciešams darboties, turklāt, aktīvi. Bet diez vai to var saukt par darbu...

Dzēsts profils 29. mai 2010. 17:52

bus vien jastrada,ari tev draudzin,driz to sapratisi

Autorizācija

Ienākt