Tevi apmierina virtuālā kultūras telpa Latvijā?

31. mai 2010. 13:07

  Pavirši, vienveidīgi, neorģināli... Nopietns drauds nacionālajai identitātei?...

Atslegas vārdi: cilvēki...1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Aivars K. 31. mai 2010. 14:22

uzskatu, ka savu domu jāpasaka civilizēti.. bez citu apķengāšanas.. nedomāju, ka tā ir *saņemšana pēc nopelniem*..parasti tie ļautiņi uzgāž samazgas tiem, kas te portālā, kaut kas ir..ar kuru domām rēķinās un vērtē.. tie ir mani vērojumi..

Medus M. 31. mai 2010. 14:14

  Ziniet,man gan liekas, ka katrs saņen to, ko pelna... Paradoksss... Varbūt. Laikam vajag ņemt visu vieglāk.... Tā man arī māca, bet ja neņemas vieglāk, ko tad? Tad ir jāpārdomā viss iepriekšējais un jādodas tālāk.... Es cienu un respektēju, bet, ja mani "'atšuj"' kā ar naftalīnu smirdošu... Ko tad? Kārties vai! Lai pats tas naftalīnists karās!

Aivars K. 31. mai 2010. 14:10

žults vēmēju te tiešām netrūkst..p a ko padarīsi ; vīrs šļūc apkārt vai jau sen *pēdu paņēmis*, bet cits neķerās..tak kaut kur tā sava neapmierinātība jāizgāž.. un katru dienu pa kādai apdalītai būtnei atrodas, kas privātajā ielien ar saviem mēsliem..))

Dārzniece K. 31. mai 2010. 13:19

          Telpa parasti ir tāda, kādu to pataisa iemītnieki. Šeit, AMIGOS ir daudz jauku cilvēku, ar kuriem prieks parunāties, apmainīties viedokļiem, bet ir arī tādi, kuriem galvenais ir kādu pazemot, apsmiet vai vienkārši savu rūgtumu izliet. Acīmredzot, tie ir vāji cilvēki, kas neprot paši tikt galā ar savām negācijām.....

Ingrida X. 31. mai 2010. 13:15

Jā, Astrīda, to, ko patiešām gribētos uzrakstīt, atturos.
Tikt izsmietai, pārprastai?? No tiem, kas, visbiežāk, nesaprot NEKO?? NEVAJAG MAN TĀS ŽULTS, TO SĀRŅU, TĀ IZSMIEKLA. Neesmu, sev par nelaimi, ne-jūtīga. Zinu- ne TE tā vieta, kur dalīties, savu sirdi, vai kā to sauc, apskatei izlikt, bet- KĀDĒĻ NE ŠEIT???? Tādēļ, ka šeit tikai tukši jāpļurkst????? Lai- tiktu pieskaitīta????

Autorizācija

Ienākt