Kā izvēlēties sev dzīves biedru.

7. jūl 2010. 23:47


Balstoties uz sakāmvārdu "Mīlēt - valdīt pār pasauli", iemīloties, mēs meklējam savu idealizēto tēlu. Astroloģijā svarīgāko lomu mīlestībā spēlē Venera – sievietes horoskopā, un Marss – vīriešu horoskopā. Saule sievietes horoskopā norāda uz vīrieti, kuram tiek atdota priekšroka, vīriešu horoskopā tādu pašu lomu spēlē Mēness. Saturna stāvoklis attiecībā pret Mēnesi ir saistīts ar šķiršanos.

AUNS - sievietes. Auni ir pievilcīgi un komunikabli, ar humora izjūtu un neskaitāmiem pielūdzējiem, dievina flirtu. Viegli iemīlas un ātri kļūst vēsas. Ir ļoti daudz romānu. Vispār Auni sasniedz gudrību nobriedušā vecumā, itin bieži izdarot izvēli tikai 30-35 gados.
Sievas-Auni ir pārsteidzošas, viņas ir ambiciozas, virza vīrus pretī panākumiem, bet arī agresīvas. Gudram vīrietim ir jāparāda tādai sievai viņas vieta. Sievas Auni ir laimīgas, kad viņas vada tas, kurus viņas ciena.
Vīri-Auni ir bezatbildīgi, viņus ir grūti piesaistīt mājām. Auniem pietrūkst stabilitātes un pacietības, viņiem ir vajadzīgas taktiskas dzīvesbiedres.
Labākie partneri Aunam- Vērsis, Dvīņi, Strēlnieks, Ūdensvīrs, Zivis. Grūti sadzīvo ar Vēzi viņa gausuma dēļ, ar Svariem un Mežāzi- konservatīvisma un iztēles trūkuma dēļ.

VĒRSIS - viņam mīlēt ir tikpat dabiski, kā elpot. Venera valda pār Vērsi – jaunībā Vēršiem ir daudz romānu, jo viņi ir labsirdīgi un pievilcīgi. Viņiem svarīgāka ir laulība, nevis panākumi mīlestībā.
Sievietēm-Vēršiem ir viegls raksturs, viņas ir patīkamas, kaut arī ļoti praktiskas, partnerus izvēlas rūpīgi. Daudzas var piedāvāt vīram: gaumi, valdzinājumu, labas saimnieces īpašības, bet arī pieprasa morālo un materiālo apmierinājumu.
Vērši-vīrieši ir gandrīz ideāli vīri. Viņi ir uzticīgi, uzticami, augstsirdīgi, saimnieciski, mīl būt saimnieki pašu mājā.
Vērši ir ļoti kaislīgi, kaut arī nav liekvārdīgi. Viņi ir ideāli vecāki, aiz mierīgās ārienes bieži slēpjas vētrains temperaments. Vērši ir atturīgi jūtu izpausmēs, neatzīst greizsirdību un aizdomas.
Labi partneri: Dvīņi, Vēži, Zivis, Jaunavas, īpaši Auns, Mežāzis, konfliktē ar Lauvām un Skorpioniem. Savstarpēja antipātija ar Ūdensvīru.

DVĪŅI – viņu devīze mīlestībā: "Jo vairāk, jo labāk". Mīlestība viņiem ir spēle. Vēlēšanās - sevis izpausme, mīlestības lietās atklāj neizsmeļamu fantāziju un atjautību. Intelekts parasti uzvar dabas emocionālo pusi. Mīl flirtēt un uzvarēt.
Dvīņi bieži ir īgni un neapmierināti ar dzīvi. Sievietes-Dvīņi ir ļoti seksuālas, sievišķīgas un apmierinātas, bieži skaistas. Viņas ir inteliģentas un izdomas bagātas, vairāk tiecas uz skaistumu nevis uz ģimeni, kaut arī mīl padarīt savu māju mājīgu un mūsdienīgu.
Vīrieši-Dvīņi apvieno sevī valdzinājumu, attīstītu intelektu un jūtīgumu. Viņi mīl palīksmoties un paflirtēt, kaut arī dara to reti. Augstu vērtē ģimeni un reputāciju. Neiztur pastāvīgu spiedienu un sievas piekasīšanos.
Der partneri: Vēzis, Lauva, Svari, Ūdensvīrs, Auns, Vērsis. Grūti ar Jaunavām, Strēlniekiem, Zivīm.

VĒŽI - viņiem dzīve ir garlaicīga un tukša bez mīlestības. Mīl pašaizliedzīgi, pilnībā atdodoties jūtām un klasiskai kaislei. Iemīlējušies, cieš no apetītes trūkuma un bezmiega. Var atstāt nepastāvīgas un aukstas būtnes iespaidu, bet tas tā nav. Mīlestības objektu atrast ir grūti augsto pretenziju dēļ. Iemīloties, var vajāt mīlestības objektu gadiem.
Vēži - ideālas, uzticīgas sievas, labas saimnieces un mātes. Parasti viņas vairāk mīl bērnu nekā dzīvesbiedru.
Vīriešiem-Vēžiem patīk laba virtuve un rūpes par sevi, kaut arī prot gatavot paši. Vēzis ir īsts mājas vīrietis - maigs, labsirdīgs, pareizs un priekšzīmīgs vīrs. Vēži reti apprecas agrā vecumā, jo ar grūtībām pamet vecāku mājas un ir pārāk piesaistīti mātei. Vēži ir īpašnieciski un ļoti greizsirdīgi.
Labi sadzīvo ar Lauvām, Jaunavu, Skorpionu, Zivīm, Vērsi. Konfliktē ar Svariem, Mežāzi, Aunu.

LAUVA - Lauvām mīlestība ir pati dzīve. Viņi ir romantiski, alkst dievināšanu un pat pielūgsmi. Kaut arī Lauvas pieturas pie sabiedriskajiem uzskatiem, mīlestības dēļ spēj pārkāpt visas robežas.
Sievietes-Lauvas ir seksuālas un pievilcīgas. Sieva-Lauva ir dārgakmens. Viņa ir atbildīga, laba saimniece, seko savai ārienei, pieprasa sev daudz uzmanības. Sieviete-Lauva ir atradums godīgam vīrietim.
Vīrieši-Lauvas ir ideāli mīļākie: kaislīgi, prasmīgi, dāsni, mīl dāvināt dāvanas, ir uzmanīgi. Lauvai ir grūti pretoties. Sentimentāli, mīl ziedus un mīlas vēstules. Vīrietis-Lauva ir augstsirdīgs, ļoti greizsirdīgs. Mīl sabiedrību.
Ideāli pavadoņi ir Lauvas, Svari, Vēži, Strēlnieki, Auni, Dvīņi. Savstarpējs vēsums ar Ūdensvīru un Vērsi.

JAUNAVA - visneizprotamākā Zodiaka zīme. Jaunavas, no vienas puses, - aukstas, no otras, - jūtīgas. Viņu vēsums bieži ir maldinošs. Jaunavas dabu ir izskaidrojusi Grēta Garbo: "Es gribu būt viena". Iespējams, ka Jaunavas ir pārlieku izvēlīgas, arī pārmērīgi analītiskas. Jaunavas baidās no kritikas, baidās būt nepareizi saprastas.
Pārāk jutekliskā Jaunavas ir brīnišķīgas sievas, asprātīgas un uzticamas. Jaunava mazāk nekā Skorpions vai Zivis interesējas par laulības seksuālo pusi, bet viņas ir uzmanīgākas pret savu dzīvesbiedru. Jaunavām ir vajadzīgs partneris, kas nepieprasa pastāvīgu piepūli mīlestībā un neslīgst romantiskās fantāzijās. Viņām ir vajadzīgs cilvēks, kurus viņas ciena. Ir optimistiskas.
Jaunavas ir laimīgas ar Svariem, Mežāzi, Skorpionu, Vērsi, Vēzi un Lauvu. Nevar sadzīvot ar Strēlnieku, Zivīm, Dvīņiem.

SVARI - apburoši un jauki, viņos var iemīlēties no pirmā skatiena, viņi zina mīlestības jēgu. Aizraušanos parasti ir maz. Svari ir laimīgi, ja viņu jūtas novērtē. Sentimentāli un mīl kaut ko atstāt par mīlestības atmiņu.
Sievietes-Svari ir sievišķīgas un mīl, kad viņas dievina. Svari ir laulības zvaigznājs, ir tieksme uz agrām laulībām un laimīgas un stipras ģimenes veidošanu. Sievas-svari ir brīnišķīgas sievas un mātes.
Vīri ir lieli mīlas speciālisti, viņiem bieži sagādā baudu vecpuiša dzīve.
Svari mīl mūziku, mākslu, sabiedrību. Apdomīgie Svari savaldzina partnerus, bet dzīvot pasaulē viņiem ir grūti augsto prasību dēļ. Viņi pieprasa mīlestību, uzmanību, mieru.
Sadzīvo ar Strēlniekiem, Ūdensvīru, Dvīņiem, Lauvu un Jaunavu. Nemīl Mežāžus un Aunus.

SKORPIONS - dinamisks un valdonīgs, pievelk kā magnēts. Viņu sauc par seksa karali, iedrošinoties uz laulību, var veidot laimīgu ģimeni. Skorpioni nemīl vieglu flirtu. Romāniem nododas ar visu sirdi un dvēseli, zemapziņā jūtot vaļsirdīgus un melīgus cilvēkus. Reti kļūdās partnera izvēlē. Nelaimīgu laulību gadījumā ir nežēlīgi un atriebīgi.
Sievietēm-Skorpioniem piemīt spēcīga kaisle un juteklība, ir gatavas nest upurus.
Vīrieši-Skorpioni parasti mīl ģimeni, bet var būt tajās stūrgalvīgi un egoistiski. Ja jūs esat atdevuši sirdi Skorpionam, ziniet, ka viņš nemīl dalīties ar domām: viņš ir īpašniecisks un greizsirdīgs. Viņa klātbūtnē ir bīstami flirtēt, viņš nepiedod krāpšanu.
Skorpioni labi sader ar Strēlnieku, Mežāzi, Vēzi, Jaunavu, Svariem. Ienīst Ūdensvīru, konfliktē ar Vērsi.

STRĒLNIEKS - vecpuišu zīme. Strēlnieki mazāk par citiem sliecas uz romantiku un mīlestību, ir labestīgi un sabiedriski. Mīlestībā viņi ir atklāti un tic cilvēku labākajām īpašībām, reti mēdz būt īpašnieciski un greizsirdīgi. Strēlniekiem nelaimīgas laulības ir retums.
Sieva-Strēlnieks var būt neuzticīga, bet vienmēr ir brīnišķīgs biedrs un draugs, laba, viesmīlīga saimniece, kas ir laimīga tikai tad, kad viņai ir brīvība. Viņai neder greizsirdīgs vīrs.
Vīrietis-Strēlnieks daudz dara, bet arī prasības viņam ir augstas. Viņš mīl medības un līdz vēlam vakaram sēž darbā. Strēlniekam ir vajadzīga sieva, kas ir spējīga sniegt viņam brīvību un dalīt viņa intereses.
Sader ar Lauvu, Mežāzi, Ūdensvīru, Aunu, Svariem, Skorpionu, nemīl Zivis, Jaunavas, Dvīņus.

MEŽĀZIS - vēlu uzplaukst, bet valdzinājumu saglabā līdz sirmam vecumam. Viņš ir praktisks visā, pat mīlestībā. Viņam ir daudz romānu, bet iemīlas ar grūtībām. Ir ļoti kritisks, izvēle bieži mēdz būt veiksmīga. Mežāži nevar izturēt vientulību.
Sievietes-Mežāži. Viņas nav viegli aptīt ap pirkstu, viņām nav būtisks tikai valdzinājums un glaimi. Viņas tiecas gūt ietekmīgus un praktiskus vīrus.
Vīri-Mežāži ir uzticami, kaut arī bieži sliecas uz autokrātiju savās mājās. Viņi ar grūtībām pauž jūtas. Viņos nav nekāda mājiena uz romantismu. Ir pārāk skopi vārdos, no viņiem nedzirdēsi nedz uzslavu, nedz piekrišanu. Daudzi vīri Mežāži uzskata, ka pauž savu mīlestību uzturot ģimeni, bet sievas, gatavojot un uzkopjot māju.
Mežāzim ļoti nepieciešama stabilitāte. Kā likums, viņi ir skopi, krāj naudu, ievēro visāda veida nosacījumus, nemīl ekstravaganci nedz apģērbā, nedz domās.
Saskan ar Ūdensvīru, Zivīm, Vērsi, Jaunavu, Skorpionu, Strēlnieku. Grūti - ar Aunu, Vēzi, Svariem.

ŪDENSVĪRS - parasti ideālists un vairāk interesējas ar augstām matērijām nevis romāniem. Mīlestībā uzticīgs un pastāvīgs, kā likums mīl tikai vienu cilvēku. Ar viņu ir patīkami kompānijā. Draugi ir dažāda līmeņa un sociālā stāvokļa. Dzīvesbiedrus izvēlas uzmanīgi, prasības ir augstas. Mīl garā stiprus cilvēkus.
Ūdensvīrs parasti ir daudzpusīgi attīstīts, vada interesantu un daudzšķautņainu dzīvi. Viņam mīlestība nekad nemēdz būt vienīgā atpūta. Viegli iet uz kompromisu, nav greizsirdīgs. Viņam ir nepieciešami dzīvesbiedri ar līdzīgām interesēm, kas spēj novērtēt un uzticēties
Labi sadzīvo ar Zivīm, Auniem, Dvīņiem, Svariem, Strēlniekiem, Mežāžiem. Nemīl Vēršus iztēles trūkuma dēļ, Skorpionu – greizsirdības dēļ, Lauvu - par pārāk lielām prasībām mīlestībā.

ZIVIS – dzimušas mīlestībai. Kaislīgas un prasmīgas, zina gan fiziskās, gan garīgās mīlestības jēgu, prasības ir augstas, ir viegli ievainojamas. Neuzmanīgs partnera vārds var apdzēst kaisles uguni.
Ļoti liela, īpaši sievietēm, tieksme uz sapņiem un fantāzijām. Sievietes-Zivis var pārsteigt ar savu skaistumu, iekaro vīriešu sirdis ar spēju viņus saprast un mīlēt. Bieži agri apprecas. Sievas-Zivis ir uzticamas un uzticīgas, viņu māja dzīvesbiedram ir "pasaules pamats". Reizēm ļoti glaimīgas.
Vīrieši-Zivis ir labi vīri, visa dzīve ar viņiem var būt medusmēnesis. Zivis var būt neizlēmīgas bailēs, ka viņas tiks atraidītas. Viņi ir dāsni un dievina savas sievas. Zivīm ir saskaņa ar Aunu, Vērsi, Skorpionu, Mežāzi, Ūdensvīru. Nemīl Jaunavas un Dvīņus.

Atslegas vārdi: astroloģija.1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 8. jūl 2010. 00:09

Kā tad var rīmēties auns-vīrs un strēlnieks-sieva{viņš nemājā/viņa neuzticīga} Sanāk Amazone medībās...

Frēzija v. 8. jūl 2010. 00:07

Juri, supper siventiņš, bet kāds sakars tev ar viņu

Dzēsts profils 8. jūl 2010. 00:04

Es tik lādē, es tik lādē, es tik ielādej un šauj ...  


Dzēsts profils 7. jūl 2010. 23:57

Diezgan precīzi   

Ilze B. 7. jūl 2010. 23:52

Nu vismaz par mani - kā naglai ar āmuru!

morgana b. 7. jūl 2010. 23:51

miila kur tu kaveejies

Autorizācija

Ienākt